Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CavanyuSukor

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy amerikai kerékpárépítő, Jeff Tiedeken agyszüleménye a képeken látható downhill bicikli. A kacskaringós és asszimetrikus acélcsövekből összerakott forma régi versenymotorokra emlékeztet, és olyan pozícióba kényszeríti az utast, hogy a lehető legkisebb légellenállás…..
CavanyuSukor 2011.12.08 17:51:45
Az ősz talán leginkább az az évszak, ami kedvez a jóféle emlékezésnek, az egyre hidegebb estéken összeterelődik a család apraja-nagyja, előkerülnek a nyári fotók, aztán a tavalyiak, aztán kibuggyannak az 1000 éves, zacskóban tartott, albumba dobált, soha nem rendszerezett…..
Új MÁV blog Biciklivel a MÁV-on 2011.07.07 08:09:00
Pretoryan egy részletes elemzést küldött arról, hogy mely vonat típusokon milyen a kerékpár szállítás., illetve leírja, milyen nehéz a kerékpárok le- és feladogatása a különféle állomásokon. Bár a levél kicsit hosszú, érdemes elolvasni, mert a kerékpárosok okulhatnak…..
CavanyuSukor 2011.07.07 11:56:42
Jó kis összefoglaló, én is ugyanezen a vonalon járok, hasonlóak a tapasztalataim! A BDt-knél én is hülyét kapok mindig, amikor tele van utasokkal a bringás rész, bringa meg nincs egyiknél sem. Ezt néha úgy szoktam megoldani, hogy átmegyek másik kocsiba, a wc-knél elég nagy a peron, simán elfér ott két bringa is, csak hát ugye általában nem túl kellemesek a szagok, az ablakot meg csak harmadáig lehet lehúzni..
Arra is rájöhetne már a MÁV, hogy a legtöbb ember vagy legelől, vagy leghátul száll fel, megesett már, hogy hátra fel se fértem, mentem a következő ajtóhoz, ott meg elzavart a kalauz, hogy bringával csak elől vagy hátul szabad, mondanom se kell, hogy előre se fértem fel, így aztán mégiscsak maradt a köztes ajtók valamelyike.
Az is jó lenne, ha a nem működő ajtókat nem egy narancssárga matricával oldanák meg, hanem például nem indítanának el ilyen kocsikkal vonatokat. Bdt-nél volt olyan, hogy Nyugatiban szépen felszállt 5-6 bringás a vonat végére, aztán valahol Újpestnél derült ki, hogy a bal oldalon nem működik az ajtó (megoldották "Nem működik" matricával), úgyhogy lehetett végigtolni a bringákat a fél vagonon az ülések közti szűk folyosón, hogy le bírjunk szállni.
Egyébként a Flirt-nél a bringás részben a lehajtható ülések közt el vannak rejtve kis biztonsági övek, amikkel nagyon jól oda lehet rögzíteni a vázat, és nem kóborol a bringa fékezésnél!
Az április 4-26. közti 3 hétben tartott fokozott közúti ellenőrzések végrehajtásában 11 878 rendőr és 617 polgárőr vett részt, ők összesen 26 142 biciklist ellenőriztek. A rendőrök feladata volt a közlekedési szabályok betartásának, a láthatóságnak és a kötelező…..
Lassan belekezdenek az új alagút belső burkolásába a Margit híd budai pillére alatt. Nyáron „valamikor” már használatba is vehetik a bringások a 90 milliós lukat, amely összeköti majd a rakparton futó északi és déli bicikliutat. Másfél hónapig még biztosan marad az…..
CavanyuSukor 2011.03.09 13:47:11
@luciferko: "Én sem utálom az összeset, csak azokat, amelyik megérdemli.
Piroson áthajtás, elsőbbség meg nem adása, sávra vonatkozó szabályok be nem tartása alapján ez úgy cirka a bringások 99 százaléka."

Van erre a 99%-ra valami konkrét, hivatalos adatod is, vagy csak egyszer egy bringás felhúzott agyilag, és ezt a következtetést tudtad levonni belőle?
Vagy már tényleg ennyire sok bringás van, hogy az a maradék 1% is több száz ember?
CavanyuSukor 2011.03.09 14:05:31
@luciferko: "Nyitott szem. Próbáld meg, főleg ha autóban ülsz."

