Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehér Holló

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erősen diktatórikus formáció neve. Fontos hogy legyen a csapatban valaki, aki viszi a prímet, a többi meg megy utána. Mindenképp kell egy ember aki valamiért kilóg a sorból. Csak hogy néhány nagyágyút említsek, akik hasonló metódus alapján választottak nevet: Kispál és a borz,…..
Meditációs zenét játszóknak, a keleti filozófia híveinek, más-tudatúaknak, Tibet rajongóknak, hippiknek és ezek kifigurázóinak.Kárpótlás mindenkinek az előző bejegyzés fotójáért...
Az együttes neve megtörtént eseten alapul, mely végül verekedésbe torkollott. Az incidens oka ismeretlen, résztvevők a fent említett egyedek. A legenda szerint az alábbi mondat is elhagyta a portás száját: "nekem te nem dumálsz, te csak egy pizzafutár vagy".A fent említett…..
Kreatív zenekarnevek Csak halandó 2009.12.19 15:50:00
Az hitted hogy:- megfogod a seggét és nem vág képen?- 10 sör után nem leszel szomjas?- megkapod a fizetésemelést?- ellen tudsz állni annak a szőkének, aki már mindenkinek megvolt a cégnél? - te nyered a lottó ötöst?- nem állsz fejre egy üveg vodkától?- ha kidobod az asszonyt…..
Kreatív zenekarnevek Uszkve 60 2009.12.19 14:09:00
Kizárólag instrumentális zenéhez! Olyan zenekaroknak, ahol a tagok maguk sem tudják miért muzsikálnak. A zene megvan de szar, még nincs szöveg, és valószínűleg nem is lesz, mert nincs aki megírja. Mivel nem szól semmiről, nehéz a névválasztás, így az Uszkve 60 a maga teljesen…..
Kreatív zenekarnevek Hiperkamra 2009.12.17 21:49:00
Fantáziátlan hazai zenekar neve, azoknak akik mások sikereit szeretnék meglovagolni - avagy hogyan húzzúnk le még egy bőrt arról amiről már nem lehet. Igazi kínai változat, eredeti gagyidasz. Olyan mintha... de mégse. Ajánlatos trekiknek, egyfajta holofedélzet szinonimaként,…..