Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blueyes

28 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pöttöm életem Again. 2010.08.11 16:11:06
Újra itt. Elég rég írtam, de sok dolgom volt.Lassan a szünet vége felé, van egy kis időm, hogy írjak. Az egész nyaram a német tanulásról, illetve a jogosítványról szól. A jogsi téren már kezdemlátni a fényt az alagút végén. De a német...borzalom. De muszáj…..
Pöttöm életem Olyan semilyen. 2010.04.25 02:54:23
Csalódott lennék? Nem hiszem. Átverve érzem magam? Nem hiszem. Hülyének érzem magam? Azt hiszem. Ha valaki msn-en oylanokat ír, miből az jön le, hogy akar valamit, akkor te mire gondolsz? Mert én arra, hoyg akar valamit, de minden hétvégén más nővel kavar, mikor megjelenek engem…..
Pöttöm életem Végre valaki?! 2010.04.18 19:09:10
Hejhej!Nagyon rég írtam, de váljon mentségemre, hogy nagyon sok dolgom van. A diáknap egyre jobban közeledik, és még elég sok munka van. De remélem nagyon jó lesz:)Azt hiszem, történt velem valami, ami jó hatással volt rám. Az egyik fiú barátom haverjával megismerkedtem, és isten…..
Végre itt a szünet, és jobban indulni sem indulhatott volna! Tegnap suli után értem jött Helga, Geri és Ákos:) Elmentünk együtt ebédeltünk, majd kimentünk az ipari parkba vizipipázni, fotózni, baromkodni. 2 hét óta ott éreztem magam elősször jól. Mint ezelőtt irtam elég sok…..
Elég régen írtam... Talán azért, mert alig van időm mostanság. Elválaltam azt, hogy az iskolai diáknap főszervezője leszek, amivel nagyon sok időm elmegy, illetve sokat idegeskedem. Májusban érettségizem, április végén osztályozó vizsgám lesz. Lassan el kell kezdenem a…..
Össze vagyok zavarodva. Apám butának tart, anyám folyamatosan hátba támad... Ez így élet? Ez így család??? Nagyon elegem van... Döntsem már el, hogy mi akarok lenni... Ami tetszik, az nem lehetek mert apám nem engedi meg...Most már minden hétvége arról szól, hogy a család azon…..
Pöttöm életem Car, car, car (: 2010.03.07 17:21:18
A jogsimat akarom!!!! Emberek ma voltam apukámmal vezetni, és nagyon jól ment. Még apu is meglepődött! Érzem a vezetés az életem lesz! Egyszerűen imádok vezetni. Már motorjogsim van, és motorral, mondhatni, nagyon is jól megyek, és még balesetem sem volt:) Áprilisban töltöm be a…..
Pöttöm életem Buli, betegség. 2010.03.03 17:36:55
Szombaton voltam egy úgynevezett Skins-buliban. Hát, a híre nagyobb volt, mint a buli. A lényeg az, hogy a buli arról szólt, hogy mindenki kavarjon mindenkivel... Jah, és volt egy srác, aki úgy gondolta, hogy jó poén, ha feláll az asztalra és letolja a gatyáját, és…..
Pöttöm életem Elmúlt napok. 2010.02.21 22:51:00
Kezdjük az elején. Pénteken ünnepelte, Ákos, és Virág is a szülinapját. Én megint, mint egy jó kislány mind a két helyen megjelentem. Ákosnál kezdtem, ott nem nagyon volt az én társaságom(az elején), ezért átmentem Gerivel a Virág szülinapjára. Ott nagyon jól éreztem magam,…..
Még frissek az élmények, ezért gondoltam, hogy gyors leírom. Megünnepeltünk Betti szülinapját. Egész szombat jóformán az estéről szólt. Ruhavásárlás, kozmetikus(ahol rendesen be is égtem...:D ), aztán a szülinaposnál csajos este:) Sok minden volt ez alatt az este alatt... Volt…..
Pöttöm életem Helló új élet! 2010.02.09 21:31:00
Elérkezett az idő, hogy végre mindent előről kezdjek:) Elfelejtsek minden rosszat, és új barátokkal az oldalamon neki vágjak egy új izgalmas életnek, több tapasztalattal! Ennyire még nem éreztem magam magabiztosnak:) Előreláthatólag az elkövetkező 3 hétvégém, bulizással fog…..
Hej!Mint ez előtt írtam, itthon nincs semmi sem rendben. Anyuval alig beszélek, apu itthon sincs, bátyám meg egy faszkalap velem. Legszívesebben menekülnék innen. Most már semmi sem olyan, mint "régen". Régen meg volt mindenem. Az a régen a nyarat jelenti. Barátok,…..
