Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rush4you

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság a mozaikcsaládok idejét éljük, vagyis a szülők elválnak, újraházasodnak, zajlik az élet, a gyerekeknek és a felnőtteknek meg kell tanulniuk együtt élniük, ami lássuk be, nagyon nem könnyű egyik félnek sem. Hiszen hiába maradtak (szerencsés esetben) jó viszonyban a…..
Smoking Barrels The Doors (1991) 2016.09.28 06:00:00
Szex, drog, rock and roll. A rocksztárok élete már csak ilyen. Manapság, már régen halott a rock, de a hatvanas években virágkorát élte a műfaj, akkor alkottak a máig legnagyobb legendái, melyek közül az egyik legnagyobb Jim Morrison volt. A The Doors frontemberéhez személy szerint…..
Kocsmablog Unicum Riserva 2017.03.17 10:15:00
Helyszín: Zwack Unicum Múzeum és LátogatóközpontIdőpont: 2017. március 16. A Zwack Unicum újítása egy szuperprémium gyógynövénylikőr, amiben Zwack Sándor és Zwack Izabella hosszú évekig tartó munkája egyszerre van jelen: az ital dupla hordós érlelése során egy 80 éves hordóból kerül át tokaji aszús…..
SERTEPERTE Zsákbamacska 2016.10.31 20:33:00
Árpa Jankó látott már Žatecben komlóültetvényt és látta azt is, hogy a leszedett komló szállítás előtt hatalmas zsákokba kerül. Így aztán, mikor egy ki helyes zsákocskát kapott, rögtön kitalálta, hogy abban nem lehet más, csak a Dreher Sörgyárak legújabb söre, a friss komlóval ízesített Velkopovický…..
Helyszín: LieblingIdőpont: 2017. január 23. A soproni sörgyár története címmel mutattak be Budapesten egy könyvet, amely a 122 éves soproni sörgyártás korszakait mutatja be a kezdetektől napjainkig. A kiadvány a Heineken Hungária egyik dolgozójának, Horváth Róbertnek több évtizedes kutatómunkáját…..
Nem kell feltétlenül Hamvas Bélának vagy Oswald Spenglernek lenni ahhoz, hogy kifejezze az ember korunkkal kapcsolatos fenntartásait. Egy dalban ugyan nehéz átfogó kritikát megfogalmazni a modernitásról, viszont egy-egy aspektus bemutatására tökéletesen alkalmas ez a formátum. Talán ez az a pont,…..
Már többször leírtam, hogy az elmúlt években a nagy gyártók is elkezdtek odafigyelni a "sörforradalom" rezdüléseire - több-kevesebb sikerrel ezt már a fogyasztók is tapasztalták. Gondoljunk a Dreher Hidegkomlós-ra, vagy korábbról a Heineken kétféle mód ízesített Soproni Démonjára. Bár a legtöbbször…..
rush4you 2016.08.22 21:39:16
@pif: receptúrából ;)
rush4you 2016.08.22 22:20:50
@pif:
erre sztem nem kell válaszolnom, úgyis tudod :D
sajnos a DB receptje sokat változott mára.
én még főztem 3 cefrést tanciban
rush4you 2016.08.24 07:55:02
@exodusAttack: ami nagyon irritáló azaz h egy normál barnasört higítottak fel.
A d vizes higítás kis mértékben is zavaró, de így..
A higítatlan nem lehet rossz nem tudom van-e
Kőbányán tegnap új időszámítás kezdődött a hazai söréletben. Az Első Kraft Sörfesztivál nem csak arról szólt, hogy remek főzdék jobbnál jobb söreit kóstolhattuk, hanem egy régi-új üzenet is megfogalmazódott. Ez az üzenet pedig az eredeti kézműves-filozófia üzenete, csak "sörnyelvújítás" után, hogy…..
⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Abszolút meg tudom érteni azokat, akik a rovarfejű új motorokkal szemben inkább a veterán motorok klasszikusabb formáit részesítik előnyben, és külön kalapemelés jár azoknak, akik…..
Enzim ügy van, vagy nincs? Először a romániai nagyüzemi helyzet kapcsán jelentek meg a sörgyártásban használatos enzimekről szóló cikkek, melyek rossz hírbe hoztak több népszerű márkát. Most tartunk ott, hogy középkelet-európai régiót egyként kezelve rányomták a billogot a hazai gyártók söreire is,…..
Kocsmablog Pilsner Urquell Tankovna 2016.05.09 15:00:00
Helyszín: Anker'tIdőpont: 2016. május 6. 18 órától A cseh Lokál kocsma hálózat brünni egységében találkoztam először a tankos Pilsner Urquell-el. Imádtam. Fürdeni tudtam volna benne, elveszni a gyönyörű habjában. Többé nem kell elutaznom ezért az élményért Csehországba!..
Régi félreértés, ideje eloszlatni: a Főzdefeszt nem a nagyüzemi sör ellen jött létre! A Főzdefeszt azért jött létre, hogy megtörje a nagyüzem kulturális és piaci hegemóniáját, helyet adva a sokszínűségnek, kultúrát csempészve egy méltatlanul lesajnált gasztronómiai szcénába. Sosem határoztuk el,…..
rush4you 2016.06.16 07:45:06
@Landulum:

biza így van, van az az összeg amiért korpásodik a hajam ;)

