Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noncsidudi

15 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nem neten rendelhető étteremről írunk, de ezt egyszerűen nem lehet kihagyni! Már sokadik alkalommal, ha bélszínre vágytunk, ellátogattunk a Dzsungel Étterembe. Itt van közel a Nyugatinál, a Jókai utca 30-ban. Az Étterem különlegessége, hogy 4 féle helységük van, a Szavanna…..
Azt hiszem nincs olyan ember aki ne hallott volna Theo Papa Étterméről, már aki sűrűn rendel a netről. Ami nagyon vonzó, hogy a netpincéren keresztül és a saját oldalukon is fotókkal illusztrálják a mennyei mannákat. Hozzá kell tenni, hogy egyszerűen képtelenség választani, mert…..
Nem oly rég nyílt a szomszéd utcában /VI. ker Szondi utca/ egy kifőzde, amit le is rohantunk nyomban. Szimpatikus fiatalemberek vezetésével, egy igazi kuriózumot kaptunk, ugyanis teljesen magyaros ételeket főznek, ráadásul hatalmas adagokkal várják az éhező társadalom népeit:)A mai…..
Muszáj voltam egy bejegyzés erejéig átvenni a stafétabotot a kedves kolleginától, ugyanis óriási csalódás ért ma. Nagyon megkívántam az indiai konyha ízeit, és mivel az internetes ételszállító oldalon jó minősítést kapott a Shalimar nevű étterem, gondoltam kipróbálom.…..
A gyrost most már picit meguntuk, így eszünkbe jutott egy igazi mexikói étterem az Arriba, ahol lecsapolhatunk egy igazán fantasztikus burrito-t! A házhozszállítás ingyenes Budapest egész területén. Már maga a honlap is a mexikói feelingre hajaz, amitől meg is jön az ember…..
Hetek óta hatalmas várakozással töltött el bennünket, hogy egy igazi amerikai étterembe látogathatunk el, ahol az árak sem mindennapiak. Ebben bízva egy olyan minőségre számítottunk, ami megkérdőjelezhetetlen. A feketeleves azonban nem maradt el. Amekkora lendülettel mentünk olyan…..
Mivel már többször rendeltünk a Pizza King-től, így most összefoglaljuk az eredményt. Több tíz pizza van a hátunk mögött, amiket többféle tésztával is kipróbáltunk. A legjobb tészta az olasz vékony és szinte bármelyiket rendeltük fenomenálisan hatott ránk. A mai…..
Elérkezettnek láttuk az időt, hogy a több hét óta rendelt zsírégető menüről is adjunk tájékoztatást. Gondolom senkinek nem kell bemutatni sem a céget, sem az iszonyatosan arcunkba nyomatott reklámkampányt sem Falusi Mariannal.Nagy lendülettel vágtunk bele, de annál hamarabb…..
 Petrovával megéheztünk a lightos ebéd után olyan 4 körül, mert megláttunk a pók'hálón' egy igencsak ínycsiklandozó hamburger képet. Nekünk sem kellett több, felcsaptuk a netet és kilőttük a Buffalo's-t. Mivel korábban már rendeltem tőlük, ezért teljesen biztos…..
Egy újabb ismeretlen világba csöppentünk, de bátran állíthatom,megérte! Az Íz 53-nak már maga a neve is meglepő, fogalmunk nincs miért pont 53?!No de kezdjük az elejéről. Rendeltünk egy bakonyi sertésszeletet krumplipürével.A futár nagyon cukin állt, megvárta míg…..
Pénteken nem rendeltünk, viszont átslisszoltunk a Csengery utca - Szondi utca sarkán lévő henteshez Joe-hoz. Kaptunk egy fülest, hogy a sült kolbászon és a csülkön kívül mesés dolgaik vannak.  Hát nem is csalódtunk. A kolbászuk mustárral elrepített minket a mennyekbe! Az…..
A mai nap indiaira vágytunk, általában ebben sosem csalódunk. Először az Indigo-ból akartunk rendelni, de iszonyú magas árai miatt erről lemondtunk és beértük a Nyugatinál lévő Tandoori-val. Persze semmit nem vesztettünk, mert alapból ők is szenzációsak, csak valami újat…..
