Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wintermute

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
A németek a modernkori futball egyik legkomolyabb vb-teljesítményt mutatták be tegnap, és éppen igaz, hogy a kontrajátékuk emeli őket a Dél-Afrikában látott válogatottak fölé, de azt is látni kell, hogy mind az angolok, mind az argentinok ellen már az első perctől kezdve…..
Szabó Dániel nevű olvasónk kiöntötte a szívét a Lost végével kapcsolatban, és úgy gondoltuk, ha már volt egy abszolút pozoitív és egy tök negatív vélemény itt a blogon, akkor legyen egy középutas is.  Egyik szemem sír, a másik nevet. Eltelt már jó pár óra és…..
Az ABC végre valahára visszahozza a V-t, a gyíkemberes sci-fi-remake-t, amiben nagyon jó nők vannak mindkét oldalon, az ellen vezetője helyes barna, a kemény ügynökcsaj hősnő meg egy dögös szőke milf, szóval ezen a vonalon elindulva nehéz a döntés. Mi a gyíkembereknek drukkolunk,…..
Wintermute 2010.03.26 20:30:39
Korzo nevű olvasónknak köszönjük ezt a tíz csillagos nosztalgia videót, amelyben a britek sci-fi sorozata az Alfa holdbázis köszön ránk és követelve jogos helyét a blogon. Azt hiszem ezzel a szörny kidolgozással, ezekkel a ruhákkal és fegyverzettel tényleg nem értem, miért nem…..
Professor Wolverine nevű olvasónk meglepett egy kedves kis poszttal, én ezt vágatlanul berakom ide. Mert szerintem egész jó lett! Fogadjátok őt sok szeretettel! A mai téma: A csapat! Adott a Csapat! Ők egy harcedzett, sokat tapasztalt alakulat, katonák vagy mentési szakemberek,…..
B-oldal TOP5 esődal EVÖR 2009.11.23 07:34:00
Szeretem az esőt. Feltéve, ha nem öltönyben kell átklambózni a városon, hiszen akkor - Forrest Gump szavaival élve - még alulról is esik az eső és még a szemüvegen ki nem látás lehetősége is fennáll. Tócsa.De alapvetően miért is jó az eső?jobban be lehet csúszni a…..
Wintermute 2009.11.23 09:47:32
Tojás Pedofília és Polanski 2009.10.03 15:58:00
Valahol a pszichológia fejlôdésében a gyermekkori traumák kihatása a felnôtkorra szépen lassan bizonyított tény lett, így a gyermekkor fokozott védelme egyre nagyobb hangsúlyt kapott a modern nyugati társadalmakban. Ettôl teljesen függetlenül a gyermekkori halandóság sikeres…..
B-oldal TOP10 sci-fi filmzene EVÖR 2009.09.26 07:39:00
A totalscifionline.com magazin megszavaztatta, hogy melyek a legjobb sci-fi filmzenék, majd a sok szavazatból egy tízes listát állított össze, melynek eredményét az alábbiakban mindenféle köntörfalazás és tartuff-i álarc nélkül olvashattok. Nyilván ezen a listán is jól össze…..
Régóta érett már egy poszt Gimli barátunkról, aki a való életben egy joviális walesi szakállas bácsi. (Nem ám a Tömjén Zsoltos verzióból.) Mackós formája és szénbányász feje hamar szimpatikussá tette őt. Karriejére óriási kettőség jellemező mivel igazi nagy hollywoodi…..
Filmdroid Elhunyt Kristóf Tibor 2009.09.08 22:30:00
Hosszan tartó betegség után otthonában elhunyt Kristóf Tibor, 67 éves volt. A színművész  1967-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, játszott színdarabokban és filmekben is szerepet vállalt. Többek között láthattuk őt a Dögkeselyű, Talpuk alatt fütyül…..
A cápa Steven Spielberg egyik legjobb filmje és az egyik legizgalmasabb alkotás, amit valaha láttam. Viszont egy kis kreativitással lehet belőle készíteni egy olyan előzetest, ami azt sugallja, hogy a vérengző cápa csak egy kis ártatlan lény és aki vadászik rá az a gonosz...
Wintermute 2009.06.08 21:28:21
Új minisorozatot indítok: Posztapokaliptikus autós üldözések címmel. Itt olyan Zskategóriás - főleg olasz- filmek jelenteit mutattom be, ahol a Mad Max-et próbálják másolni. Nem sok sikerrel. Első jelentünkben a fasiszta posztapokaliptikus fekete gárdisták próbálnak megállítani…..
Köztér Kelenföld városközpont 2009.04.08 07:00:00
Egy-egy élhetetlen városi helyzet megváltozását sokszor egy infrastrukturális beruházás által okozott kényszer generálja. Valaminek történnie kell, különben őrült ciki van. Egy közlekedési eszköz végállomása mindig kapcsolódik valamihez, nagyobb tömegek mozognak. A köz- (a…..
"Mi olyan szocializmust akarunk, amely megtisztul a múlt lerakódásaitól, s ugyanakkor örökli mindazt a legjobbat, amit elméletünk megalapítója hozott létre, ami megtestesül népünk munkájában és erőfeszítéseiben. Olyan szocializmusra van szükségünk, amely az egész világ…..
 Árpád apánk ugyan olasz, de lobogó kék szemeivel, amellyel a magyar pusztát szántotta fel beírta magát a filmtörténelembe. Mai sztárunk a 60 darab statisztával (amiből 10 besenyő) hont foglaló Franco Nero, aki máig az egyetlen spagetti zabáló nindzsa. A kis Franco nagy…..
Wintermute 2008.10.26 09:26:13
Félrefordítások Viktoriánus 2008.10.11 14:00:00
Boylepke a jelek szerint Gladiátor-rajongó:Annak idején angol és magyar felirattal is láttam a Gladiátor c. filmet. Később volt szerencsém egy szinkronos változathoz is, ha jól emlékszem egy jogtiszta DVD-n volt. Később azonban az RTL Klub is leadta a filmet (akkor még néztem TV-t…..
Félrefordítások Lőjetek Willre! 2008.09.20 12:00:00
wy három félrefordítással örvendezteti meg a blog lelkes olvasóit. A Roger-téma már felmerült korábban hozzászólásokban és posztban is, de ebben a formában, ahogy ő találta, teljesen eredeti. A fire in the hole is többször volt már, de külön posztban is érdemes kitenni. De a…..
Wintermute 2008.09.20 18:11:04
Furcsa egybeesés, vagy nem is tudom, minek nevezzem: a lemilblog ezzel a poszttal (fix ezzel a poszttal!) elérte a varázslatos 100. sorszámot. Másként fogalmazva: ez a 100. posztunk! A századik!!! Hogy miért furcsa? Hát mert a mai nap egyben évforduló is: hét évvel ezelőtt olyasvalami…..
Wintermute 2008.09.12 09:14:06
Az alábbi leírás szigorúan az én meglátásom, véleményem alapján íródott a mostanában kijövőmagyaroknak! (értelem szeruen a kalandoroknak szól, au-pair-nek, bentlakásos vendéglátósoknak, szakmunkásoknak ez az írás túlnyomó részben értelmetlen) Az alábbi írás az én egy…..
Egyesek eldobják a szemetet, mások meg felszedik. A hétköznapi jófejség alapesete, mikor ilyet látunk, ad abszurdum teszünk. Az ilyen helyzetek anatómiája  szerintem lélektanilag könnyen megérthető: megy az utcán a szimpatikus, olyasmit lát, ami nem illik oda, mert elcsúfítja…..
Wintermute 2008.08.26 22:24:47
Fodor Gábor nyert is, vesztett is. A párt, amelyet 1993-ban otthagyott, jelenleg huszonvalahányszor annyi szavazóval rendelkezik, mint az, amelyiknek most az elnöke lett. Arról nem is beszélve, hogy a Fidesz egykori alelnökének politikai ambíciói és karrierje az SZDSZ-ben sem alakult…..
Wintermute 2008.06.07 18:56:26
lakatos.mark 2008.06.07. 16:50:28
aachi,

