Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mata-hari

5 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Még néhány Conan kép 2010.07.16 23:53:00
Továbbra is csak Jason Momoáról érkeznek a képek, szerintem a készítők célja, hogy elfogadtassák a színészt Conanként, így biztosan számíthatunk még pár hasonló fotóra, aztán érkezhet a többi is. Például Stephen Lang sem volt még látható, de Rachel Nicholst is…..
A parkolás a Homár-olvasók egyik kedvenc témája, ami nem is csoda egy Centrum Parkoló nevű pénzbányász céggel és kevés szabad hellyel megvert országban. Amikor először hallottunk róluk, azt hittük, hogy az EMPAMO, vagyis az Emberibb Parkolásért Mozgalom az egyik új kedvencünk…..
mata-hari 2010.03.29 10:22:09
@Kis ember: Egy szociológus is, remek PHD lenne belőle. Hogy mekkora barmok tudunk lenni mi, Magyarok. Még a kérdés felvetése is ciki:)
Mitől jobb, mikor egyik autós anyázik a másikra, mint amikor egy biciklis kéri ki magának, hogy egy 1000 kg-mal nehezebb jármű próbál átgázolni rajta, vezetője arcán széles mosollyal? Öcsém:S
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
mata-hari 2010.01.22 14:45:04
Holnap kedd. Vagyis BKV-sztrájk. Még mindig nem tudom elhinni, hogy 24 (!!!) szakszervezet van a BKV-nál, és most, hétfőn 16:00 órakor senki meg nem tudja mondani, hogy melyik szakszervezet fog dolgozni és melyik sztrájkolni, fog-e közlekedni a HÉV vagy sztrájkol, fog-e közlekedni a…..
Szia! Az előbb akadtam a blogodra, s nagyon tetszik, mivel én is szívtam/szívok eleget.   Volt egy érdekes nyaram, amikor megint munkát kerestem. A hirdetés: asszisztens egy logisztikai cégnél. Két és fél egyetemi diplomával meg tanári tapasztalattal gondoltam megpróbálom. Én…..
Egy-két fotó alapján persze képtelenek vagyunk pontosan megmondani, hogy az elem, vagy a Tiko Time márkájú falióra robbant föl, levéírónk, de ez előbbi valahogy valószínűbbnek tűnik. B. Géza apja mindenestre jól megdöbbent, amikor éles zajra ébredve meglátta, hogy mi történt…..
Ilyenmegolyan Ilyen ez a popszakma 2010.01.10 09:20:00
Gyerekkoromban mindig kikészültem azokat az apukákat látva, akik ülnek a cukrászdában (hétről hétre ugyanabban) gyerekükkel, vagy állnak a sarkon a volt asszonyra várva, akik általában ideges léptekkel közeledtek feléjük, majd átadták a gyereket és se szó, se beszéd, sarkon…..
A Bershka laza spanyol ruhamárka. Annyira laza, hogy ha a még náluk is lazább Pumaföldre érkeznek, végképp elengedik magukat. Az Arénában pédául addig mentek a karácsony utáni emberközeli hangulatban, hogy egy csomó ruhát nem is merev, svájciakhoz-japánokhoz illő fogasokra…..
  Újabb váratlan elemei kerültek elő a formálódó Fidesz-programnak. Ezek alapján ha az ellenzéki párt kormányt alakíthat, egyik első intézkedése lesz eltörölni az univerzumot - összegző hírösszefoglaló és reakciók.     Az ellenzéki párt…..
mata-hari 2010.01.08 16:21:00
@ingenium rusticus: Nyugi, péntek délután van, ha mi viccesnek találjuk, hadd mulatozzunk rajta, mielőtt becsap a ménykü. Hazajutni úgysem tudunk, a buszok nem járnak és szakad az eső:)
mata-hari 2010.01.08 16:26:34
@Admiral William Adama: Munka??? Már felmondtam, hadd élvezzem a munkanélküliséget egy kicsit:)
mata-hari 2010.01.08 16:28:00
Többször volt már szó arról, hogy a kis pártok előtt álló első szelekciós küszöb nem a választás napján jön el, hanem sokkal korábban: a láthatóság (láthatatlanság), illetve az elérés (el nem érés) képében. Aki figyeli a pártok honlapjait, gyakran tapasztalhatja, hogy…..
mata-hari 2010.01.08 10:44:37
@fakk blog.hu in di essz: Nem mondtam, hogy együtt élsz velük:) Trombitát majd munkaidő után tekerek, mert nem hiszem, hogy jó szemmel néznék, ha lemennék tehénbe és kérődznék, a Jazzt megfontolom, köszi.
mata-hari 2010.01.08 10:46:30
@fakk blog.hu in di essz: Persze, hogy hallottam, de látsz-e valahol itt főurakat?:D
mata-hari 2010.01.08 10:47:42
@radala: A Jóisten? Nem tudom, ott volt-e a választási fülkében, én nem találkoztam vele:D
Új év, új rádió: új hullámsávon, de az évtizedek óta megszokott frenetikus stílusával folytatja munkáját Jáksó László. Az ötvenes éveibe lépve is fiatalos, dinamikus, sokak által közkedveltnek tartott sztár maga erősítette meg értesülésünket, amiről a környezetéből…..