Itt a megoldás! Mint köztudott minden autónál igen nagy a holttér, amit nem látsz, nyilván a szabályos bringások mind a holttérben vannak, azért nem látod őket! Egyszer próbáld ki, hogy kiszállsz a kocsiból és úgy nézel körbe! Egész más lesz a világ!;)
Nem az a lényeg, egy óra alatt hány autó jut át egy útszakaszon. Hanem hogy hány ember. Vélemények az azonos című írásunkról...
CavanyuSukor 2011.01.11 13:52:09
@gyvy: "a biciklis nyugodtan megy a sáv közepén, mert úgy ítéli meg hogy neki joga van hozzá,"

Nem úgy itéli meg, hanem simán mehet a sáv közepén, benne van a Kreszben is! Mi ezzel a baj? Autóval nem a sáv közepén mész?

"..de ha te mondjuk kikanyarodsz egy utcából elé -mert elsőbbséged volt, tehát jogosan- akkor meg kurvára fel van háborodva hogy majdnem elütötted és miért nem figyelsz rá.."

Ha kikanyarodtál (ki tudtál kanyarodni) elé, akkor megkaptad az elsőbbséged, ezzel sincs gond.
Ha pedig majdnem elütötted és nem figyelsz rá, akkor teljesen jogosan van felháborodva! Miért nem figyelsz rá? Ő is csak egy közlekedő. Oda kéne figyelni egymásra egy picikét!
CavanyuSukor 2011.01.11 14:02:56
@tükörfúró: Mert szerinted autót vezetni stresszes dolog, és már egy bringásfutár látványától is felmegy az adrenalinszint!
Felőlem aztán mindenki azzal közlekedik, amivel akar, csak egyszerűen nem tudom megérteni, hogy ha valaki képes magát felidegesíteni azon, hogy mások hogyan közlekednek, akkor minek ül bele az autóba! Miért jó az, ha direkt stresszeli magát? Ne üljön be, közlekedjen máshogy, maradjon nyugodt, kiegyensúlyozott, boldog ember!
Vagy inkább autózik? Oké, tegye!
Én maradok vidám, köszi.

(volt már több autóm, van B+C jogsim, hivatásos sofőr is voltam évekig, de a sofőrködést abbahagytam, az autót inkább eladtam, azóta nyugodtabb vagyok, és legalább a napi közlekedés sem stresszel, pedig napi 40 kilométert utazok! Ajánlom mindenkinek, sokkal jobb!)
CavanyuSukor 2011.01.11 14:08:11
@Roltii: Haha, mutass nekem olyan autót, aki jobbra tart a sávjában! Én valahogy mindig csak olyanokat látok, akik középen mennek!

Na mindegy, nem állok le trollkodni a trollokkal, van ennél jobb dolgom is, úgyhogy közlekedjetek ahogy akartok!
Peace!;)
Előző cikkünk után már tudható, hogy télen lehet biciklizni, de azt nem célszerű gyöngyházfényű pufidzsekinkben, kedvenc szűk farmerünkben és tűsarkúnkban tenni. A megfelelő ruha mellett az ideális tempó megválasztása segít még túlélni a nem igazán ideális…..
CavanyuSukor 2010.12.23 16:55:29
@supertroll2000: Én egyenként szájbacsapnám az összes autóst, aki szmogriadó idején autóval pöffeszkedik a dugóban
CavanyuSukor 2010.12.23 17:08:18
@p226: Nem én kezdtem!:)
Hétfő délután, szakadó esőben tekert el a 100 ezredik bringás a Kiskörúton elhelyezett kerékpáros számláló alatt. A számláló júniusi kihelyezése fontos lépés volt a biciklis civil mozgalom számára, hiszen innentől nem lehet a kerékpáros infrastruktúráért,…..
CavanyuSukor 2010.11.23 14:53:55
@Mária néni: "Hanem az a lényeg, hogy egy normális ember milyen közlekedési eszközt használjon. Egy túlzsuffolt fővárosban legyen tömegközlekedő,vagy gyalogos, ha van autója és praktikusabb, mint a BKV, akkor legyen autós"

Tök jó, hogy elmondod az érveimet, nekem már csak idéznem kell!:)

Belátod, hogy túlzsúfolt a főváros. Oké.
És mitől túlzsúfolt? Talán nem az autóktól?
A te álláspontod szerint, ha az a napi pár száz (ezer?) bringás is autóba ülne nap, mint nap, (mert szerinted ne bringázzanak a városban) akkor attól szerinted megszűnne a zsúfoltság és jobban lehetne haladni? Kötve hiszem..

