Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pauser

60 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Velem együtt. Tegnap a HTC Magyarorszák Facebook oldalán bejelentették, hogy a Desire nem kap hivatalos Gingerbread frissítést. Nem bizony. HTC MagyarországA HTC mérnökcsapata az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a Gingerbread frissítés felkerüljön a HTC Desire…..
Beindult a Galaxy S Gingerbread frissítése világszerte. Innen már tényleg közel a cél Magyarországon is. Először ugye mindig a skandináv régió kapja meg a buildeket, hogy a kis létszámú, de technikailag igényes skandináv régió úgymond élesben béta tesztelje a szoftvert. Ez…..
Subba Subba Records: FAKTOR LABOR 2011.03.21 16:32:00
Jaj de szépen kezeli a fülemet!! ÜL! Itt a FAKTOR LABOR!   ..
Pauser 2011.03.21 21:25:34
Ez kell a magyarnak:

harmobile.hu/

Jó pénzér megszabadítanak a gondoktól... Kicsit Apple fíling...
Kemény nap volt ma, talán már a holnapi telihold érezteti a hatását, vagy nem tudom. A rendkívül erős termésből is kiemelkedik a maga nemes egyszerűségével és nagyfokú abszurditásával a Magyar Termék Nonprofit Kft.-hez kapcsolódó "baki". A múlt heti Heti Válasz…..
Pauser 2011.03.17 18:28:33
@Gery.Greyhound:
Azt hittem Google Alerts. :)
Subba KEGYETLENSÉG 2011.03.06 03:20:00
A hölgyet kikészítette a lassú sor a pénztárnál, és $1600 értékben eldurrant az agya...
Kádvás názőink, szárátáttál köszöntöm önöket! Anikó, hogy a jó élet nyittatná ki a szádat normálisra, és segítene képezni tiszta, nyitott "E" betűket!(Csak hozzáteszem, hogy kibaszott nagy trend ez a makogós duma, minden debil picsu így beszél mostanában, és…..
Pauser 2011.02.17 20:59:56
Tudod, most kell lapozni ha unod, vagy nem nézed a műsort. Sajnos akkor se leszel cár, ha beírod, hogy nem tudod mi az a Való Világ. Most egy borzasztó meglepő dolog bukkant fel: ..
Pauser 2011.02.15 21:59:20
www.nyekijulia.paraszt.hu/

Nézzétek meg, ez egy lejárató oldal! :)
Nagyon muris, murisabb, mint a való világ!
Szóban elmesélve úgy sem hisz el senki, hogy hányszor kerül veszélybe egy bringás élete egyetlen nap alatt még akkor is, ha szerényen a kerékpárúton halad.Magpet önálló civil kezdeményezésként lefilmezte. Szerinte sincs harag, az egész csak azért készült, hogy mindenki lássa,…..
Aláírás nélkül került fel az országgyűlés honlapjára egy törvénymódosítás, amitől a szakszervezetek Gaskótól Borsikig összefosták magukat. A kormányszóvivő akkor cáfolta, hogy a kormány készülne a sztrájktörvény módosítására, de a múlt héten két fideszes…..
Pauser 2010.12.20 21:17:58
@ne most:
Hát ezt sikerült szépen elírni. :DD
Subba Lapajánló: 7sins 2010.11.10 11:30:00
A 7sins a hét főbűn blogja, ahol a postokat a látogatók és az élet írja, inspirációul pedig a 7 főbűn szolgál. Ilyenek például:Harag és irigység: Éva és Isti titokban járnak a suliban. Nem mondják el senkinek csak én tudok róla, mert 1x megláttam őket a Balatonon. Nem tudom…..
Egon már régóta a méltán híres McDonald's üzletlánc marketing osztályán dolgozott, több-kevesebb sikerrel. Saját irodájában egész nap csak bámult kifele az ablakon. A kampányt már levezényelték, nincs más hátra, csak a babérok learatása. Évente kétszer kellett egy-egy hetet…..
Sötét, félhomályba burkolózó szoba, barna, lehangoló asztalok, fiókos szekrények. Szürke falak, régi, reccsenős parketta, többcentis hézagokkal. Az ajtó résnyire nyitva, kintről a híradó hangjai hallatszanak. Az asztalon egy számítógép, előtte egy rövid, szürke,…..
 Ennyi van csicskák!  ..
Erotikum Pornóbalesetek 2010.07.10 00:23:00
                      Balesetek még a legjobbakkal is előfordulhatnak. De nem legfőképpen a színészeknél fordulhatnak elő elsősorban , a stáb tagjai is hibázhatnak. Ha operatőr vagy, akkor figyelj oda, hogy mit és honnan…..
Erotikum Meglepetéééés! 2010.06.03 16:59:00
                Amikor elmész egy pornófilm forgatására nem árt előtte megtenni egy pár óvintézkedést. Például a pénzt előre kell elkérni, nehogy átvágjanak, a fanszőrzetet rendbe kell rakni, nehogy szégyenkezned kelljen a stáb előtt.…..
                  Pornósnak nem mehet ám akárki fia/lánya, ahhoz bizony akár hiszed akár nem tehetség kell, rengeteg gyakorlás, arcmimika. Ugyanis nem mindegy, hogy milyen képpel néz az ember a kamerába, félelmet, ügyetlenséget, vagy esetleg…..
              Bizony, ha az ember lánya sportolni akar, akkor előfordulhatnak balesetek, amikor olyat mutatnak meg a nézőközönségnek, amit nem is szerettek volna. Következzen pár szexi kép innen-onnan    …..
Pauser 2010.06.02 22:32:31
@olvasóink írták: És melyik a kamu? :P
Subba A nap híre: Nemzeti diszkó 2010.06.02 15:45:00
Toroczkai László június 5.-én nyitja meg az ország első "nemzeti szórakozóhelyét", majdnem közvetlenül a Club Alteregó mellett, ami viszont a főváros egyik emblematikus melegklubja, úgyhogy mindenképpen érdekes párosítás lesz. "A személyzet nemzeti érzelmű, a…..
Erotikum Az emberi találékonyság 2010.06.02 15:35:00
                     Az emberi fantázia határtalan, és ezalól a szex világa sem kivétel. A feltalálók nap,mint nap találnak ki valamilyen segédeszközt, amely elősegítheti a szexuális élet fellendülését. Az első videón egy…..
Peti blogja Pozitív csalódások 2010.06.01 12:19:24
A mai nap nagyon nehéz elkezdeni az írást. Az idő is nagyon rossz. Egész nap csak szakad az eső és olyan hideg van, mintha október lenne.Tudjátok rengeteg emberben pozitívan csalódtam. Igazából mindig egy tragédia kell ahhoz, hogy az ember megismerje kire (kikre) is számíthat. Én…..
Erotikum A csődör akcióba lép 2010.06.01 11:30:00
                 Mindenkinek volt egy első alkalma, amikor elkezdett bénázni a csaj előtt, amikor túlságosan begörcsölt, és nem állt fel neki, amikor nem tudta, hogyan kell helyesen mozogni, amikor nem talált be harmadjára se a lyukba. Nos ez…..
                        Vajon ha a punci tudna beszélni, mit mesélne? Panaszkodna? Vagy énekelne?     ..
Pauser 2010.05.31 15:26:59
@bagsmkt:

Ezt már megint melyik fordító guru követte el? :)