Ilyenmegolyan Na de Metropol... 2010.01.07 09:00:00
 Ismerőseim (főként jobb oldaliak) már hosszú ideje óva intenek attól, hogy mindent elhiggyek, amit a sajtóban olvasok. Őket ez olyan távlatokba repíti, hogy a Demokrata és a Kurucinfo cikkeit tartsák mérvadónak. Én ilyen messzire azért nem mennék, minthogy mégiscsak…..
Könnyed mikroblognézegetés közben találtam a képet, és azóta csak nézek magam elé bambán, mint az egyszeri fitneszedző, akire ráesett a mamuttöpörtyű. Az ötlet így, hogy valaki más megcsinálta, egészen magától értetődőnek tűnik, így nem marad más hátra, mint gratulálni…..
mata-hari 2010.01.07 15:41:41
@akikaztmondjákni: Mi a neved, zsidó?
Brájen. Bvájen? Nem, nem uram, Brájen. Lökjétek a padlóla, jó evősen!:)
mata-hari 2010.01.07 20:34:22
@akikaztmondjákni: Evnézést!:)
mata-hari 2010.01.07 20:35:33
@Ferlategla: Ez nem rosszindulat, ez a valóság.
Filmdroid District 9 előzményfilm 2010.01.07 14:27:08
Az LA Times készített egy interjút Neill Blomkamp író-rendezővel, természetesen szóba került a District 9 is. Megkérdezték, hogy tervez-e számítógépes játékot a filmből, erre a válasz nem volt, Blomkamp szerint a filmen alapuló játékok nem igazán működnek. És egy második…..
Sajnos továbbra is bálnahús táplálja az animére élvező, szórakoztató elektronikai eszközöket gyártó szigetország embereit. (No és persze delfin is, erről is írnom kellett már sajnos Az öböl - The Cove című film kapcsán.) Sajnos véget ért Ady Gil élete. Ady Gil egy piszok…..
mata-hari 2010.01.07 15:48:59
@Pacsker: Gondolod, ez lenne a fontos? Búslakodni nem kell, de nekem az sem kell, hogy hajókat törjenek ahhoz, hogy tudjam, nem ölök meg egy bálnát:)
A tetőpontjára hágott az évek óta gyűrűző, buszsofőr-ellenállás módszerével burjánzó társadalmi tiltakozássorozat, és ma reggel, amikor már a marketingesek és pr-osok is csatlakoztak a munka jelentős lassítását eredményező demonstrációhoz, lényegében az egész ország…..
mata-hari 2010.01.07 11:16:35
Azért az ország állapotáról más is árulkodik, a Metropol magazin ma reggeli számából:
mata-hari.blog.hu/2010/01/07/na_de_metropol

Amúgy pedig azt hiszem, alapvető problémája a politikának, hogy a társadalom kezd ráébredni birka mivoltára, ez marhásul nem jön be felsőbb körökben, és ez jó...nekünk. Vagy jó lesz. Remélhetőleg. Meeeee-meeeee:)
mata-hari 2010.01.07 13:33:02
@bástya: És az milyen vicces lenne?! Ki se mozdulhatnék otthonról:)
Oriza triznyák nem először örvendeztet meg minket ütős poszttal, és bizton állíthatom, mai írása is ott van a szeren. Fogadjátok hát nagy-nagy szeretettel! Tizenhárom és hatvan év között fordulnak elő belőle példányok, de most összpontosítsuk figyelmünket az ifjabb…..
  A Népszabadság vezércikkében nehezményezi, hogy a BKV-nál tapasztalható káosz kapcsán nincs egyetlen döntéshozó, aki magyarázatot adna arra, mi történik a cég buszjárataival. A lap úgy fogalmaz: Némaságba burkolóztak a szocialista potentátok is, akiknek hivatali…..
Nem volt jeges a víz az élményfürdőben. Ez a tételmondata az alant olvasható levélfolyamnak, amivel a keddi posztunkban megszólított fürdőüzemeltető cég Balázs kritikájára reagál. Olvasónk, mint talán emlékeznek rá, azt állította, hogy amikor öt barátjával ellátogattak a…..
Ilyenmegolyan BKV trilogy 2010.01.05 22:23:00
Nos tehát a BKV trilógia harmadik, egyben befejező epizódja. Ma délutáni 139-es túrám még csak nem is hasonlított egyik, ezt megelőző utamhoz sem. Az okok a végtelenségig nyúlnak, ezekből pár szemelvényt emelnék csupán ki, amelyek nagy részben meghatározták az utazás…..
mata-hari 2010.01.07 00:14:07
@mandarinrece: Hát amint látod, sikersztoriként is lehet aposztrofálni, nekem sikerült dűlőre jutnom:)
2010-ben legyen vége a magyaros panaszkultúrának! nem kell mindig rinyálni, egészséges libidójú ember a budapesti tömegközlekedés szétesésének is tud örülni, ha akar. És T. akar, mert egy csajjal préselték össze. Egy Boldog Ügyfél meglepő vallomása a 139-es buszról, az év…..
Tavaly esett szó arról, hogy előzményfilmet készítenek a Halálfutamból, a prequel a filmszínházakat elkerülve egyből DVD-n jön ki. Tony Giglio írta a forgatókönyvet, tavaly arról volt szó, akkor láthatnak hozzá a forgatáshoz, ha véget érnek a Resident Evil: Afterlife…..