Szóval az idézett állításod így hangzana helyesen:
"Hanem az a lényeg, hogy egy normális ember milyen közlekedési eszközt használjon. Egy túlzsúfolt fővárosban legyen tömegközlekedő,vagy gyalogos, ha van kerékpárja és praktikusabb, mint a BKV, akkor legyen bringás, de ha meg vidékre megy, vagy autózni akar, akkor húzzon ki a belvárosból és legyen nyugodtan autós!"
Hidd el, ha így lenne te is elférnél az autóddal meg én is a bringámmal, és nem akadályoznánk egymást!
CavanyuSukor 2010.11.23 15:08:55
@Stock: "elvesz az útból néhány ember kedvéért a többség kárára, vagy tágítja a teret és mindenütt elfér akadályozás nélkül?
ez volt a kérdés."

Hopp, erre még nem is válaszoltam..

Szerintem ott hibádzik a hozzáállásod, hogy ez a többség kárára történik!
Holott az autóval közlekedőknek jó lenne, ha a bringások nem köztük csalinkáznának 25-30-al, hanem külön sávban haladnának a maguk tempójában, te meg tudnál repeszteni 60-al (a dugóban..kmh..).

A gyalogoknak is jó lenne, ha nem a járdán szlalomoznának a bringások, hanem a saját külön kis sávjukban raknák a várost, békén hagyva a gyalogosokat a járdán!

A bringásoknak meg kimondottan jó lenne, ha az úton mehetnének együtt a forgalommal, de mégis egy külön forgalmi sávban!

Tehát nem értem a hol van itt a többség kára?
Ez mindenkinek jó lenne!
A budapesti Rákóczi úton az Uránia mozi magasságában található két közért. A 7. kerületben a Kazinczy utca sarkán a nemrég megnyílt Tesco, míg átellenben a nyócban a régi Spar. A józsefvárosi palotanegyed szélén élők Spárba kényszerülnek, az erzsébetvárosi lakók és…..
CavanyuSukor 2010.10.22 13:57:08
@Gyárfás: Köszönöm, hogy ilyet kívánsz nekem, hogy húzza rám valaki a kormányt , és még el is találjon, ez igazán kedves tőled! Végülis igazad van, ha már a szmog nem nyír ki, legalább egy autó üssön el, hogy elégedettek legyenek a "csúcsragadozók"!

Ettől függetlenül még mindig úgy vélem, hogy aki több sávval akarja megoldani a dugókat, vagy aki szerint jó az, ha a belvároson keresztül autópálya vezet, az egy szűklátókörű birka, aki valószinűleg még sosem járt külföldi nagyvárosokban, ahol már sikerült élhetővé varázsolniuk a környezetüket, és tele vannak az utcák/terek/parkok élettel meg mosolygó emberekkel!
Nálunk meg van a folyamatos dugó, a szmog, a stresszes tömegek, és állítólag ez még növeli is az életszínvonalat!

Na mindegy, én igazából leszarom, a legjobb megoldás talán az lenne, ha becsapódna végre az a meteor és megszabadítaná ezt a szerencsétlen bolygót az emberiségtől, átadva a lehetőséget valami természetközelibb állatfajnak! Nekik már biztos nem fog gondot okozni a Rákóczi út!:)
Eljött az önkormányzati választás ideje Dunakeszin is. A közelgő eseményről egy méltó infrastrukturális beruházással kívánt megemlékezni a városvezetés, még időben, néhány héttel a kitűzött dátum előtt. A választók számára jól látható infrastruktúra pedig nem…..
A Critical Mass (CM) három éve szervezett először olyan bringás demonstrációt, ami valójában nem felvonulás, hanem a biciklisek nagy közös közlekedése. Az évente kétszer megrendezett CM ezzel közelebb kerül az eredeti célkitűzéshez, amely a demonstrációt úgy határozza…..
CavanyuSukor 2010.09.22 12:26:11
@Stock: "..megbénítják brahiból a várost, ami amúgy is sokat szenved miattuk!"

