Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djhwgfewgfiegh

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Testvéreim, ha valaki közületek valamit rosszul tesz, ti, akik szellemi emberek vagytok, menjetek oda hozzá, és gyengéden segítsétek őt, hogy helyrehozhassa. De vigyázzatok, mert a bűn titeket is megkísérthet." (Galata 6,1 NCV fordítás) Bárkivel is találkozol életed során,…..
 „Ezt mondtam: nem szólok egy szót sem, amíg ellenségeim közel vannak. Hallgattam, nem mondtam egy szót sem, de a szenvedéseim egyre csak növekedtek, és megtelt a lelkem szorongással. Minél többet gondolkodtam, annál inkább elkeseredtem, és azt kérdeztem: Uram, meddig fogok még…..
djhwgfewgfiegh 2014.08.16 15:19:21
A kis tok sokkal elegánsabb, mint vattapamacsok után kutatni a kabátzsebben Ender Baba, újságíró kollégám rám nézett, mondott valamit, én meg visszakérdeztem, hogy tessék? Ő elmondta másodszor is, ekkor már eljutott néhány szó a tudatomig. Látta, hogy bambán bámulok, emelt…..
djhwgfewgfiegh 2009.12.14 14:26:32
djhwgfewgfiegh 2009.12.21 11:39:28
I@fuldugo:
Igen, van ilyen is, de amire céloztam, az a Silencium zajvédő, ami nem filteres, az igaz, de 2500 Ft/db. A másik, a 12.500 Ft-os (ennyi az ára a gyártónál, nem több) filtere viszont minden ellenkező híreszteléssel szemben cserélhető, 8, 15 vagy 25 (tehát háromféle) dB-es szűrő létezik.
A nagypapa illesztékét pedig érdemes lenne újra elkészíttetni, mert valószínűleg nem a megfelelő anyagot választották hozzá, ami egyébként nem ugyanaz, mint a zajvédőé.