Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fulike1

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sapa Fehérvár AV19 utánpótlás-válogatott hátvédje, Hetényi Péter 6 hónapos eltiltást kapott a fegyelmi bizottságtól hétfőn. Válogatott kapusunk öccse ellen a vonalbíró megütéséért és sportszerűtlen magatartásért, azaz káromkodásért kapott végleges kiállítást…..
A New York Islanders 26 éves amerikai védője félreérthetetlen mozdulatokkal magyarázta meg Sean Averynek, a liga egyik rosszfiújának, hogy mivel mit csináljon. Az NHL-ben nem tolerálják az ilyet, kétmeccses eltiltást kapott. Korábban épp Averyt büntették meg egy szerencsétlen…..
Fulike1 2010.10.14 10:41:35
@Ilthis: Kéne járni meccsekre :) Nekem szinte minden meccsen bemutat farKangyal ha meglát a lelátón, nemhiába a respekt :D
"Régóta gondolkodtam azon, hogy játékvezetésre adom a fejemet, de döntésemet megnehezítette, hogy soha nem voltam egy szolid, könnyen kezelhető játékos, és a bírók sem tartoztak a kedvenceim közé" – mondta blogunknak Vas Mátyás. Vas Márton és Vas János 32 éves…..
Lubomir Hurtaj belépője súlyos sérülést okozott Andrew Dertonnak. A HSC Csíkszereda szlovák csatára térddel ütközött a Miskolc kanadai bekkjének térdével. Dertonnál részleges térdszalagszakadást állapítottak meg az orvosok a szerdai kontroll során, ennek következtében…..
Fulike1 2010.09.22 14:59:34
@SC4ever:

Nos, a nem szándékosság szerintem azért kétséges, pont azért mert látta,hogy nem fogja elérni, ennek ellenére nem kikanyarodott, hanem megpróbált könyökkel, majd lábbal elkasználni, utóbbi sikerült is. Az, hogy a sérülésokozás nem volt szándékos arra viszont tényleg utal a meccs utáni korrekt sportemberre valló viselkedés.
A Vienna Capitals szlovén válogatott csatára az EBEL első fordulójában az Olimpija Ljubljanában játszó honfitársa, Damjan Dervaric ellen a 46. percben (a tovább utáni videón 2:10-nél látható az eset) olyan szabálytalan ütközést mutatott be, amely egyértelműen fejre és nyakra…..
Fulike1 2010.09.17 08:34:44
@rezsi777:
Nézzük csak meg újra, váll a vállal találkozik, majd Jagr seggre ül, és semmi baja, látok némi különbséget.
Fulike1 2010.09.17 09:49:24
@EamesPlywood:

Vasárnap 17:15 Dunaújváros, Eszperantó út, jégcsarnok, várlak egy ilyen ütközésre :D
"A 2010. 09. 10-i Steaua Rangers–FTC mérkőzés a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt. A Mol Liga versenybírósága a mérkőzés 3 bajnoki pontját 0-5 gólaránnyal az FTC javára ítéli" – így szól Lévai József Mol Liga-versenybírósági elnök hétfőn hozott,…..
Fulike1 2010.09.14 15:49:46
@OliBLOOD: Az ötlet jóó!
@Roham Billy: Én is ezt érzem.
@DominiKing: Egyetértek.