Mármint ezt a várost?
www.youtube.com/user/errorkahun#p/a/u/0/WIZ20hkP21c

Nagyon jól látszik, hogy 1-1 szimpla hétköznap mennyire jól halad a város, amit most "megbénítanak" ezek a fránya bringások!
Ja és igen, a bringások miatt szenved a város, nem a videón is látható kígyózó kocsisorok miatt!
Köszi!:)
CavanyuSukor 2010.09.22 13:19:04
@Stock: "egyszer elkelne egy reprezentatív felmérés: auto vs kerékpár, több útvonalon, azonos feltételekkel, betartva a szabályokat!
csúcsforgalom által súlytott belvárosi kisutcákon kívül, a vetésben nem lenne e kerékpár! :)) "

Épp a múlt héten volt ilyen!:)
Autó vs bringa vs bkv:
kerekparosklub.hu/aktafutam

Egyébként a bringa nyert!:)))
CavanyuSukor 2010.09.22 13:38:11
@Stock: Manipulatív mi.. Ehh, kár veled vitatkozni! (nem arról szól ez az egész hajcihő, hogy baszottul sok autó van a városban, állandóak a dugók, meg büdös van? Nem értem akkor mitől manipulatív egy belvárosban rendezett ki-jut-el-a-dugó-ellenére-A-ból-B-be-a-leggyorsabban verseny.. Persze gondolom te 100 km autópályán versenyeznél a bringával..)
Na de ha ez neked manipulatív, akkor a lehetőség adott, szervezz egyet!
Bár ilyen mentalitással bringás résztvevőt nehéz lesz találnod hozzá!:)))
Belsőség Miért vannak dugók? 2010.09.09 08:14:03
Mindenki elmerengett már egy dugóban, hogy most valaki engem egy íróasztal mellől szívat, direkt mostanra ütemezték az összes felújítást, netán a lámpákat programozták rosszul. De tényleg: miért?! Vélemények az azonos című írásunkról...
CavanyuSukor 2010.09.09 16:56:03
Hehe, végigolvasva a kommenteket vártam már, hogy mikor hozzák ki a bringásokat bűnösnek a dugók miatt! Kellett várni vagy 170 hozzászólást, de végre csak összejött!:)
Lassan már az lesz, hogy bármiről legyen is szó, tuti, hogy a bringások miatt van!

Nos, aki szerint nem a sok autó miatt van a dugó, az hülye. A sok autó miatt van a dugó.
Aki 70-el akar menni a belvárosban, az is hülye.
Aki ide kommentel, arról meg inkább nem is beszélek (ja, én is épp ezt teszem, ehh...)!
Aki meg egy ilyen fizetett reklámcikk miatt képes elmenni a másik kurvaanyázásáig az akár el is áshatja magát, nekünk csak jobb lesz!

Amúgy nem értem az autósokat. Mindent meg tudnak magyarázni, hogy nekik milyen rossz, de hogy tegyenek is valamit ellene, az már meghaladja a képességeiket (vagy csak ehhez is lusták?)
Én ha nap mint nap szívnék órákat a dugóban tuti szerveztem volna már egy autós tüntetést, mondjuk a folyton szidott Criticalmass mintájára (bár az autósoknak minden nap Criticalmass..)!
Pár ezer autóval teljesen meg lehetne bénítani az egész várost, és addig nem mozdulni, amíg mondjuk nem csinálnak P+R parkolókat, nem teszik ingyenessé a parkolóházak használatát, vagy nem cserélik le a BKV buszparkját! Szerintem ilyen nyomás mellett egy hét alatt elővarázsolnák az új buszokra a pénzt, vagy azonnali hatállyal tennék ingyenessé a parkolóházakat!
Persze hőbörögni sokkal ényelmesebb! Mint autóban ücsörögni a dugóban, mondjuk tekerés helyett!:)

Egyébként én 21 km-re lakok a munkahelyemtől, 55 perc alatt érek be a belváros közepére, és sosem ülök egy percet sem a dugóban! Teszem ezt természetesen kerékpárral!:)
CavanyuSukor 2010.09.09 18:44:06
@vuk_: Ráadásul Londonban élnek 10 millióan, annyian, mint egész Magyarországon! (éltem kint én is két évig)

Itt meg az egybitesek küzdenek saját maguk ellen!:)

Na megyek, letekerem a magam 21 km-ét, dugómentesen!
Figyelmes közlekedést mindenkinek!
CavanyuSukor 2010.09.09 19:36:22
@dennisthemenace: Jogos!
"Nagy-London népessége 7 172 091 fő, de az agglomerációval együtt ennél több millióval magasabb."

