Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cseppör

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz évjárat van a hátunk mögött a szőlőben, de a pincében sokaknak még csak most jön a neheze. Miközben a híradásokban megbízhatónak gondolt emberek verik át a nézőket az idei év termelési mutatóival, addig a szőlőkben egyre nagyobb a tanácstalanság. Hiszen azt hallják a…..
Cseppör 2010.11.19 14:22:55
@MTFUN: Au contraire, én épp megérteni szeretném a Te gondolatmeneted az én fejemmel, mert ha nem így tennék, akkor újfent csak elbeszélnénk egymás mellett. Saját gondolatait az ember a végtelenségig szajkózhatja, de elörelépés sose lesz belöle.
Ezt érzem ki az eddigi kommentjeid javábol is : "Nem vagyunk ebben kiemelkedőek, nem értünk el nemzetközi sikereket, nem hoz bevételt az országnak annyit amennyibe kerül"

Franciaország, Olaszország nem lenne ott, ahol most van amennyiben rád halgathatott volna.
Nem megy még úgy? meglehet, de elég szignifikáns fejlödésen esett át az ország - legalábbis borászati területen biztosan - s ezek az eröfeszítésekmeg fogják hozni a várt eredményeket, ebben nem kételkedek.
Jah és kevés olyan területet ismerek, ahol akkora potenciál lenne, mint pl Somló
A mai folytatásban három meghatározó tokaji borászattól kapott válaszainkat adjuk közre. Az idei évet összeségében jónak, illetve a száraz borok esetében kiválónak gondolják. Aszú viszont alig lesz, és ezt a legszebb száraz borok sem tudják feledtetni. Némi vigasz, hogy 2007…..