Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pollyszeka

23 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégis a legfontosabb a szerelmi technika elsajátítása, az összes személyes adottság figyelembe vétele, az ismérvek egybevetése, szakmai elbírálása, gyakorlati átültetése. Nem a pénisz hosszúsága a döntő, hanem a vérbőség, gyakorlatilag a pénisz átmérője. Említést kell…..
A legközelebbi népszámlálás alkalmával érdemes lenne felvenni a kitöltendő kérdőív adatai közé a méretekre vonatkozó pontos információkat, elsősorban azért, mert statisztikai és másodsorban azért, mert szociális szempontból is fontos társadalmunk méreteinek megoszlása, s…..
Fontosnak tartom, hogy írjak a méretről. Nyilván egy olyan nő számára, aki a beteljesülést csak a szexuális aktuson keresztül tudja megélni, nem lenne szabad olyan férfit választania - vagy párosítani olyan férfival - akinek kisebb az átlagnál a férfiassága. Az ilyen méretekkel…..
Hogyan jön össze zsák és a foltja? Partnerkapcsolatokban tisztázni kellene, kinek mi az erotikus maximuma? Vannak erotika orientált férfiak és nők, akik számára nem az aktus  a fontos, hanem az erotikus örömszerzés, erotikus játék, csók, gyengédség, kedvesség, simogatás,…..
Remélhetőleg a jó szexuális partner máskor is alkalmazza a fent leírt technikát, hogy ne csak a véletlennek tulajdonítsa a kedves férj, partner a pozitív változást. Szükséges meggyőződnie arról, hogy saját maga idézte elő ezt az átmeneti funkcionális zavart az állandó…..
Gyakorlott jó szerelmi partner házi patika módszerei is jól beváltak, jégkocka a szájba, s a hideg orális ingerlés következtében a szervezet hő kiegyenlítésre törekedve több vért pumpál a péniszbe, s az utolsó pillanatban mégis létrejön csodával határos módon a régóta…..
A péniszkomplexus orvosolható. A merevedési problémák 80%-a  pszichés, csak a fennmaradt 20% szervi eredetű. A férfiak saját maguk megfigyelését, önvizsgálatukat már a szexuális előjáték alatt is folytatják. A felkészült, érett szerelmi partner  megpróbálja…..
Nagyon érzékeny e szempontból a férfi lélek, ez az igazi Achilles sarka, ugyanis ebben az esetben önmagával szemben támaszt elvárásokat, saját maga ellen fordul, ok nélküli hiányérzet keríti hatalmába, és rendkívül ingerlékeny, elégedetlen lesz. Nem más kritikájától…..
A férfi számára a szakmai elismeréseken túl, - a család biztonságos megélhetését szem előtt tartva - egyik legfontosabb önértékelési visszajelzése, péniszének funkcionális vizsgálata. Ha ezt pozitívumként éli meg, önbizalma nő, ha nem kialakul a péniszkomplexus. Nem telik…..
Fontos, hogy ebben az esetben is egymás kölcsönös beleegyezésével és szabad akaratából jöjjön létre ez az újszerű nemi partnerváltás. Ösztönéletünk, erotikus vágyaink kulturált kiélése ilyen szinten társadalmilag elfogadottnak kellene lenni, ha ezzel házasságok…..
Úgy gondolom, hogy két idősebb, évtizedeken keresztül együtt élő pár esetében (ha ez a kapcsolat fiziológiailag, biológiailag sem működik) a hetero intimitásba feltétlenül belefér egy megbízható harmadikkal való kulturált együttlét. Főképp, ha mindketten igénylik ezt, és…..
Kulturált hármas az ágyban nem a perverziók egyik altípusa, hanem egy más irányt mutató, a partnerek hormonális igényeinek megfelelő kielégülési lehetőségét jelenti. Ebben a helyzetben a harmadik segítő vagy irányító, illetve kiegészítő szerepet tölt be. Nagyon sok…..
A kombinált orgazmus technikai kivitelezése: partnernőnk szívbéli ragaszkodását, teljesítményünk csodálatát akkor érdemelhetjük ki, ha kombináljuk pl. a csikló- és a G-pont orgazmust. A kettő külön-külön is pozitívan kimerítő, kielégítő, de párhuzamosan végrehajtani a…..
Gyakorlatban a G-pont vagy G-folt felkutatása akkor a legegyszerűbb, ha előtte orálisan lazítjuk partnerünket, ugyanis a csikló és környékének finom izgatása kedvező a G-területnek, ugyanis ezáltal jobban kiemelkedik a hüvely falából  és lényegesen könnyebben kitapintható…..
Miért hasznos egyben a G-pont orgazmus? Rendkívül előnyös technika akár az előjáték idejére is, hiszen  a klimaxhoz közeli nők számára - akik  a csökkent hormonműködés következtében már nehezebben nedvesednek - egy természetes síkosító. Egyáltalán nincs szükség…..
A multi orgazmusos nő A G-pont orgazmus forrása egy kimeríthetetlen csap, amelyből korlátlanul nyerhető az orgazmus csalhatatlan bizonyítéka női magömlés formájában. Természetesen gyakorlat szükséges a megvalósításához, el kell sajátítani a technikát. Elsősorban laza…..
A profi partnermasszázs például sokat javíthat a sivár, unalmas, beragadt, monoton partnerkapcsolatokban. Változatosságot, izgalmat jelent, színesebbé teszi a közös cselekvést, és egyben fejlesztő tréning is. Sose feledjük, hogy mi nők a férfi iránti szeretetünket annak nemi…..
A szex a felnőttek játéka. A nőknek meg kell tanulni a férfiakkal való együttlét során, hogyan kell viselkedni érett nőként, és szinte gyermeki módon, játszva szeretkezni. Rengeteg lehetőség kínálkozik a jó szexre, de az erotikus képzés minden korosztály számára ajánlott.…..
A férfiak meglehetősen élénken érdeklődnek az iránt, hogy a nők hogyan osztályozzák a „farkakat”, milyen szempontok alapján lehetne számukra kívánatosabbá tenni (nagyság, hosszúság, arányok alapján). A férfiak igénylik a szóbeli pozitív visszajelzéseket, mert ez…..
  Ha valaki a felmenőivel képes szembeszállni, s kiállni a felszabadultabb, kölcsönös erotikáért, annak lényegesen boldogabb lesz a szexuális élete. Aki örömmel tesz elelget a férfi elvárásainak, egyetért szexuális igényével, s ezt elfogadottnak, erkölcsösnek,…..
Az előző generációk hibás szemlélete, a területhez való merev hozzáállása még ma is érezteti hatását. A gyökereinktől nehéz elszakadni, s az anyatejjel magunkba szívott gátlásosság, képmutatás szinte egész életünket végigkíséri. Csak azoknak sikerül közelebb kerülni…..
  A férfiak alapvetően boldogtalanok, noha fizikailag kielégülnek. A nők ugyanis azt gondolják, elég, ha csak közreműködnek a férfiak kielégülésében. Ez azonban nem így van, mert a férfiak jelentős százaléka – bármennyire is hihetetlen – e probléma miatt…..