Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pappcs

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hé, haver, ezt te sem gondolod komolyan, hogy az ügyfél sértegetése, gyanúsítgatása, lenézése és lealázása majd jó fényt vet rád és az üzletedre! Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi történetet szeretném megosztani a mobileshop.hu-s tapasztalataimmal kapcsolatban. A mobileshop.hu egy telefonos…..
Az alábbi beszámoló alapján a Savoya Parkban működő Auchan munkatársainak rém határozott elképzelése van a megfelelő vásárlói magatartásról, és az esetleges véletlen vagy tapasztalatlanságból fakadó kilengéseket nem restek  a helytelenül viselkedők orra alá dörgölni akár többszörösen is. Az…..
Aki nem ismerné, az itt tájékozódhat a posztban mószerolt Flixbusról. Röviden annyit érdemes tudni róla, hogy egy német alapítású cég, gyakorlatilag a fapados légitársaságok üzleti modelljét lemásolva indított távolsági buszjáratokat, ami az online check-in és társai megjelenése mellett a kényelmi…..
Pappcs 2018.05.25 13:09:21
@Cogito.t: Ez így van, de ez egy pincsikutya papucs meg a fillèrbaszó gazdája ès ezeknek ha valami egy forinttal olcsóbb az kell. Sokat akart sporolni, rábaszott. Nem kötelező buszra ülni, ha valaki lusta elolvasi a szabályokat, meg annyi esze sincs hogy a nevèt jól irja be az rátud. Èn ha utazok odamegyek a pènztárhoz, kèrek egy jegyet, kifizetem kèszpènzel ès felszállok a buszra, vonatra, nem pedig bohóckodok a neten, hogy 1 forinttal olcsóbb legyen.
Jön az nyár, aki teheti, előbb-utóbb csomagokkal megpakolva fel- vagy bekászálódik valami járműre/-be. Itt most azoknak mutatunk egy tanulságos, sok számmal és számolással turbózott mini esettanulmányt, akik a MÁV-val igyekeznek majd külföldi célponta eljutni. A tanulságot mindenki vonja le, de…..
Amióta kutyánk van, egy új világ tárult fel előttem. Előtte sejtelmem sem volt róla például, hogy létezik még csoport, amely a kisgyerekes anyákéval vetekvő vehemenciával folytat vérremenő csatákat az élet leghétköznapibb eseményeiről is. A négylábúakkal való élet persze tényleg rengeteg…..
Pappcs 2018.05.10 20:58:16
@Darth Revan: Menetrend szerinti indulási idő van, az ajtók bezárva, az utas meg menjen ki időben, vagy várja meg a következőt, ami rendszerint ott jön mögötte látható távolságban.
Ugye milyen jól néz ki a fenti képen ez a szoba? Az ember szíve szerint azonnal felállna az asztal mellől, hogy csapot-papot hátrahagyva fogja a hátizsákját, a bakancsát meg a legkedvesebb spanját, és egy bolondos ötlettől vezérelve felkiránduljon a Nagy-Hidegre, hogy itt ébredjen holnap egy…..
Nóráék különösen szerencsétlenül jártak egy alapvetően technológiai ugrásnak szánt Asus laptoppal. Az eset szerencsétlen voltát pedig egyáltalán nem kompenzálja, hogy ennek kapcsán az egész család megismerkedhetett a refurbizált kifejezéssel, ami azon túl, hogy ritka szép bizonyítéka annak, ahogy a…..
Pappcs 2018.05.04 19:54:36
@temprasordog: Nem számit fogyasztónak, nem jár neki garancia. Persze van jogorvoslati lehetősèg válalkozások esetèn is: polgári per. Az hogy egyes cègek üzleti okokból adnak különfèle vállalt jótálást az egy dolog, de jogszabály nem kötelezi őket. Ez a tipikus magyar stilus, a cègre, vállalkozásra veszik a cuccokat, hogy leköltsègeljèk, aztán sírnak, ha nem tudják a magánszemèlyeknek járó jótállást èrvènyesiteni cègkènt vagy vállalkozókènt.
Pappcs 2018.05.04 19:56:41
@Nick-son: így van. De ez a sok kètharmad agymosott birka veszi az újat a plázában, mert az a jó... Javitani?.. ááá nem... Inkább újat... Meg is èrdemli ha szart vesz.
