Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csülkös

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A katolikus püspöki kar körlevélben emelt szót októberben a terjedő  újpogány tanok és az ezoterikus magyar őstörténeti tanítások ellen. A Heti Válasz is csatlakozott - a maga kulturált hangnemében – a katolikus egyház által indított szellemi offenzívához. A…..
csülkös 2009.12.15 22:03:06
@expansiv: Kedves Expansiv Úr! Nem tudom, honnan veszed a bátorságot ahhoz, hogy Csáji Koppányt leügyvédezd. Elmesélem, hogy több egyetemi képzésen is szerzett diplomát, érdemes megnézni a honlapján. Tanult az ELTE-n, a Pécsi Egyetemen és a BJKMF-en, illetve a Bristol University-n. Tanított a UCLA-n és a Kyoto University-n kulturális antropológiát. Képzettségei között ott tehát a kulturális antropológus, a néprajzkutató (történeti néprajzi munkáit én is olvastam), a katonai logisztikus, a jogász, és első disszertációját - úgy tűnik - az ELTE filozófia szakra írta. Ki vagy te, hogy megpróbálsz mocskos hazugságokkal delejezni másokat?!Kinyilatkoztatsz? Ezáltal írod be magad az indián-egyiptomi hunmagyarok közé. MIÉRT kell rágalmaznod jól képzett, hazánknak elkötelezett kutatókat? Gyűlölöd? Meghiszem azt, mert még a lábnyomáig serm érsz. De legalább ne hazudozzál össze-vissza: expanzív sötétség vagy. Szerintem Te a szoclib-ek provokátora vagy, hogy összezavard a valódi erős, józan és nemzetét egészséges hazaszeretettel, nem hőbörgéssel szerető nemzeti érzelmű értelmiséget. Hordd el magad, te MÉTELY!
csülkös 2009.12.22 17:30:23
@expansiv: egyre inkább azt hiszem, hogy Te, kedves expansiv jogász úr, mégiscsak - tudatosan, vagy tudat alatt - a kormánynak dolgozol, mert zavart keltessz az erőnkben, amelynek pedig össze kellene fognia. Nem hőbörgéssel és lebaromozással, nem veréssel fenyegetéssel, és nem ékveréssel. Nagyon destruktívnak és szektásnak érzem a hozzáállásodat, és kérlek ne ökölbe szoruljon a kezed, amikor a levelem olvasod, hanem - még ha jogász is vagy- próbálj elgondolkodni azon, talán igaza van ennek az egyszerű kis csülkösnek, és mégiscsak rossz úton jársz. Tudod, az önkritika és a saját hibáiddal való szembenézés néha egész jól jön, akár Te magad is fejlődhetsz tőle... (kívánom neked, őszintén) Egyébként én a katonatiszti főiskolán találkoztam az akkor ott tanuló, általad leügyvédezett Cs-vel :-), aki bár tényleg ügyvéd is (soha sem mondtam, hogy nem az), de biztos nem turkológus, ez a te fixa ideád, hiszen a néprajzi, kult-antrop. és filozófiai tanulmányai, meg a katonatiszti főiskola van az életrajzában és az életművében. Turkológiai munkája sem az életrajzában nincs, se ezt sehol nem találom vele kapcsolatban. A turkológiát talán csak tanulta veled, de aztán mégsem nyelvész lett, hanem antropológus. Ez utóbbi azonban biztos. Méghozzá képzett és világhírű. Ha csak elszigeteled magad és nagyjainkat, akkor azzal a nemzetnek ártassz a legtöbbet; nos, csak hogy tudd: ezért neveztelek szoclibnek, és ezt ezúttal azzal tartom fenn: bocsánat, látens provokátor szoclib vagy, de remélem fejlődsz... Kívánom, hogy valódi nemzeti gondolkodó és ne vakhítű fanatikus legyél! Barátsággal: Csülkös
A Katolikus Püspöki Konferencia az újpogányság és a fantasztikus múltig látó magyar történelemszemléletet veszélyeire felhívó körlevele óta élénkült a közbeszéd a magyar koratörténet vitás pontjai és a szinkretista vallások megítélése körül: az utóbbi időben minden…..