Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebestyén Diána

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első vállalati üdülésünk tökéletesre sikeredett! Már a terv jól hangzott: kétnapos balatoni vitorlázás a Tramontana fedélzetén. És az időjárás is kegyes volt hozzánk! Az idei nyár első két kánikulai napját egy legendás vitorláson tölthettük. Bár nagy hajós múlttal…..
Fenti kijelentésemet alátámasztandó örömmel mesélek két olyan Common Purpose eseményről, amely valószínűleg alapjaiban változtatja meg a következő néhány évemet.Az első budapesti Nemzetközi Navigátor csoport egyik büszke alumnija vagyok. Az új látószögek végtelen sorát…..
A Common Purpose londoni csapata által szervezett "London Quest" egyetlen külföldi résztvevőjeként nemcsak az erős akcentushoz, de a kérdések tempójához és nyíltságához is hamar hozzá kellett szoknom. Az egyenes, mellébeszélések nélküli diskurzus első óráján csak…..
Átláccó A TI csapat nőttön nő 2010.04.09 10:59:00
Hömpölygő önkéntes táborunk mellett az irodai csapat is bővül! A párhuzamosan futó projektek, TI események, kutatások, ad hoc ügyek egyre szaporodó száma gondoskodik a napi feszített tempóról, így elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy új segítséget hívjunk. A meghirdetett…..
 A TI Magyarország, a Freedom House Europe és az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet közös sajtótájékoztatón mutatta be a kepmutatas.hu weboldalon nyomon követhető kampányköltéseket.  A sajtó kíváncsisága kiszámíthatatlan, de most jöttek, sokan. Fotózták az…..
Átláccó Mert kell egy csapat 2010.02.05 11:43:00
Minarik Ede, mosodás az egyik kedvenc figurám, pláne mióta szállóigévé nőtt mondata, miszerint „kell egy csapat” folyton igazolódni látszik.Növekvő szervezetként a TI Magyarország napjai igencsak pörögnek. Ha azt mondom, él az EMKE Irodaház 6. emelete és ez csak…..
Átláccó Remélem 2009.12.24 12:44:00
Remélem, mindenki a halászlé és bejgli illatának mámorában olvassa e sorokat. Így talán senkinek nem fog feltűnni, hogy életem első blogját írom éppen.Hozzám olyan iramban robogott a Karácsony, hogy még nem volt időm magamhoz térni. Néhány munkahely és némi tapasztalat után…..