Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az Ódis

7 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid A diktátor 2012.05.21 21:52:00
    Mindenki tudja, milyen magasra tette Sacha Baron Cohen korábbi filmjeivel a mércét... amelyet ezúttal sajnos  nem sikerült megugrania. Hiába vágtat be egy óriási tevén New Yorkba, full idióta szakállal és 68 darab kitüntetéssel az egyenruháján, hiába tűnik fel a még…..
Az Ódis 2012.05.22 14:48:19
@PlastiCat /Én nem rendőr vagyok,hanem királylány!/: ALI-G. (teszem hozzá, hogy szerintem az volt a legjobb karaktere)
http://www.youtube.com/watch?v=NSaH9TfKUNQ..
Az Ódis 2012.05.18 10:03:50
autózz! Sajnálom, az én hibám! 2012.02.13 07:46:00
Legtöbbször egy hiba helyrehozatalához elég az őszinte bocsánatkérés, főleg, ha nem történt nagyobb baj. Mégis, sokan a kezüket sem képesek feltenni egy pillanatra, hogy "elnézést, nem figyeltem". Ezek után tényleg eseményszámba megy Dr. Csirke Macska története. Egy ilyen…..
Ezt ha látom, akkor is nehezen hiszem el, annyira szürreális eseménysorról lesz most szó, amelynek egyébként Az ódis volt szemtanúja és osztja most meg veletek a történetet. De onnantól kezdve, hogy egy szélvédőt ököllel be lehet ütni, már ezen sem kéne csodálkoznom. Azt…..
Hamarosan döntenek a 2013-ban életbe lépő szabályokról, valószínűleg jön a turbó motor és jönnek a szívóhatásos autók. Sokan tartják a Forma-1 aranykorának a 80-as éveket, amikor bivalyerős gépek széles gumikon, hatalmas leszorítő erővel versenyeztek, jó hír, hogy az…..
Ha BzS személy szerint csak engem kérdezett volna meg, határozott nemmel feleltem volna. Amikor elkezdtem vezetni, felelősségteljes kezdő módjára kitettem a T betűt az autó fenekére, egész pontosan két hétig volt ott. Ha az emberek meglátták, valami ellenállhatatlan késztetést…..
Kutya sztorija amellett, hogy bosszantó, egyben tanulságos is, mert bár az eset rámutat, hogy nem csak nálunk vannak erőszakos állatok, az is kiderül belőle, hogy a kívülálló szemtanúk egészen másként állnak hozzá egy ilyen konfliktushoz, mint ami hazánkban jellemző. A…..
Nyilvánvalóan az a magyarázata a Trixi78 levelében foglaltaknak, hogy strandra az emberek nem visznek magukkal karórát, ezért nem tudják, mennyi az idő. Aztán egyszerre csak észbe kapnak és felelősségteljes emberekként hanyatt-homlok rohannak haza megetetni a jószágokat. A tegnapi…..
Na ezért kell odafigyelni másokra szabályos közlekedés mellett is, mert jön A sötét bunkó Ódis, mellésaccolja a dolgokat, aztán ha nem vagyunk résen, akkor könnyen a szervizben, rosszabb esetben roncstelepen köt ki az autónk, mi magunk meg még emellett borítékkal motiválhatjuk a…..
Az Ódis 2010.06.27 22:45:27
Tisztázzuk le:)

Én jöttem Pest felől, ő Csömör felől. Ott két-két sáv van. A szélsők csak kanyarodnak, a középsők mennek egyenesen és azokból lehet kanyarodni balra, ha teljesen jól tévedek.

Én a pest felőli középsőből kanyarodtam balra. Ott az a jobbra-kanyarodó nem olyan iszonyat hosszú, úgy emlékszem, hogy kb 3 autó fér el szorosan egymás mögött rajta, de lehet, hogy tényleg hosszabb.

Adott esetben szerintem a Ladás tök szabályosan közlekedett, neki nem kellett számítania semmilyen kanyarodó autóra, hiszen az elsőbbségadási kötelezettség egyértelműen rám vonatkozott az adott forgalmi helyzetben az egyenesen haladó Skodás kolléga miatt. Az pedig, hogy ő mikor sorol ki, ebből a szempontból teljesen mindegy.