Szóval agglomerációval együtt (ami még a M25-ön belül van) megvan az 10 milla is!
Igazából részletkérdés, felőlem lehetnek ötször ennyien is, meg százezren is, akkor is szervezettebb ott a közlekedés (pedig annyira hülyék ezek az angolok, hogy a másik oldalon mennek!:))
Hétfő reggel alattomos lószarlepényekre futhatott rá az a gyanútlan kerékpáros, aki az Árpád hídi biciklisávon akart átkelni. A bringások által láthatóan már kilapított lócitromon többen megcsúsztak az egyébként forgalmas átkelőn. A hídon gyakran átjáró biciklisek…..
CavanyuSukor 2010.08.31 13:03:02
@phaszfej: ja, meg még felsőbbrendű is vagyok és különb!

Futja még a benzinpénzből töltényre, vagy egyszerűen csak vessem magam a Dunába, miközben Te úgy csinálsz mintha lelőnél?
CavanyuSukor 2010.08.31 16:53:31
@Stock: volt már olyan, hogy autósnáciknak magukkal volt bajuk??????????????????????????????????
mert egyébként bármiféle banális marhaságba képesek belekötni..
elégedetlen, antiszociális, lószar társaság!

előbb tesséK 1-2 cikket írni az általatok okozott problémákról, azok lehetséges megoldási javaslatairól... és utána ugatni ilyen jelentéktelen dolgokért!!!!!!!

mellesleg a kerékpár környezetbarátabb mint ti, úgyhogy ha a bringásoknak/gyalogosoknak/lovasoknak/öregeknek/fiataloknak szopnia kell miattatok a szmogban, akkor nektek is el kell viselni a bringásokat "hiszen ez a jövő, semmi más nem fenntartható"!

Te meg ülj le, egyes.
:)
Engem tegnap munkába indulás után egy perccel egy régi fehér merci majdnem oldalba kapott balaról jobbkezes kereszteződésben, még szerencse, hogy balra is szoktam nézni, ilyen helyen is, pont az ilyenek miatt. A sofőr mentségére legyen mondva, hogy miközben elhaladt előttem, intett…..
CavanyuSukor 2010.08.12 19:12:33
@szaGértő: Én nem is rád gondoltam, hanem azokra, akik pusztán kényelmi szempontból generálják a dugókat, mert derogál nekik megmozdulni autó nélkül!
Nem hinném, hogy a dugóban ácsorgó autók 100%-a árut szállít, beteg nagymamit viszi a kórházba, festő-mázoló, vagy a reptérre megy ki a családért!
Ha csak annyival kevesebb autó lenne, mint ahánynak nincs TÉNYLEG szüksége rá hogy kocsival menjen A-ból B-be, már sokkal jobb lenne a helyzet!
CavanyuSukor 2010.08.13 11:20:41
@xaba99: ahogy Perillustris nagyon helyesen megfogalmazta, azért látod, hogy több bringás szabálytalankodik, mert az autós szabálytalanságokat már "megszoktad"! (plusz azért, mert ilyen blogokat olvasol, és ki vagy hegyezve a bringás szabálytalankodókra! Tudod, mint amikor új kocsit veszel, és onnantól csak azok a tipusú autók tűnnek fel!)

Egy kis autós derby:
- Sertésszállító kamion borult Polgár határában
- Motorost gázolt egy Mercedes Székesfehérváron
- Keresztbe fordult a Golf a 66-os főúton Székesfehérváron
- Négy halott(!) a Suzukik karamboljában a 67-es főúton
- Mikrobuszokat tolt össze egy autóbusz az M7-esen
- Terepjáró lakókocsija borult az M1-esen
- Sportkocsi csapódott oszlopnak Tiszatenyőn

Forrás: www.langlovagok.hu/html/hirek/

Egyébként tegnap hazafelé, és ma munkába jövet is tele lettem pozitív élménnyel, nem akart senki megölni, sőt 1-2 autós még az elsőbbségemet is megadta, meg is köszöntem nekik! Szóval nem olyan rossz a helyzet, ahogy itt kommentelve van, vannak még rendes közlekedők is! Köszönet nekik!
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
CavanyuSukor 2010.08.12 13:46:54
@Hilux94: Azt nem értem, hogy ha javarészt terepen mászkálsz lóháton meg erdőben a terepjáróddal falopó indiánokra vadászva, akkor mi a búbánatért zavar, hogy tőled x+20 kilométerre a Belvárosban átmegy az a bringás a piros lámpán! Vagy vannak már erdei piros lámpák is a keresztező őz-forgalomnak?

