Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Max és Ricky

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kialakult az X-Faktor mentorházának mezőnye, 24+1 előadó eset egymásnak még nyáron, hogy kiderüljön, melyik 12 (inkább 13) jut be a tehetségkutató élő adásába. A felvételek most hétvégén kerülnek majd adásba, azaz vasárnapra már mindenki tudni fogja, hogy kik jutottak…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Max és Ricky 2010.12.13 14:40:24
A Bors meg a Blikk és társai MINDEKIVEL undorítóak, egytől egyig, hülyék lettek volna ezt a lehtőséget kihagyni egész héten.Majd még folytatják hetekig. Hogy ebbe a TV2nek mennyi beleszólása van, nem tudom, elég nagy médium, akár lehetne is, biztos nem volt érdeke, ezt elismerem. A zsűrit kihagynám ebből. Mester Tamás igen,éretlen, mint a zöld alma, nem tudja hogyan kellene viselkedni. Viszont a zsűri maga más, agyondícsért, imádott versenyzőjét is illette már kiritikával korábban, sőt, most nagyot fogok mondani, ki is ejtette, amikor választani kellett két ember közül. Sosem mondták, hogy Melinda a legeslegjobb az összes közül, soha, az emeberek csináltak belőle ekkor hisztériát, éppen ezért indokolni kellett valamivel, hogy miért is Ő és nem Reni. Azt gondolom Friderikusz intelligens volt, aki figyelt a szavaira, és akinek nem az a célja, hogy azokat kiforgassa, láthatta. Amik elhangzottak, már korábban is elhangzottak, hozzátéve azt, hogy Melinda maga is menni akart, és nem bírta, nem tudott örülni. Ő maga nem akarta ezt az egészet. Illetve akarta, de csak úgy, hogy őt mindenki szeresse. Szerintetek Renit és Attilát, Andrást, Georgiot nem gyalázták? Dehogynem. Nagyon is, nagyon durván, nagyon sokat. Értük soha senki nem emelte fel a szavát, csak Melindáért. Simán megfordulhattak a szavazatok. Az emberek egy részének már elege volt az egész cirkuszból, amit Melinda a hozzáállásával kiváltott, és ellenszavazott. Ennyi. szerintem. A zsűri mindenkit kritikával illetett, de lassan úgy éreztem Melindát nem lehet kritizálni. Hányszor mondta Friderikusz, hogy ő akár a botladozó koncertjére is elmegy. Ezen miért nem háborodott fel senki akkor még? Itt összefoglalták a hiányosságokat. Semmi olyan nem került elő, ami korábban ne hangzott volna el a zsűri szájából. Amit Friderikusz mondott, az igazság volt. A nép szeretett volna beinteni a TV2-nek, már csak azért is, nem jött össze. szerintem mindenki jobban járt. Attila nagyon-nagyon akarja, alázatos, küzdenek, viszont mosolyog is és örül. A kisfiával édes cuki volt, de nem a kisfia volt aki azt a számot szirupossá tette, az a szám olyan, kisfiú és zongora nélkül is. így legalább Attila megmutathatta, hogy milyen,ha ő maga zongorázik és énekel. Szerintem nagyon jól áll neki. A kisfia nélkül is. Nekem egyébként nem Attila volt a kedvencem.
„Tudni akarom, mit csinált 10 napig! Nem kellett sokat győzködnöm. Végig sírva mesélte, hogy élete legnagyobb hibáját követte el.... akkor már tudtam, hogy baj van” – nincs annál bosszantóbb, ha riválisod, akivel barátnőd megcsalt, egy budai ficsúr, aki ráadásul…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
Max és Ricky 2010.05.11 16:30:50
@pakesz:
csak annyi, hogy fűtéskorszerűsítés van a házban (saját leolvasó), amivel, nem viccelek, a téli hideg hónapokban kb. 13000Ft-tal fizetek kevesebbet havonta, mint 2 évvel ezelőtt!!! az idei januári számlám kb. 6000 Ft volt.de még abból is visszajár valamenyi majd. persze ettől még a lakótelepek rosszul néznek ki nagyon. hiába jó a lakás, jók a szomszédok, a ház sem a legcsúnyább, de szar a környék. de ezt biztos, hogy fenn tudom tartani, aztán majd tovább 2 év múlva
“Remélem, elénekelhetem majd, ‘nincs már felettem más, csak a tiszta ég’ ”   Várkonyi László ezzel a Fonográf dalcímmel búcsúzott el egy üzenetben az Everestre utazása előtt. A Mount Everestről az 5300 méteren fekvő Alaptáborból egy hete telefonált, s azt mondta, hogy most egy kis időre…..
Praxis Babakocsival behajtani tilos 2010.04.13 10:20:00
Januári fagyban, az akkor 3 hónapos kislányomat elvittem a Kecskeméti Megyei Korház bőrgyógyászatának gyermek szakrendelésére. Beutalóval mentünk, előzetesen egyeztetett időpontban. A szakrendelő akkor épült, csili-vili volt minden, gondoltam, most legalább "jó" helyre…..
Néhány száz csepp a tengerben: az átszavazók. Lehet, hogy ez egy jól definiálható korcsoport, vagy van a végzettségben hasonlóság. De pártállásban? Mi véletlenül heten is összeverődtünk a sorban keresztények, mögöttünk egy buddhista állt, utána igazi politikusok (igen,…..