Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WYSIWYG

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén teljesen más szempontok alapján mennek nyaralni az emberek, ha mennek egyáltalán. Most, hogy a víruspara mérséklődik, a célországok pedig nyitnak, sőt lassan egymásra licitálva csábítják a turistákat, érdemes megnézni, hogy hova érdemes terveznie a távolságtartást alapvető fontosságúnak tartó…..
WYSIWYG 2020.06.07 13:51:03
@Zsokó:
izland nem romania, nem ismered a pre regisztracios szabalyokat, nincs izlandi konzul
azert kosz
WYSIWYG 2020.06.07 17:45:36
@Zsokó:
a szinte a lenyeg:)
en is csinaltam mar ilyet, konzuli segitseget is kertem masik orszagbol, golfozas miatt nem ert ra:)
mire figyelmeztettek Magyarorszagrol, hogy erjen ra es nem gyozott bocsanatot kerni, megoldottuk magunk a problemat es nyugodt szivvel hajtottam el a picsaba
szoval konkretan izland volt a kerdes, irtunk par helyre
ha valaszolnak, majd megirom
most ugy nez ki masfele megyunk, de ez is valtozhat
WYSIWYG 2020.06.09 06:15:25
@Fillér B. Gusztáv:
eleg autentikus valasz:

"From: Covid19 <covid19@landlaeknir.is>
Date: Mon, 8 Jun 2020, 11:58
Subject: RE: Question on transit at Keflavik Airport
To:

Hello and thank you for your inquiry!

You will be able to transit and continue on to your destination without undergoing testing in Iceland as you are not leaving the airport.

Best regards and safe travels,

Guðrún Auður Harðardóttir, PhD, RN.

Project Manager,

Directorate of Health

Katrínartúni 2, 105 Reykjavík
Tel: 510 1900

http://www.landlaeknir.is"
A Wizz újabb sunyi módosításával összevetve a Ryanair szigorítása szinte üdítőleg hat, pedig maga a változás kemény: vége a két ingyen kézipoggyász korszakának. De ezt tisztességesen bejelentették, az érvelésük is rendben van, novembertől érvényes csak, nem pedig azonnal,…..
WYSIWYG 2018.10.25 11:41:44
@Fillér B. Gusztáv:

meglevo foglalashoz az appban siman hozzaadhatod mindkettot kulon-kulon/oda- vissza
weben nem neztem
Nem kell beugrani annak, hogy ma vége van a Ryanair leárazásának, mint ahogy a Wizznél se kell rohanni. Adataink szerint évek óta nem voltak ennyire alacsonyak a jegyárak, ősszel rengeteg helyre lehet fillérekért utazni. Ha nem törlik a járatot. A Ryanair-botrányok megtették hatásukat: a cég küzd,…..
Ma reggel órát tekertünk, életbe lépett a téli menetrend és a Wizz erre a napra időzítette az új csomagszabályának bevezetését. Nem adott ki róla újabb közleményt, de egy nyilatkozat alapján nagyjából sejthetjük, hogy kitől veszik el a kézicsomagját és kitől nem. A változásról annak bejelentése…..
Három hónap késéssel itt az új Wizz-weblap. Egyelőre tele hibával, az expressz foglalás nem működik, lefoglalt járataink is eltűntek, de legalább tényleg szép. Sokan nagyon várták a Wizz szülinapi akcióját májusban, amiből semmi nem lett. Akkor az volt a bejelentés, hogy az új weblapjukkal…..
A foci EB miatt ha valamikor nem lehet reális áron a Francia Riviérára menni, az most van. De egyébként is megéri egy nizzai és környéki kiruccanással megvárni a szeptembert. Akkor azonban kár volna kihagyni. Már a monacói posztunkban pedzettük, hogy ez a környék nem épp a csóringerek gyűjtőhelye.…..
Szereti a Wizz Air mondogatni, hogy éljen a verseny, meg aztán ők az olcsó jegyes légitársaság. De ha nincs verseny és van kereslet, pofátlan árazásért ők sem mennek a szomszédba: a foci Eb első magyar meccsére induló szurkolói járatra 184 ezer forintra nyomták fel az árat. Busszal ugyanez 54 ezer…..
WYSIWYG 2016.02.17 20:17:56
@hunTAR:
Marseille: 6200HUF (ez Wizz, egy hete vettem) + kb.65EUR (ebben van egy 5EUR-os Volotea + vonat)
Kb. 26.000HUF
Szallast majd talalok, meccsjegyem van

