Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sekai

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na sziasztok! Virág vagyok! Hát hol is kezdjem....hmm....háát...ahogy kiderült, hogy megyek Japánba Apuval megkértek hogy írjam a blogot, mert az Apááám lusta hozzá :D Hogy hogy kerültem Japánba egyedül, vagyis Apuval? Akkor elmesélem :D!! Még régebben amikor még Apu kint volt…..
Néhány fotó....Ez egy virágzó bokor. Tele van vele a környék . Még nem néztem meg, mi ez, meg fogom keresni!!!!Gyakorlatilag ősztől tavaszig virágzik :)Nagyon vicces volt, ahogy kikandikáltak a szirmok a hó alól. Most kezd potyogni. Amikor jön a tavasz. Gondolom átadja a színpadot…..
El sem hiszem! Az utolsó pillanatban!! Fehér lett a karácsonyunk! 24-én este leesett a hó…Virivel örömtáncot lejtettünk :) Ja…egyébként BOLDOG KARIT mindenkinek !!!!!!!! Jól telik a karácsony. Jobban, mint reméltem. Ugyan mágiát használtam a  karácsonyi vacsi…..
Uh... holnap vizsga.Babonából addig nem írok ide semmit... Leányzom az előző posztnál úgyis beleadott apait-anyait (ami a sok beszédet illeti, inkább anyait :D :D)Akkor holnap.......
Sekai 2010.09.19 01:34:38
Jó dolgozni Japánban!?? Sütik 2009.12.16 01:45:00
Azt hiszem, módosítanom kell egy kicsit az előző bejegyzésemet. Mint megtudtam Peter-től, vannak hajléktalanok néhány városban, de kevés. Ennek legtöbbször az az oka, hogy elvesztik a munkájukat, és azzal együtt a lakásukat is, mivel általában bérleményekben laknak. Hazamenni…..
Tegnap láttunk szivárványt. Hét szinűt…De most halál komolyan! Annyira gyönyörű és éles volt, hogy meg tudtam számolni. Hét színből állt!!! És teljes volt! Felette meg egy másik, de az jóval halványabban látszott. Szóval ilyen gyönyörűt még nem láttam!! Sajnos nem…..