Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KDNP

121 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kövessen minket a Facebook oldalunkon, a képre kattintva.   ..
A Kereszténydemokrata Néppárt Turisztikai szakbizottsága szeretettel meghívja ülésére, melyet 2014.december.3-án 18.00 kezdettel tart a Budapest Keleti Károly utca 29. szám alatt. Vendégünk: Dr. Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkár Üdvözlettel: Kocsy…..
Az elmúlt hetekben több olyan nyilatkozat is elhangzott, amely a címben jelzett szándékról árulkodik. Most ezt erősítette meg L. Simon László, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára és Ruszinkó Ádám helyettes államtitkár is beszédében a Velencei-tavi TDM konferencián…..
Az utóbbi négy év eredményeihez egyértelműen hozzájárult a Magyar Turizmus Zrt. professzionalizmusa – jelentette ki Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkára egy interjúban. Ruszinkó Ádám a Figyelőnek adott interjúban…..
Leköröztük Rómát és Bécset is a Condé Nast Traveler utazási magazin legfrissebb toplistáján. Hetvenhétezer olvasó nem tévedhet - Budapest lett a világ harmadik legjobb városa, Firenze és az amerikai Charleston után. A világ egyik legmeghatározóbb utazási magazinja, az amerikai…..
A turizmus növekedése elsősorban a vidéki munkahelyteremtésnek kedvez – hangzott el Kurucz Éva sajtótájékoztatóján. A kormányszóvivő csütörtökön, a budapesti Szent István téren, Horváth Gergellyel, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettesével közösen…..
Az utóbbi időben szinte hetente jött hír arról, hogy Magyarország valamely városa, tája vagy épülete milyen népszerű a világ turistái körében. Most egy nemzetközi szavazáson bronzérmes lett Budapest egyik szállodája. Az amerikai Travel+Leisure (vagyis utazás és szabadidő)…..
Eddig közel 180 ezer gyerek járhatott már az Erzsébet-táborokban, és idén már a négyszázezredik pályázó táborozhat majd a program keretében. Kurucz Éva a zánkai Erzsébet-táborban tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta, az Erzsébet-program a társadalom széles rétegeinek -…..
A „Bejárható Magyarország Program” keretében, a kormány felújítja a legismertebb turistaházakat, útvonalakat és kilátókat. Kisírtáspusztán, az Ipoly Erdő Zrt. jóvoltából megújult menedékházban, és sátortáborban, közel 100 főt tudnak elszállásolni. Száz éve nem volt…..
Budapest lett a legjobb ár-érték arányú város 2014-ben is a világ egyik legnagyobb utazási oldala, a TripAdvisor legfrissebb, kedden nyilvánosságra hozott kutatása szerint. A legjobb ár-érték arány kategóriában a főváros Lisszabont és Hanoit előzte meg.A városokat összesen…..
Jó hagyományaink vannak ezen a téren, hiszen 2011-ben, az európai vállalkozások közötti versenyen a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató - a II. kerületi Pasaréti téren működő Panda Hotel lett a „Teljes körű és felelős vállalkozás” kategória első…..
Friss hírekért, információkért keressenek minket a Facebook oldalunkon! Klikk a képre. ..
Klikk a képre a telljes méretért. ..
Klikk a képre a teljes méretért! ..
Nagy érdeklődés mellett került sor a Családi Hotelek a magyar családokért program szakmai bemutatójára október 29-én Ráckevén. A programban résztvevő két szálloda, a ráckevei Kék Duna Wellness Hotel, illetve a noszvaji Oxigen Hotel**** & Zen Spa olyan szolgáltatási…..
Láng Zsolt polgármester Gyulán vette át a Magyar Turizmus Zrt. által odaítélt díjat október 25-én. A nagyszabású ünnepi gálán hazánk legszebb városait és köztereit jutalmazták. A Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyen a Magyar Turizmus Zrt. különdíját…..
Fogyatékos emberek foglalkoztatását segítő hálózat alakul az Új Széchenyi Terv keretében, a csaknem ötmilliárd forintos program célja, hogy a megváltozott munkaképességűek elhelyezkedését képzésekkel vagy konkrét állásajánlatokkal segítsék – mondta szakmai…..
The move to levy 12 per cent service tax that was so far applicable only to restaurants that served liquor will now be charged in all restaurants that have an air-conditioning. move will hit frequent restaurant-goers, especially the youth and the urban middle class. A popular Hindi film remembered…..
Nemrégiben adták át a A World Travel Awards díjakat, mely az idegenforgalom legnagyobb és legrangosabb nemzetközi díja, és a szakma dolgozóinak szavazatai alapján ítélnek oda minden évben. A turizmus Oscarjának nevezett díjban több magyar szolgáltató is részesült. A cikk…..
Az előrejelzés szerint idén a tavalyi rekordot 8 százalékkal meghaladó mértékben nőhet az idegenforgalom, év végéig 23-24 millió vendégéjszakát töltenek el a szálláshelyeken az idelátogató külföldi és hazai vendégek - mondta a Miniszterelnökség fejlesztési programokért…..
Presentation for our #MarketingSA get together on 15 May, 2013 at Umthentwini, KwaZulu. http://www.slideshare.net/MartinHatchuel1/responsible-tourism-may-2013..
A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai szerint augusztusban mind a külföldi- (1,9%), mind a belföldivendég-éjszakák száma (3,7%) emelkedett, a megszokott tendenciától eltérően a belföldivendég-forgalom növekedése meghaladta a külföldiét. A szálláshelyek – folyó…..
Megkezdődött a veszprémi Hősi kapu fejlesztése 172 millió forint uniós támogatással, 262 millió forintos összberuházással. Az Óváros térről a várhoz vezető átjáróban látogatói információs pontot és interaktív helytörténeti múzeumot hoznak létre. Az 1938-ban…..
Csepreghy Nándor tájékoztatása szerint a tavalyi, hozzávetőleg 1200 milliárd forintos bevétellel Magyarországon a GDP hét százalékát teszi ki az idegenforgalom részesedése és a következő években a 15-18 százalékos arány elérése a feladat. Az ország vonzerejének…..