Vágjunk is bele! Mivel szinte minden nap a netpincéren keresztül rendelünk az irodába, így azt hiszem lesz mit olvasnotok. A mai nap az 50 minutes -re esett a választás, aminek  nagyon egyszerű az oka. Ede kolléganőm /igen, ő egy nő/, egyik nap rántott camembertet evett…..
Azt hiszem ez a legfontosabb, hisz mi alapján mérünk ha nem állítunk fel paramétereket? Mérni fogjuk a következőket:Szállítási idő: 1-10 pontFutár kedvessége: 1-10 pontÁr: 1-10 pontCsomagolás: 1-10 pontÉtel minősége: 1-10 pontLegmagasabb elérhető pontszám ezek alapján:…..
Sziasztok!Legfőképp azért gyürkőztünk neki, hogy segítsünk egymásnak megtalálni a legmegfelelőbb éttermet, ahol elkerülhetjük a csalódást. Ezt leginkább a tapasztalatainkból tudjuk, amit megoszthatunk egymással. Kérünk Benneteket, ha Ti is ettetek valahol és azt szívesen…..
Atya. Úr. Isten. Ezt írtam sms-ben Licának, miután elindultam hazafele a Gyradikóból, számban a gyros ízével. Lica magyarázta el, hogyan kell eljutni a helyre, amit egyébként pont ti ajánlottatok a sorozat múlt heti kezdőepizódjában, és ami visszaadta a gyrosba vetett hitem. A…..
noncsidudi 2011.04.27 11:16:48
noncsidudi 2011.04.28 13:35:09
@ghavrilos:

Kedves ghavrilos, nem tervezitek a kiszállítást???
Egyik posztunk után az Europark utáni lakótelep előtti bódésorra küldtetek minket az Üllői út és Lehet utca sarkára, de ez az ajánlás igazán érzékletesen mutatta be, miért kell a tegnapi gyradikós poszt után Kispestre mennünk. A lakótelep előtti bódésor pont úgy festett,…..
Semmiképp sem ajánlom ezt az írást olyan olvasónak, aki a spirituális dolgokkal kapcsolatban szkeptikus. Eszemben nincs senkit sem meggyőzni, vagy rávenni olyan dologra, amitől maximálisan elzárkózik.Sok évvel ezelőtt én is elzárkóztam mindenféle asztrológia, jóslás, és egyéb…..
Cukorróka blogja 2010.11.06 10:28:00
Kávé, ami majd segít a gondolataimat áramoltatni. amúgy is majd szétmegy a fejem, és annyit dolgoztam a héten mint az állat. és most nem a lajhárra gondolok.annyi minden van, hogy csak kapkodom a fejemet jobbra-balra, és most már úgy érzem kiszorultam az egész dolgok…..
Woof Regenbogen Parade - Wien 2010.07.05 18:16:00
Az itthonira nem mernék/akarnék kimenni, de már régóta érdekel milyen is lehet egy normális pride. Playboyjal és egy másik haverommal szombaton kimentünk Bécsbe. Otthon persze hazudnom kellett, ez egyre több gondot okoz... Azon kívül, hogy nem szeretek hazudni, félek hogy lebukok…..
Woof 2010.05.20 20:06:50
Mitől van az, hogy egyik napról a másikra már nem kívánsz valakit, akiért korábban majd megvesztél? Ez mondjuk évek házasságában talán kicsit érthető is, nade egy laza, szexen alapuló kapcsolatban? Nagyon elbaszott ember vagyok...?..
"Ő itt Öcsémék hat hetes kis tacskója, aki rögtön egy fürdőzéssel zárta első napját az új otthonában. Ezeknek a kétségbeesett szemeknek azt hiszem nem lehet ellenállni. Az előző kiskutyájukat, aki szintén tacskó volt, az Öcsém kb. egy éve a születésnapján vitte…..
noncsidudi 2010.04.03 17:40:45
"Sziasztok, Tegnap érkeztem meg szüleimhez. Igazából nem is terveztek,de ahogy a kiállításon megláttak,azonnal magukkal vittek. Nem is értem a nagy rohanást,először még a kosárban voltam, a másik pillanatban pedig egy meleg komfortos ágyon. Láttam,hogy milyen szép az…..
noncsidudi 2010.02.12 08:34:43
noncsidudi 2010.03.10 08:29:21
@SanDan: Állítólag ételtől,ezt mondja a doki. De csak füvet evett,úgyhogy értetlenül állunk a történtek előtt.