A családom szét esett... most már véglegesen......
Nem tudom mi van velem mostanság, de egyre többet alszom... Jó lenne már egy szünet. Úgy érzem magam, mint akit leszippantottak. Ma hazajöttem, sütöttem sütit, aztán pipáztam egy irtózatosan jót:) Most jó a kedvem, kicsit olyan mintha a föld felett lebegnék. Jelentem, a pipában…..
Pöttöm életem Végre (: 2010.01.20 22:24:00
Végre vége. Túl éltem a magyar, a töri, és a matek féléves dolgozatokat. Már a hócipőm tele van az egész iskolával... Ma csak a töri dogára mentem be, mert reggel hőemelkedésem volt. Jó volt itthon pihenni. Egész délután aludtam.Végre Gerivel kibékültünk. Úgy igazából…..
Pöttöm életem Again&again 2010.01.18 19:53:00
Most tartok ott, hogy elegem van... Úgy érzem az egyik legfontosabb barátom eltávolódik tőlem, akivel reméltem hogy jó lesz a kapcsolatom, az fura velem, vagyis egyszer így, egyszer úgy. De most lett elegem. Nem fogok vele foglalkozni...Csak a számomra fontosakkal fogok foglalkozni!…..
Hejhej!Ez a hét egy fos volt... Magyar tanár most kipécézett magának, és folyamatosan engem baszogat... már félek bemenni az órájára lassan... Nagyon kezd elegem lenni mostanság. Egyszerűen el akarok innen menni... Mindenki cseszeget, semmi sem jó... Úgy érzem, csak a barátaimra…..
Pöttöm életem Nyugis szombat. 2010.01.03 18:49:00
Mint ezelőtt írtam, Biannal kicsit összezörrentünk. Szar érzés volt nagyon.Szombaton nem volt semmi dolgom este, ezért felmentem msn-re. Ott Bian egyből rám írt. Hál istennek mindent megbeszéltünk, és mentünk Buddhába együtt teázni. Ő is elmesélte, hogy milyen szilvesztere volt.…..
Hello emberek!Azt hiszem, most elősször búcsúztattam tökéletesen az óévet.Kezdetekben voltak nehézségek, mert mindenki másfelé ment. Aki megígérte, hogy ott lesz velem, ő nem volt ott. Bianban most kicsit csalódtam... De majd túl teszem magam ezen. Ezt leszámítva, jó volt…..
Annyira jó volt eddig minden. Karácsony, mindent megkaptam amit szerettem volna, családban is minden oké volt, barátok. Egyszerűen boldog voltam. Tegnap keresztanyukámnál voltam karácsonyozni, nagyon jól éreztem magam. Sok mindenről beszélgettünk, ő az akivel aztán tényleg mindent…..
Hejhó! (:Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de az én családomra, ha rájön a vásárolhatnék akkor apuci, bepakol engem meg anyucit a kocsiba, és irány valami bevásárló központ, ami cseszett messze van. Hát a mai nap is ilyen volt. Nagyi is velünk tartott, aminek nagyon örültem.…..
Pöttöm életem Boldogot :) 2009.12.25 20:23:00
Végre eljött a karácsony:) Nagyon boldog karácsonyt, remélem jó Jézuskája volt mindenkinek. Még karácsony előtt elmentem két legjobb barátnőmmel, bátyámmal, és a haverjával egyt irtózat nagyot bulizni:) Megtörtént az, amit soha nem hitten volna: A bátyámmal együtt…..
Reggel felkeltem, mint minden normális ember, csak avval a jó érzéssel, hogy nincs suli:). Máris minden jól indult. Egész délelőtt lestem, hogy mikor fog csengetni a futár, aki hozza az iPodomat. De még ma sem jött meg... Kicsit irritál... Ebéd után, átjött az én egyetlen…..
Örülnöm kéne, hogy szünet van. De nem megy. Csak pihenni akarok. Aludni.Tegnap (szombat) suli volt. Oké, rövidített órák, meg minden, de akkor is, nekem kinzás volt, szombaton 6-kor felkelni... Suliban ajándékozás, kicsit karácsonyi hangulat, esett a hó. Már egy kicsit elegem van, a…..
Pöttöm életem Végre! 2009.12.17 19:40:00
Végre esett a hó:) Annyira jó volt, úgy kezdeni a tegnapot, hogy esett a hó:) Máris jobban indult a nap. Suli tűrhető volt. Délután meglátogattuk Dórit páran a kórházban. Már sírtunk a nevetéstől.:) Nem tudom elégszer leírni, hogy mennyire örülök, hogy itthon van Dóri.…..