Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thejaszaic

131 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szinte közhely annyiszor mondták, vagy írták már, hogy a fiatal forradalmár Orbán ma szembe köpné megsavanyodott, despota idős önmagát ha láthatná, hogy mit művelt vele a hatalomban eltöltött (túl) hosszú idő s ezért mit művel a hatalomban.  Sokáig hajlamos voltam én is ezt gondolni s…..
Képviselő úr! Ne csak olvassa, de kérem értelmezze is az alant következő sorokat. Már, ha egyáltalán képes ön ilyesmire!Gyárfás EndreCSAK TRÉFA VOLTÉpp elhagytunk egy utcasarkot -hűsítő csöndet szűrt az est -,mikor a falról rámrikoltottegy krétarajz: horogkereszt!"Valami tacskó firkálhatta…..
Hello Kedves Olvasóm! Új tanév kezdődött és ezzel a most hétéves kisfiam számára egy vadonatúj élet is egyben, de most nem erről szeretnék megemlékezni. Sokkal inkább arról, hogy mit is rejt egy hétves gyermek elméje. Egy facebook posztomban foglaltam össze mindezt nemrég és szeretném, ha ez az…..
Hello kedves Olvasóm! A napokban bevillant valami! Rájöttem valamire! Ja, hogy mire? Íme: Hát arra, hogy - függetlenül attól, hogy valaki egy politikus, egy globális cég vezetője, esetleg miniszterelnök, instaceleb, vagy épp mondjuk a kukákat üríti nap, nap után fáradhatatlanul a nagy fehér, zajos…..
Hello kedves olvasóm!  Ma családi sztorival traktálnálak kicsit téged azzal, hogy a kicsik humora (azon felül, hogy rendkívül jó) valóban sajátos és imádom, amikor megcsillantják. Fut a kereskedelmi csatornák egyikén egy kvízjáték. ÉSZBONTÓK a címe, talán neked is megvan. Ha nincs röviden…..
Hello kedves olvasóm! Ma egy a Munkástanácsok Országos Szövetségének oldalán, Vidó Attila (Htfsz Alelnök) tollából érkező írásra szeretném felhívni a figyelmet azzal, hogy megkérdem: - anno 2012 tájékán tulajdonképpen átgondolta ezt valaki, vagy csak simán kiszolgálták a miniszterelnök egyéni…..
Hello kedves olvasóm! Ezúttal a HÍR TV-n a napokban megjelent hírrel kapcsolatban - miszerint a lakosság nem tud mit kezdeni a felhalmozott vagyonával - kezdett el szárnyalni a fantáziám. Íme az így keletkezett tartalom: HA ESETLEG TE SEM TUDNÁL MIT KEZDENI VELE: - A szemembe nézz, ha hozzám…..
From the background A fogyás 2019.01.08 10:08:08
Hello kedves Olvasóm!  Szerencsés vagy, ha nem tartozol azon 'szerencsétlenek' közé (ide értve saját magamat is), akik egész évben kisebb-nagyobb súlyfelesleggel küszködve minden szilveszterkor elhatározzák, hogy "... márpedig lefogyok....." - ha beledöglök is. Aztán eljön az év vége, semmi, mondom…..
  Hello kedves Olvasóm! Először is kérlek engedd meg, hogy az idei év első blogbejegyzésében az alkalmat megragadva egy sikeresebb, vidámabb, boldogabb új esztendőt kívánjak neked, legyen olyan a 2019-es éved, amilyennek szeretnéd. Aztán bele is csapok a lecsóba. A ma reggeli 'lapszemlémen' csak…..
„…..Sokszor kerültünk abba a helyzetbe, hogy a magyar polgárok érdekeit éppen Brüsszel képviselte a magyar kormánnyal szemben. Jogkövető, hiteles tagállammá kell végre válnunk, törekvéseinket az Unió mindenki által osztott alapelveihez és céljaihoz kell igazítanunk. A magyar demokráciának…..
 A MINISZTERELNÖK népes kíséretével, köztük kormánya több tagjával a rájuk várakozó járművek felé haladt, amikor a terrorelhárítás tábornoka és annak legalább tíz munkatársa megállt előtte. (Azt mindenki csak később vette észre, hogy a terrorelhárítók nemcsak a teret vették körbe, de az eset előtt…..
Hello kedves Olvasóm!  Annyira elegem van már! Meg nincs. Egyszerre! Mármint a mai magyar valósággal. De, hogy ne legyen bajom vele, 2018. április 7-től igyekszem a lehető legminimálisabbra csökkenteni azt az információmennyiséget, amely politikai utalásokat tartalmaz. Ugyanakkor (ha ezek mellett…..