und so was? kérdezte valaki, miért hagyta ott?
:((

-----

Loxon ·
konzervativok.blogspot.com 2008.06.07. 17:51:24
Mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy Aachi nem szeret ésszerű dolgokat írni, így vele kapcsolatban a helyes eljárás Lakatos Márk kommentárjában olvasható.

-----

idézet a konzervatórium szabályzatából:

3) Minden véleményt és hozzászólást szívesen látunk, különösen igaz ez az ellenvéleményekre, melyekről úgy gondoljuk, hogy a viták generálói. Nézetünk szerint az építő jellegű vitának rendkívül fontos szerepe van a közgondolkodás megváltozásában, ezért olvasóinkat mi is erre ösztönözzük.

Csak erős idegzetűek próbálják ki a The Visitort, mert rajzfilmes grafikája ellenére brutálisan véres jelenetek vannak benne. Az amúgy klasszikus point’n click kalandjáték főhőse egy űrlény, aki a Földre érkezve a helyi élőlényekben fejlődik egyre brutálisabb szörnnyé.…..
Wintermute 2008.02.07 10:11:13
A Rose & Camelia megint egy játék, amit csak a japánok készíthettek el, annyira bizarr és annyira jó (Petyusnak köszönjük a találatot). Sima verekedős játékról van szó, kicsit érdekes irányítással (akciógombokat kell nyomkodni, és nem mindegy, milyen ívben rángatjuk az…..
Wintermute 2008.02.04 21:57:30