Az autó meg S8 (D3, ha ez segít :D) - nem nagyon tuningolom, mert minek. :o)

A szerelő kommentjéhez: Én is láttam a kitelepített mobil teljesítménymérést, először azt hittem valami baleset van, mert volt ott vagy 4 rendőrautó, aztán láttam, hogy egy mérőautó mellett fent van a padon valami nagyontuning mazdaféleség. Persze ez nem mindenkit hat meg, kb 4 lámpával előtte a Tescos pirostól a rákospataki felüljáróig versenyzett egy Mondeo meg valami X3-as dízel csoda, ami nem lehetett túl durva, mert pont ugyanolyan gyorsak voltak mindketten. Mosolyogtam is a szitun, hogy mekkora öröm lett volna, ha két lámpán még átszáguldanak egyenesen a rendőrök mellett. :D
Rázzadbéjbe! Várat 2010.06.02 00:20:00
Legyen ez egy példamondat. A szar a világon egy adott dolog. Énekeljük meg és híresek leszünk... aztán később hátha valaki megépíti belőle a várat. :)   ..
Vannak helyek, ahol különösen veszélyes az esztelen száguldozás. Az Ódis sztorija egy ilyen helyszínen ért véget, mert a Vaspálya utcából egy enyhe balkanyarral lesz Gyömrői út megbolondítva egy kereszteződéssel, valamint ami nagyon necces, nem sokkal utána egy zebrával, amin…..
Az Ódis 2010.04.01 16:25:18
@WSzabi: 2007-es évjáratú ötkettővétíz, ettől függetlenül mindenki bekóstolja, még a metálrafújt kamubeömlős 206 hdi is. :D

Marad az, hogy nekem van túl antipatikus fejem és azért. :(

Ja és a posztoló a hülye.
Az Ódis 2010.04.01 17:11:14
@ruskyy: Ezt mondjuk adom, ültem már mtm tuningolt Leonban utasként, aztán csak néztem amikor a gazdája odalépegetett neki. De mielőtt nagyon belementek ebbe a témába: esetemben szó sem volt semmilyen versenyzésről, legalább is részemről nem. :)
Az Ódis 2010.04.02 00:54:28
@123d_M_Performance: Sokat utazom nagy távolságon, családom is van....

.... és kicsi a pöcsöm. :)

Calibrásoktól elnézést, nem általánosítani akartam, de azt hiszem eléggé körülírtam, hogy melyik fajta Calibrástól undorodom.. :)
autózz! Seatosok félelem nélkül 2010.03.26 08:53:00
Még mielőtt ma este elstartolok Balfra, hogy az egész hétvégét a kommentelők színe-javával (na jó, annak egy részével) töltsem, kaptok mára is egy sztorit! A rendszeres olvasók tudják, hogy már többedszerre visszatérő levélírónk, Tornado86 történetei általában elrettentő…..
Az Ódis 2010.03.26 09:22:19
Rázzadbéjbe! Egy másik élet 2010.03.20 18:15:19
Nyilván mindenki kiváncsi arra mi történik néha 1-1 zárt helyiségben, ebbe enged nekünk betekintést a Vitalic - Second Lives c. rövid, humoros, de legfőképpen lényegretörő videóklipje...
Egy kis saját projekt reklámozás... (bocs) Earnie&Borsa- Imagine (club mix), ez csak egy vágott, preview verzió. info:  http://www.myspace.com/earnieandborsa ..
Az Ódis 2010.03.16 23:05:20
Rázzadbéjbe! Valami jó! 2010.03.09 23:38:00
A Utah Saints neve nem cseng túl ismerősen azoknak, akik ezt a klippet látták tőlük először, de nyilván mindenki más, aki a 90-es években nőtt fel tudja, hogy anno igencsak kultzenekar voltak, vagy ha nem is, azért Funky Music (ez nem az eredeti, hanem valami fos remix) című…..
A kis piros Honda vezetője örülhet, hogy az amúgy leginkább saját magára veszélyes köcsögösködése után megúszta egy kis bájcsevejjel, egy könnyebben bepöccenő kamionossal pórul járhatott volna. G M levele alant. Kb. 1 hónappal ezelőtt voltam szemtanúja az esetnek,…..
Rázzadbéjbe! Tuti recept 2010.03.03 18:32:00
Sokan szeretik az egyszerű elektronikus rockot, sokan szeretik a dnb-t, de mi van azokkal, akik egyiket sem szeretik igazán, viszont van pár kedvenc számuk, ami a kettő egyvelege? Nekik való a Qemists. Egy rockbandához csatlakozott egy dnb DJ és így lett a Chocapic! Aktuális számukban…..
Rázzadbéjbe! Burn & Rise 2010.03.01 20:41:00
A múltkori könnyed seggparádé után most jöjjön egy kicsit nehezebben emészthető művészibb, de mindenképpen mindfuck jellegű alkotás. Amikor az elvont képi világról beszélünk nyilván nem Reza Dolatabadi neve jut az eszünkbe elsőre, gondolom ezért is használja a shadybrain…..
Rázzadbéjbe! Ha már dufta! 2010.02.26 10:45:00
Justice nyilván nagy kedvenc, mert a minimálból is kihozza a maximumot, de ne menjünk el a francia tehetség Pierre-Alexandre Busson (Yuksek) mellett sem, aki hasonló zenei irányzaton dolgozik. Legutóbbi feldogozásához (ami szerencsére rohadtul nem hasonlít az eredeti számra) készült…..