Ma valahogy egyetértős kedvemben vagyok :)
A szezonnyitó fordulóban olyan szabálytalanságokat követtek el jégkorongozóink, amelyek túlmennek a kemény, férfias küzdelem határain, sőt voltak olyan esetek is, amelyek nem jégpályára valók. Az alábbiakban kiemelten foglalkozunk Gergely Csaba Galanisz Nikandrosz ellen elkövetett…..
"A Miskolcban kanadai játékosok vannak, kanadai az edzőjük is, kanadai stílusú hokit játszottak, ami nagyon sokat jelentett nekünk. Legalább a játékosok is látták, milyen a mai jégkorong." Ezeket a szavakat egy legendás játékos, Igor Liba mondta, aki a HC 07 Presov…..
Fulike1 2010.08.30 11:04:23
@fetyiszov: ez jó volt :)
Jó kis évad lesz ez.
A Melbourne Ice nyerte az AIHL-t, a kontinensnyi ország jégkorong-bajnokságát. Kurt MacSweyn, a Dab.Docler csatára itt szerepelt nyári kikapcsolódásként. A szombati elődöntőben hatalmas meglepetésre a bajnoki címvédő, ám az alapszakaszban halvány Adelaide Adrenaline 7-6-ra verte az…..
Bivalyerős védő csatlakozik a nagy terveket szövögető Miskolci Jegesmedvékhez. A 26 éves Matt Waddell a finn másodosztályból érkezik. 2004-ben csapatával megnyerte az amerikai egyetemi bajnokságot, az NCAA-t. Egyetemi évei után az ECHL-ben szerepelt, ottani remek teljesítményének…..
Jégkorong Piros-fehér-zöld 2010.08.04 09:57:00
Nem tudom pontosan, mi számít, de ha állást kellene foglalnom, azt mondanám: a magyar jégkorong. Semmi más. Amikor közel három éve elindítottuk ezt a blogot, nem voltak magasztos céljaink, nem akartuk megválltani a világot. Önmagunk szórakoztatására törekedtünk csupán. A három…..
Fulike1 2010.08.04 15:08:21
@Szekig: Én ezúton is megkövetek bárkit akit bánt az Acélbikák iránti rajongásom :)
@gogosz: Ha válogatottról van szó én is, de jelenleg ha magyar bajnokit játszik Palkó vagy Godó, akkor nem szeretem ha nyernek, de gratuálok nekik a lelátóról :)
Fulike1 2010.08.04 15:40:25
@Fugeute: Nohát, nohát. Egy UTE-DAB meccs szünetében igazán beszélgethetnénk, bírom az értelmes embereket :)
Fulike1 2010.08.04 16:12:46
@Fugeute: Mivel én manapság mindig autóval megyek meccsre, a sörkimérést max nézem :)
Mike Modano távozott élete első NHL-franchise-ától. 1988-ban 1/1-esként került a Minnesota North Starshoz, és az 1993-as Dallasba költözése után is hű maradt csapatához. A 40 éves amerikai csatár 1459 NHL-meccsen 1359 pontot szerzett, a rájátszásokban ezen felül 174 meccsen 145…..
Fulike1 2010.08.04 12:44:53
@durex26: Csatlakoznék, remélem idén belehúznak mind itthon mint az NHL-ben a Bikák :D
A Magyar Jégkorong-szövetség játékvezetői testülete ingyenes jégkorong-játékvezetői tanfolyamot indít jól korcsolyázó, elhivatott férfiaknak és nőknek. A betöltött 15 éves kor alapfeltétel, a jégkorongos játékosmúlt előnyt jelent. A tanfolyam időpontjai a következők:…..
Fulike1 2010.04.28 14:34:02
@szorgalmas:

Hasonló futott át az agyamon :D
Amúgy ha lenne időm már mennék is. Sajnos hétköznap olyan nincs. Ha legalább hétvégén lenne:S
Fulike1 2010.04.29 21:11:29
@malibuhc:

Ha lesz fehérváron arról szóljatok, odáig még elutazok hétközben is. Egyszer már nekiálltam a biróinak, és nem szeretek semmi sem feladni, de akkor egyéb okok miatt félbeszakadt.
Az első harmad végére sikerült meggyógyítani új online felületünk gyermekbetegségeit, élesben teszteltünk, úgy tűnik, működik a dolog. Kedves olvasóink itt tudták követni szöveges közvetítésünket, ez alatt a bejegyzés alatt észrevételeiket várjuk...
Megkezdte vb-felkészülését a magyar válogatott. Reggel három edző és harmincnégy játékos jelent meg a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnokban, Peterdi Imre és Kiss Dániel új név az előzetes kerethez képest. A csapat napi két jeges edzéssel és jelentős fizikai…..
Fulike1 2010.04.01 19:55:13
@fetyiszov: Vegyél T-home -ot ott van :D
Folytatódik a European Golden Puck 2010 eseménysorozat. A múlt heti remek kölyöktorna után egy nem kevésbé erős U16-os és U11-es kupát rendez a Bp. Stars az Icecenterben. A serdülők tízcsapatos mezőnyében a rendező magyar csapaton kívül csak külföldiek lesznek. A péntektől…..
A jövőben más városokból is várunk magas szinten jégkorongozni és tanulni igyekvő fiatalokat – mondta blogunknak Ocskay Gábor Fehérvár-főnök az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia létrehozásáról szóló bejelentés után. "Régebben voltak hasonló álmaim, de…..
A magyar jégkorong érdeke, hogy kiszámítható versenyrendszert alakítsunk ki – mondja Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 első embere. Biztossá vált, hogy a Fehérvár visszatér a magyar bajnokságba második csapatával: a farm egy év szünet után újra versenybe száll a…..
Az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén nem sok hiányzott, hogy az erősebb csapat eljusson a két számjegyig. Az előző szezonban az akkor finalista Újpesti TE komoly ellenállást bírt kifejteni a magyar EBEL-gárdával szemben, egy mérkőzést nyertek is a lila-fehérek, ráadásul…..
Fulike1 2010.03.23 21:20:09
@tiriakos:

Nagyjából ugyanez jutott eszembe nekem is, hiába no, ismerjük egymást, ez lehet az oka :)

Amúgy meg hajrá Acélbikák! Sose adjátok fel!
Fulike1 2010.03.23 22:01:17
@-d(-_-)b-:

Én ide kiutalnék egy orvost... és még nekem van volán-fóbiám...
Napok óta szegény Brent Sopelen nevet a közönség mindenféle fórumokon. A 4-2-es Anaheim–Chicagón a vendégcsapat magasan szálló korongért ágaskodó hokisát valóban meglökték, de annyira aligha, hogy az alábbi videón látható tigrisugrást muszáj legyen végrehajtania. A…..
Az esélyesek vívhatják a döntőt a szlovén bajnokságban. Az EBEL-ből hamar kipottyant Jesenice és Olimpija mellett a hónap elején befejeződött Slohokej Liga négy legjobb csapata játszott a szlovén bajnoki címért, két hármas csoportban. Nem írhatjuk, hogy nem történt…..
Két harmadban is döntetlent játszott a Dab.Docler a Sapa Fehérvár AV19 vendégeként az OB I. döntőjének második mérkőzésén, de a középső harmad minden kérdést tisztázott. A megbetegedett Sevela hiánya miatt egy kapussal kiálló Acélbikák az első percben első lövésükből…..
Nagyon nagy volt a különbség ma este a két csapat között az OB I. döntőjének első mérkőzésén. A hazaiakon látszott, hogy két kemény csatán vannak túl az elmúlt két napon, a vendégeken pedig az, hogy nem becsülik le az ellenfelet. Már 35 másodperc elteltével gólt…..
Fulike1 2010.03.20 09:15:05
@alexdelpiero:

Egyetértek, és remélem lő Zsoca gólt a vb-n :)

@gogosz:
Egyértelmű, hogy Hetén is múlott, hogy tegnap semmi nem ment át a Volán gólvonalán, és gratula neki is!

Hajrá Acélbikák!
A Dab.Docler jutott a bajnoki döntőbe, pedig nem kezdődött jól a mérkőzés a hazaiak számára. Az 5. és a 14. percben egyaránt Gergely Csaba szerzett gólt, a 2-0-s előnyt egészen a 36. percig tartotta a budapesti csapat. A második harmad hajrájában aztán kétszer is villant a…..
Fulike1 2010.03.18 23:35:05
@Gabberboy:

Szia :)
Én nem most, hanem 2 éve hőbörgök az Ebelből hazatérés miatt, és nem én találtam ki...de tessék visszakeresni J.P. tavalyi nyilatkozatát is erről...
Én ki szoktam üvölteni a torkom,hogy "gyerünk gyerekek, újváros veletek!", csak mostanában olyan meccsekre sikerült elmenni, ahol sok fura dolog történt...pedig túl ritkán jutok meccs közelbe. Ellenben egyetértek,hogy holnap egyáltalán nem szabad a bírókkal foglalkozni, csakis szurkolni kell! Emelt fővel, hangos torokkal, teli pozitív gondolatokkal ;)
Fulike1 2010.03.18 23:42:41
@Theutus:

Azt te honnan tudod,hogy én mindig a bírókkal foglalkozom, tán ismersz személyesen?? (hej de sokszor fikáztam a játékosokat, szerintem otthon az egész család csuklott náluk :D )
A szövetséggel takarózni, elég gyatra duma mindenki tudja, aki nem ma látott először hokimeccset kishazánkban...
olyan mint diplomáciai mentességgel felderítő gépekkel repülni egy idegen ország légterében, már bocs :D
Fulike1 2010.03.19 13:16:31
@kiralyfi:

Hát akkor nem olvasgasd 5 percenként, ennyi :)
Ha egyszer vagy kétszer győzni tudunk a döntőben, az számunkra a Kánaán lesz, mondta blogunknak Azari Zsolt, a Dab.Docler ügyvezetője a magyar bajnoki döntő reggelén. A közel kétezres dunaújvárosi közönség csütörtök este bajnokcsapatként ünnepelte kedvenceit. Az utolsó…..