PU, mint egyetlen jó itthon kapható nagyüzemi sör?
ehe, keserű, mint az élet
Belsőség Heti merítés 2015.01.25 08:58:25
A kis rondaság, de imádnivaló :) Amikor hazahoztam, az ismerőseim nagy szemekkel néztek hogy "Ez meg mi?!". Kaptam olyan megjegyzéseket is, hogy "ilyen ronda kocsit ennyiért? Te hülye vagy..." Gyönyörű, de nem ide való Főleg vizes úton tud meglepetéseket okozni sima indulás…..
rush4you 2015.01.25 18:34:11
@sigma01: egy a hang,
nekem is bejöhetne egy brooklands!
Ha már nincs hó... szívesen ücsörögnék egy kicsit ebben a régi, kőből rakott belga farmházban. Egy nappali részt építettek hozzá üvegből - meg sem próbálták stílusban illeszteni, és ettől a hihetetlen kontraszttól olyan mutatós. Na meg attól, hogy olyan lehet, mintha…..
Sok évvel ezelőtt Detroit volt az autógyártás Mekkája, a lendületes vonalvezetésű izomautók őshazája. A város csillaga a válság óta sajnos hanyatlóban van. A hét elején azonban valami visszaadhatta a reményt sok autó rajongónak - az idei Detroit-i autóshow-n lerántották a…..
Jól tudjuk, hogy az Év Autója Díj valójában nem nyom annyit a latban, nincs akkora jelentősége, mint amennyit a körötte lévő hype sugall. Na és ha ez ennyire fontos, akkor mennyire befolyásoló tényező egy bármilyen lap/egyesület vagy akárki által kiosztott díj? Kapcsolódó…..
rush4you 2014.12.30 13:27:39
rush4you 2015.01.03 08:57:51
@h.pityu: nekem is volt fókám, ezért nem volt sose opelem ;)
buék
Most, hogy egymás után bukkannak fel, és okoznak felháborodást a FIDESZ-hez köthető személyek fizetésük mértékével nem igen megmagyarázható luxuskiadásai, érdemes felidézni, hogy alig öt évvel ezelőtt a fentiekhez képest milyen nevetséges dolgokkal támadt a fideszes…..
Vitézy Dávid menesztése nagy port vert fel. Hirtelen rengeteg szimpatizánsa lett, de vajon érdemei szerint vagy sem? Szakértőt hívtunk! Valamint elmentünk megvenni egy rommá tört de sérülésmentesnek hirdetett Volkswagent. Mi lett a vége? Az Égéstér 149. adásának…..
rush4you 2014.12.13 12:49:43
@Tíz:59: ez most komoly? ( gondolom szivatsz minket :)

Amúgy, ha így is lenne, valóban el lehetne reális áron hozni a wágent. 2Milka oszt jónapot.
rush4you 2014.12.13 13:02:48
@GG81:

sztem nem lehetne ennek több hitelt adni egy ilyen kezdeményezésnek, mint a nepiteletnek, de vásárlás előtt az ember tájékozódik és hiánypótló lenne egy ilyen site.
Pláne, hogy a példa eset is mutatja, nem keresztbe akartak rakni a lakatosának, csak szóltak, hogy "hé baszki, nem ezt kuglizták ki alólad gerzson? "
A jó ötlet általában nagyon egyszerű. És szórakoztató. Na, ki csinálja meg idehaza először? Kell hozzá adatátvitelre képes kis kamera, egy RC-pálya és pár számítógép, monitor és jó kormányok, helló. via: oppositelock.jalopnik.com..
rush4you 2014.12.11 13:26:30
Néhány év mopedezés és simsonozás után felötlött bennem a gondolat, hogy igazából nem ártana egy motoros jogsi. Fejest is ugrottam bele azonnal. (Alapvetően nem vagyok az a típus, aki mindenbe egyből fejest ugrik, de a motorozás valamilyen rejtélyes okból kifolyólag mindig gyors…..
Eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy részletes, hatperces beszámolót adott arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország minősítésén…..
Belsőség Ez került 40 millióba 2014.09.01 17:34:33
A minap egy reklámfilm-forgatáson jártam, ahol az egyik kellék egy 2009-es, első tulajos, makulátlan előéletű, nem egész 150 ezret futott, szép S-Klasse volt. Akkoriban 37-40 misiért vesztegettek egy ilyet, ma már nem egész tízért elviheti valaki. Értékvesztés extravaganza, de az,…..
Akkor itt van neked egy eset, amit lehetetlen eldönteni a szabálykönyv alapján. Az a helyzet, hogy az utóbbi évek támadófutballt támogató törekvéseinek nevében addig bütyköltek a tétlen lessel, míg a szabály tejesen értelmezhetetlen lett. Erre szolgáltatott ékes példát a…..
rush4you 2014.08.31 19:06:38
Ha néhány alapkérdésre tudja a választ, sokkal közelebb kerülhet a dilemma feloldásához. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...