Eredetileg karácsonyra akartam megírni ezt a posztot, valami olyan címmel, hogy miért utálom a magyarokat, de aztán rájöttem, hogy ez azért túlzás, legyen hát inkább Valentin-nap. Mert az biztos, hogy a legtahóbb népek közé tartozunk, már amennyire ennek van értelme. (Hogy ugye…..
Zsombibácsi szegény valahogy teljes aszinkronban van kiszemelt szolgáltatójával, a UPC-vel: bármit is állít határozottan, a cég makacsul ragaszkodik az ellenkezőjét. A fura felállásból fakadóan például csak modemet vittek neki, hiába jelezte, hogy először madzag kéne, mert nála ugyan nincs kiépítve…..
Pappcs 2018.03.13 19:18:56
@Kutyahoroszkóp: A leg butább román picsák vannak a telefon vègèn. Nagyrèszük mèg magyarul se tud rendesen beszèlni.
Pappcs 2018.03.13 19:24:55
@alien: Nem megszűnik a szám, ha nem állsz át voipra az analogról, hanem nem engednek hűsèget hosszabítani... Az upc nèl ugyan az a voip technológia van mint a telekomnál...
A történet ismerős lehet: John Doe biztonsági ajró vásárlásra adta a fejét, ki is nézett egyet Baumaxban. Az eladó szerint német ajtó annyira kínai volt, hogy se alkatrészt, se importőrt nem találtak hozzá, miután fél éven belül akadni kezdett a zár. Ráadásnak viszont egy…..
Péter úgy érezte, tutira megy, amikor a lakhelye vagy a munkahelye helyett a Magyar Posta egyik átvételi helyét, a Vágány utcai MOL kutat jelölte meg átvételi helyként. "Nem posta, ismert a cím, a postás nem téved el, nem dob értesítőt, nem kell sorban állni, idegeskedni a csekket…..
  Nekem állandó parám, hogy egyszer rossz számlaszámra utalok valamit, ezért aztán kényszeresen ellenőrzök mindent, sokszor, miközben azt mantrázom, hogy ha nem stimmel a szám a névvel, úgyis visszadobják. De vajon tényleg így van? Olvasónk téves utalálos sztorija apropóján megkérdeztük, és olyan…..
Hirtelen nem találtam nyomát, de rémlik valami olyan szabály, hogy a sofőr csak a megállóban nyithatja ki az ajtót, különben ő a felelős egy esetleges balesetért. Mindenestre rákérdezünk a BKV-nél a dologra. Helló Homár, Ma reggel az 5-ös busz nagy dugóba került az Astoriánál, és kb 5 perc egy…..
Pappcs 2018.02.17 23:40:26
@Ustim: Azèrt a volánbusznál az alját nem veszik fel, a bkv pedig a legnagyobb tróger vezetők gyüjtőhelye lett.
1896. Frank Samuelsen és George Harbo a Fox nevű csónakjukban, amelyben az első ember által evezővel hajtott óceánátkelési rekordot felállították. Az Atlanti-óceánon át tartó út 55 napig tartott és 114 évig nem döntötte meg senki a rekordot..
via GIPHY Mikit a pukkasztott nulla számba menő kényelmi- , átvételi- és egyéb díjak akasztották ki. Némileg érthető is, tök logikusnak hangzik, hogy "Ha 1300 Ft a szállítás és nincs személyes átvétel ingyen, akkor egy doboz gyufára 1330 Ft-ot írjanak ki, ne 30-at.". Vagy nem?  Sziasztok, Ez az…..
Mondanom sem kell kíméletlen lesz az értékelés! - írta még a saga elején Zsolt, aki kitartóan, gyakorlatilag naponta rákérdezett a lassan alakuló fejleményeket a webshopnál. Arra sok példát láttunk már, hogy mivel lehet kipréselni a nekünk járó lóvét, de vajon hogy működnének a dolgok, ha egyszerűen…..
Olvasónk a levele mellé eredetileg nem csatolt képeket, így némileg kétkedve fogadtuk a sztoriját. Fenyegeti csalódott vevőit a C-sale Kft. Egy konyharuhát vásároltam a cég salshop.hu oldaláról, melyet 3000 Ft + szállítási költség áron forgalmaznak. Utólag derült ki, hogy ez egy 1500 Ft-os IKEA…..