Ingyen PP-t iden is kaptam es a kovetkezo "THIS IS NOT A BOARDING CARD! Passengers must proceed to the Wizz Air checkin desk..." kezdetu fecnin is van
Ki akar a foci EB-n a magyar csapatnak drukkolni? Tuti sokan mennének szívesen Franciaországba, s aki olcsón akarja megúszni, jó, ha már ma elkezdi a szervezést. A december 12-i sorsolás előtt úgy tűnik, még nem érdemes se repjegyet, se szállást foglalni, de rögtön utána gyorsnak…..
WYSIWYG 2015.11.29 12:42:39
@Ultras1899: valoszinu ez tul bonyolult volt megerteni a szerzonek
mondjuk ez nem "oriasgep" szintu tevedes
Szerencsétlen fapadosok most kezdik kiszórni a jegyeket az év legkisebb forgalmú időszakaira, s ahogy kell, bezuhantak az árak. Karácsony előtti isztambuli bevásárlásra ugyanúgy elrepülhetünk négyezer forintból, mint henyélni egy sort a Vörös-tenger csücskében fekvő izraeli…..
WYSIWYG 2015.11.05 14:18:29
@Repülős Rozi: izgatottan varom
1HUF+0.01EUR Eilat, szoval siessetek
Az olcsó fapados légijáratok mellett eljött a pár eurós buszok ideje is, a földön is fillérekért lehet utazni. Teszteltünk két faszának tűnő külföldi szolgáltatót Párizsból Amszterdamba és Finnországban, meg utaztunk pár órát itthon is. Gyors összehasonlításunkban nem…..
WYSIWYG 2015.10.13 13:04:22
@Fillér B. Gusztáv:
Stanstedrol is NatExp,ennyiert:

From: Bus Stop 16 PTI Coach Station Stansted Airport
To: Victoria Coach Station
Seats: 4 (Four)
Total Fare: £0.00

From: Victoria Coach Station, Gate 10 (NX Bus)
To: Bus Stop 16 PTI Coach Station Stansted Airport
Seats: 4 (Four)
Total Fare: £0.00

NB: This service is operated by National Express coaches
Megjöttek az olcsó őszi fapados jegyek, a két ultracégnél már hegyekben állnak a 10 ezer forint alatti ajánlatok és 5 ezer alattiból is több ezer van már. Nem a legalacsonyabb katergóriában, de szokatlanul olcsó jegyek tűntek fel Athénba, Barcelonába és Londonba is. Külön…..
WYSIWYG 2015.08.29 10:12:35
Visszaállt a szigor a Wizz Air járatain, újra keményen nézik és méricskélik a kapunál a kézicsomagokat - Budapesten. A rózsaszíneknél csak egy, különösen kicsi pakk vihető fel ingyen. Korábban a mérésre-bírságolásra szerződtetett társaság különösen bunkón végezte a…..
Orbitális szívás az ultra fapados utasnak, ha kénytelen felhívni a légitársaság ügyfélszolgálatát. A Ryanairé például szextelefon árú és mégis sokszor nehezen elérhető. Tudjuk ezt mi jól, mégis benéztünk egy foglalást, nem volt mit tenni, el kellett érni az illetékeseket.…..
Végre találtunk megoldást, mellyel kikerülhető a Ryanair mocskos devizaátváltós lehúzása, melynél 335 forint környékén számolják az eurót. Az appjukon foglalva ugyanis az aktuális árfolyamon váltanak. A Wizz appjának annyi az előnye, hogy időnként csak ezen élnek az…..
Tényleg azt hittük, hogy a Ryanair leáll az utaskopasztó ócska lehúzásos trükkökkel, de amit friss foglalásainkkal kapcsolatban látunk, az szinte elmondhatatlanul bicskanyitogató. Azt tudjuk, hogy akárhogy farigcsálják, a weblapjuk és a foglalási rendszerük egy nagy kupac szar, de…..
WYSIWYG 2014.08.20 16:48:16
@Fillér B. Gusztáv: arra is reagaltam, gondolom a poszt cime lenne az
rajtatok kivul mas is vett jegyet a mult heten, nincs pipa - nincs DCC, "normal" banki arfolyam van
WYSIWYG 2014.08.20 17:28:50
@Fillér B. Gusztáv: nekem mezei modon terhelt, persze nem neztem el a pipat

