Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gebike

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
60 000 font kárt okozott a brit vasúttársaságoknak az a titokzatos férfi, aki augusztus óta több, mint harminc szerelvényre csapott le Anglia délkeleti vidékein. Az idegen, akiről a biztonsági kamerák segítségével egyelőre csak azt sikerült kideríteni, hogy fiatal és fekete…..
Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..
gebike 2006.08.21 09:46:47
Sziasztok,

teljesen egyetértek, hogy felesleges a vagdalkozás. EZ egy természeti csapás volt, ami majd' minden esetben vis majort jelent. Itt is az volt sajnos. Nem gondolom, hogy ha bemondják, hogy vihar van, akkor elmentek volna haza az emberek. Még akkor sem indult el senki, amikor másodpercenként villámlott, pedig ez általában nagyon nagy vihart jelez. Amit furcsállok, az inkább az a pánik volt, amihez hasonlót még sohasem láttam, és nem gondoltam, hogy ilyen van. Én a Batthyányn voltam egy haverommal, az élettársával és két gyerekükkel (babkocsi, stb). Amikor elkezdett mindenki nyomulni a lépcső felé az alsórakpartról, pillanatok alatt bedugult az egész környék. Se előre se hátra. Olyan szinten nyomták egymást az emberek, hogy konkrétan nehezebben kaptunk levegőt. És még a gyerekekre sem voltak tekintettel. Sajnos a tűzoltókat mentőket rendőröket kivéve senkit nem érdekelt a másik élete (hozzáteszem én is csak a gyerekek és a saját életemet, meg a bartánőmét figyeltem), sőt voltak, akik nevetve, kurjongatva élvezték a zuhanyozás-szerű esőt, ahelyett, hogy segítettek volna másokon. Szóval, mielőtt bárki elkezdi szapulni a kormányt, a szervezőket, a meteorológusokat, stb., először gondolkodjon el azon, ő hogyan tudna segíteni a bajba jutottakon ilyen helyzetben. Pláne azok akik ott sem voltak, és esetleg szt gondolják, ez "csak " egy nyári zivatar volt. Ez nem az volt. Amikor nem látsz a sötéttől és a víztől, ami víszintesen ömlik a szemedbe. Amikor nem hallasz, csak robbanásokat és sikoltozásokat, amikor csak azt érzed, hogy csurom víz vagy, megfagysz a rádtapadó ruhától, és mindeközben úgy nyomnak minden oldalról, hogy majdnem kihánysz mindent, akkor az nem egy vihar. Őszintén szólva csodálkozom, hogy nem volt ennél több áldozat.
Az Esti Frizbiről már megemlékeztünk a Comment:comon, de itt a ragyogó alkalom, hogy rádiós megfelelőjéről a Frizbiről is értekezzünk. Egyébként a rádiós változat volt előbb, ezt alkalmazták később a televízióra is. A műsorvezetőt, Hajdú Pétert nem sokan szeretik,…..