Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasist

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerd meg a mai napon 70 évvel ezelőtt kirobbant, Magyarországon ismeretlen antifasiszta ellenállás történetét.  Ismeritek azt a viccet, hogy a szlovákok több hónappal, a csehek egy nappal a második világháború vége előtt keltek fel a nácik ellen, a magyarok pedig…..
A Ténytár már sokszor foglalkozott a földügyekkel, mert úgy gondoljuk, a vidék kérdését mindenképpen súlyához mérten kell kezelni. Ángyán Józseftől nemrégiben újabb botrányos adatok kerültek nyilvánosságra, így újra foglalkozunk a kérdéssel. De ki is Ángyán? A…..
Megérkezett a több mint 6000 bosnyák szurkoló Zsolnára! Az előzetes várakozással ellentétben egyelőre mintegy 2000 vendégdrukkerrel kevesebb tartózkodik az észak-szlovák festői városban, ahol kedden este játsszák a 2014-es brazíliai Vb selejtező mérkőzését. Az odavágón…..
Most volt jó szlováknak lenni: ha megtetted a saját csapatod és bíztál az örményekben is, hogy elpicsázzák a cseheket Prágában, nagyon sokat szakíthattál, mindezt euróban. Az egyiknek sikerül, a másiknak nem. Kezdjük a legfontosabbal: még ha minden meccsünket megnyerjük,…..
vasist 2013.09.09 01:53:04
@petraeus: Igen, egyértelmű nem is rád értettem, hanem a blog szerzőjére.
Ha félreérthető voltam, akkor kérlek elnézésedet kérem.
Tényleg miért távolíthatták el azóta már ezt a videót?
vasist 2013.09.08 19:59:55
@petraeus:
Na szóval hogy is mondta????

Várj idézem "50 ezer sportszerető román fantasztikus szurkolása"
Asszem most árnyékra vetődtél.
Szlovákia-Magyarország 2:0! Bős-Nagymaros után újabb összecsapáson igazoltuk a papírformát, ahogy azt az előzetes latolgatások alapján sejteni lehetett, sallangmentesen lehoztuk Brüsszelben a meccset. A dotoho birtokába jutott néhány kép, hogyan égette magát a magyar…..
Belsőség Lebuktam, beidéztek 2012.10.08 16:11:47
Piros zacskó várt szombaton az XR2-n. Egy pillanatra hátra is hőköltem. Mi van, már a külvárosban is bevezették a fizetős parkolást? Képtelenség. Ahogy ráncolt homlokkal kihúzom a papírost, még csúnyább szó üti meg a szemem: idézés. Kellett pár másodperc, amíg…..
vasist 2012.10.08 21:30:24
@conect: Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a háztartási ecet kimarja a motor belsejét egy tisztítás során? Nem azt írtam, hogy azzal járjon, de egy pár preces mosást kibír a motor.
Gondolod, hogy egy huszonéves autóba folyamatosan jó minőségű fagyállót raktak, és soha nem töltöttek utána csapvízzel?
ProgBlog Füvet s vizet 2012.01.16 21:37:00
orbán viktor ma ismét tervet jelentett be (Jajjj!!!): ezúttal a magyar mezőgazdaságot fogja megmenteni, a Darányi Ignác tervvel. (A terv névadójáról később még lesz szó…)És csak úgy mellesleg azt is tudatta ma velünk a Vezér, hogy ha nem vettük volna észre a vaksi…..