opt in/oup out-ban igazad van, de ez mindig is igy volt, tudjatok ezt ti is
Van, aki a reptéren alszik és klotyós vízen él. Van, aki a külvárosban száll meg, de sztéket zabál. Van, aki fertőtleníti a ruháját, ha fapadosra kell letennie a seggét. Van a fikamatyi, aki direkt tojik a szabályokra, aztán teli szájjal gyalázza a rendszert. És van, aki a gépen…..
WYSIWYG 2014.08.11 19:09:42
@Fillér B. Gusztáv:
"nem érdeklik a szabályok"
igy mar ertem, miert iszik "Guiness“-t
Egyes street art művek sötét sikátorokat, lepusztult homlokzatokat, de akár egész tereket képesek élettel megölteni. Vitathatatlanul közhangulat-javító hatásuk van, így nem véletlen, hogy annyian rajonganak értük. A 2012-es egy graffitikkel gazdag év volt New Yorkban. A számtalan…..
Gondolom sokan hallottak már az egykori WTC helyén épült emlékhelyről és múzeumról. A ikertornyok eredeti talapzatainál elhelyezett méretarányos medencék gyönyörűre sikerültek. A hatalmas méretek egyből lehengerelően hatnak a látogatókra. A bejutás viszont teljesen…..
WYSIWYG 2012.08.22 14:42:34
@Pakos: pl. a FED-ben elkerik. Amugy tavaly lenyegesen komolyabb ellenorzes volt, az idei komolytalannak tunt.
Chrysler Building belulrol -nem a lobby- megvolt?
WYSIWYG 2012.08.22 15:03:14
@Pakos: bemesz, mint az irodistak, liftezgetsz, iszol 1 kavet, netezel kicsit, megnezed a wc-t (meglehetosen impozans), fotozgatsz. kifele elmagyarazod az ornek, hogy ne uvoltozzon veled, mert nem masztal be, majd miutan szembesul a helyzettel es nem gyoz elnezest kerni, nagyvonaluan bansz vele a lobbyban nezelodo japanok legnagyobb irigysegere...kb ilyeneket. aztan elmesz yankees meccsre, ahol persze szarra verik oket:) ja, itt is kertek az utlevelet.
Utaztunk vagy egy tucat különböző légitársasággal eddig, ezért most úgy döntöttünk, a tapasztalatok alapján ítélkezünk a British Airways-ről. A blog rendszeres olvasói már tudhatják: velük mentünk nyáron New Yorkba, arra az útra, amiért a blog is született. Az…..
Ahogy a nagyvárosoké általában, New York utcái, épületei is hemzsegnek a kortárs művészek munkáitól: sikátorok falain, hidak vasszerkezetén, konténereken és néhol még a járdán is találunk egy-egy graffitit. Ezek témája, színvonala, kidolgozottsága és hangulata persze nagyon…..
WYSIWYG 2011.11.28 16:17:11