Örülj neki, hogy ennyit mozogsz a természetben, jó neked, de ettől én még bringával járok melózni a városban, betartom a szabályokat, és nem, egyáltalán nem vagyok emiatt BŰNÖZŐ!
CavanyuSukor 2010.08.12 16:39:57
@Józsi bá\': "vagy egy gyerekbicikli. Különösen ez utóbbinál lenne vicces az elképzelés. 7 éves gyereket megbüntet a rendőr, ha a biciklijén nincs rendszám, meg világítás, meg mittudomén micsoda?"

Erről ez ugrott be!:D

2.bp.blogspot.com/_d_KhITjA_gA/S6jSvPYf1NI/AAAAAAAAAyE/Lw1zVrzrT9s/s1600-h/police3.jpg
ez: Aki nem ismerné fel, annak megmutatom az űrből is. Szóval ez:Az M3-as bevezetőjénél, vagy kivezetőjénél vagyunk, itt bonyolódik az Észak-Kelet-Magyarország, meg Szlovákia és Ukrajna felé tartó forgalom jelentős része, meglehetősen terhelt útszakaszról van tehát szó.…..
Ha valami nem válik be, akkor azt gőzerővel terjeszteni kell, vallják némelyek Szegeden. Ilyen a járdára vezetett kerékpárút, ami senkinek sem jó, de legalább drága és balesetveszélyes. Ilyet akarnak építeni újabban a Lugas utcán és a Gábor Áron utcán egészen a Csap utcáig.…..
Egy normális helyen az embernek nincs szüksége autóra. Ha nagyon vágyna rá, persze hobbiból lehet, de milyen kretén egy hobbi már az autózás?! Vélemények az azonos című írásunkról...
Az UTV kamerája előtt vágott át az M1-M7-es beveztő szakaszán egy kerékpáros szombat reggel. Boylepke, az autostat blog szerzője éppen a szakadó hó miatt várható közlekedési akadályokat kereste, amikor a képeken feltűnt a kétszer négy sávos úton kerekező ismeretlen. Az ön-…..
CavanyuSukor 2010.01.30 15:25:10
@-=Ger=-: Van autóm, és bringával járok! Na erre mit lépsz? :)
Amúgy TE, aki autóval közlekedsz, sokkal több embert akadályozol az autóddal, akik veled együtt ülnek a dugóban!
Miért nem jársz tömegközlekedéssel a dugóbanállás helyett?
CavanyuSukor 2010.01.30 16:24:03
@GGG77: "A bicikli sporteszköz, ezt jó lenne felfogni. "

Én szoktam nézni Forma-1-et, Nascart, Dakart! Az autó sporteszköz, jó lenne ezt felfogni! Semmi keresnivalója közúton!:P
CavanyuSukor 2010.01.30 17:50:38
@-=Ger=-: "..a városban pedig járjon tömegközlekedéssel. Gyorsabb, biztonságosabb és olcsó is."

Na igen, ha nem ilyen állapotú lenne a tömegközlekedés, akkor ez megállná a helyét!
De jelenleg a 18 km-es utat MÁV-al és BKV-vel kerek egy óra alatt teszem meg, és kerül oda-vissza 1130 forintomba! Ez egy hónapban cirka 25 ezer forint!

Ugyanez a távolság bringával 55 perc, és ingyen van, plusz a mozgáshiánnyal sem küszködök, ráadásul nem köhög senki hini-t a nyakamba közben!

Autóval se gyorsabb a csúcsban, se nem olcsóbb! Meg minek üljek a dugóban, ha alternativ módon haladhatok is..

Úgyhogy nálam nyert a bringa, és nem feltétlenül az anyagiak miatt!:)
 Hazudjunk lápot, avagy az emberi gátlástalanság története! Internetes web oldalakon a közelmúltban megjelent egy hír, amely felkeltette az érdeklődésemet. 2009. november 24-i dátummal az aláírók tiltakoztak a természeti és környezeti értékek semmibe vétele, a…..
CavanyuSukor 2010.01.23 15:08:00
A criticalmass oldalán is megtalálható a fenti iromány:

criticalmass.hu/forum/20091101/parkolo-lesz-dunakeszi-lap-helyen

Majd néhány hozzászólás után:

Kovács László43:

"Elnézést kérek mindenkitől, de kénytelen voltam megírni a fenti levelet, mert az állásommal játszottam. Ilyen egy multinál dolgozó alkalmazott élete. De most már felébredt bennem a lelkiismeret és visszavonom az előbb leírtakat, munkáltatómnak is felmondtam. A nagy része kitaláció, hazugság volt, hogy a beruházást elősegítse. Remélem, megértitek..."

No comment.