Hello Kedves Olvasóm!  Történ ez-az az elmúlt időszakban. Köztük az egyik legfontosabb, hogy a "...nem hagyunk senkit az út szélén..", választási ígérettel (IS) kampányoló kormánypártok sem képesek csodát tenni sőt, úgy tűnik atekintetben igaz lehet az idézett kampányszlogen, hogy valóban nem…..
Hello kedves Olvasó!  A legutóbb a nyomtávok -esetleges- kialakulásának 'történetét' taglaltuk itt egy olyan sztorit alapul véve, melynek valóságlapja enyhén szólva megkérdőjelezhető. A cikk mégis nagy olvasottságot ért meg és heveny vita alakult ki alatta a blog facebook-oldalán. Ami jó, mert nem…..
Hello kedves olvasóm!  Ma reggeli lapszemlém érdekes eredményeket produkált. Minden elolvasott cikk közül az egyik legérdekesebb az alábbi, mely arról számol be, hogy ér véget -az egyes ellenzékiek által Magyarországon is vizionált- feltétel nélküli alapjövedelem utalását és annak hatásait vizsgáló…..
Hello kedves Olvasóim!  Szokatlan módon, ma egy felnőtteknek szóló mesével érkeznék, ha nem baj. Még az éjjel pattantak ki a fejemből e gondolatok, nosza, izibe' meg is osztanám veletek. Jó szórakozást! Történt -de kezdhetném úgy is, hogy 'egyszer volt, hol nem volt'-, hogy messze innen egy nagy…..
Tisztelt pártelnök hölgyek, urak!  Először is szeretnék gratulálni a győzteseknek, ez így sportszerű. A mai bejegyzésem -tekintve, hogy a választás eredménye össztársadalmi problémákat mutat- inkább közéleti, mint politikai jellegű, de azért a végén lesz egy kérésem a megszólított politikusok felé.…..
Hello kedves Olvasóim!  Nem annyira rendkívüli a hír, miután a facebookon már több helyütt posztokban és a hozzászólásaimban is jeleztem itt-ott, de azért leírom: - a pártokkal, politikai szervezetekkel és más, a jelenlegi országgyűlési képviselő választást megelőző kampányban résztvevőkkel egy…..
Tisztelt Miniszterelnök-jelölt Úr!  Még alig pár órája annak, hogy volt szerencsém részt venni az Ön egyik utolsó utcafórumán, melyet 2018. április 03-án, 16:00 órától tartott választókerületében Gyöngyösön, a város 80-as nevű városrészében, melyre -még Ön szerint is- meglepően sokan jöttek…..
Hello kedves olvasóm!  A minap, a blog facebook oldalán osztottam meg a hvg.hu videót is tartalmazó egy cikkét arról, ahogy Lázár János egy Mártélyon tartott utcafórumon jelentette ki, hogy a bevándorlókat azért nem lehet integrálni, mert a romákat sem sikerült az elmúlt hatszáz évben. Azonban…..
Hello kedves Olvasóm!  Ma, mindenféle kiegészítés nélkül szeretnék közölni egy CC cikket arról a hazugsággyárról, melyet a regnáló hatalom ma sajtónak tart. Íme: "... A Habony-művek egy pillanatig sem titkolja, hogy nem sajtó, hanem kormányporpaganda Ha van valaki, aki igazán kíváncsi, hogyan…..
Hello kedves Olvasóim!  Egy újabb játékra invitállak benneteket azzal (nem véresen komoly itt ma semmi sem kérem, csak oda kell kicsit figyelni a részletekre), hogy az alant  található leírást elolvasva állj meg, azonosítsd fejben a szereplőket, majd olvasd el a poszt befejezését is. Hidd el, jó…..
Hello kedves olvasóm!  Ha csak kicsit is nyomon követted a tegnapi nap eseményeit, ahogyan a tökéletesen politikamentes feleségem, úgy te is megállapíthattad, hogy Nemzeti Ünnepünk egy mocskos gyalázat volt tegnap. Jó, persze ez valószínűleg betudható  többek között annak is, hogy nagyjából három…..
Hello kedves olvasóm! A napokban a közéleti hírek közt sorban robbannak a 'bombák', egyre több, a Fidesz-KDNP pártszövetséget lejárató hír lát napvilágot Semjén luxusvadászataitól, Matolcsi 480.000.000-s villáján át a Kósa-féle titokzatos Euró-milliárdokig. A tegnapi hírt -melyet Kósa még könnyedén…..
From the background Kampánycsend? 2018.02.28 12:25:55
Hello kedves Olvasóm! Én mint minden blogger, olykor lehetetlen kihívásokat akarok teljesíteni. Ilyenkor különböző küldetéseket vállalok fel. Néha saját elhatározásból, néha mások kérésére. Ilyen feladat a világ megváltása is, bár -tekintve, hogy például írásban jó pár éve próbálkozom ezzel-…..