Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Martindale

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Sean Bean elhalálozásai 2011.07.17 19:38:56
Sean Bean több filmjében is elhunyt, bizony sokszor előfordult, hogy a The End-et már nem élte meg. Az alábbi videó ezeket mutatja be. Vigyázat spoiler veszély. ..
Martindale 2011.08.03 22:43:16
@doggfather: @dzsoni szánsájn:

Még néhány film, ahol S.B. karaktere megérte a film végét:

Fekete szépség, Kőkemény Minnesota, Ha eljön a szombat, Légcsavar, Széttéphetetlen kötelék. (+5 film a fentebb felsoroltakhoz.)
TEPCO Tepco kamera Tepco fotók  NISA MEXT JAIF Fukushima pref. IAEA WHO IAEA Briefings   NHK Nikkei Kyodo Tepco beszámolók Tepco handout-ok  OAH OKF OSSKI NEI…..
Eredetileg nem tűnt olyan érdekesnek ez a téma, ám lett pár olyan aspektusa is idő közben, ami miatt mégis úgy gondolom, hogy érdemes foglalkozni ezen a blogon is pár szóban az üggyel. Mi az ügy?A CEMP úgy döntött, hogy a tulajdonában lévő egyik online újságból átemel egy…..
Martindale 2010.10.16 10:44:45
@Puszpanya:
"Ketten már jól jártak"
Ezt részleteznéd?

Anyamadár létrehozott egy helyet, ahol kivárhatjuk, hogy mi a tök lesz a díványos Poronttyal és addig nem veszítjük egymást szem elől.
Ezt teljesen ingyen a szabad idejében csinálta. Mint ahogy a posztírók is lelkesedésből írtak.

@Ketszeri:
Fordítva. A Poronty-olvasóknak (megrendelő) nem jött be az új ezoizé-lilarózsaszín-léböjtös-cenzúrázós satöbbi Poronty (szolgáltatás). Nem a színezés és a dizájn volt a lényeg egyébként.

Így a megrendelők fogták magukat és csináltak maguknak egy olyan helyet, amilyet szeretnek.
Az utóbbi hetekben egyre többen jönnek azért, hogy titkos karácsonyi ajándékot vásároljanak a párjuknak.A férfiak többnyire a vibrátorok előtt szoktak megállni, majd leemelik a lehető legnagyobbat, legbonyolultabbat, a pörgős, gyöngyös, pulzálós, csiklóizgatós maxinyuszik…..
Martindale 2009.12.19 10:36:01