Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dankin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A Jóban Rosszban Pataky Attilával erősít, a rockzenész jelenetét kedden vették fel - írja a Bors. Pataky - ahogy nemrégiben Rogán Tóni is - magát alakítja a sorozatban, szerepe szerint a Harley-Davidson Fesztiválon nyaraló Bodolai Bandival (Tóth Roland) akasztja össze a bajszát, a…..
Szombat a beindulás napja a Tuningshow-n – ami eddig folyt, az most ömlik. Már a nyitásra szép tömegek jöttek, a Show első másfél órájában többen értek ki, mint pénteken egész nap. Gondolom, majd ebéd magasságában csillapul az embermennyiség, autós nagyfogyasztók,…..
  Az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének negyedik évfordulóján újabb bizalmasnak szánt Gyurcsány-beszéd szivárgott ki. A volt kormányfő szerint „Az MSZP-nek vége!” (CamuNN) Meglepő időzítéssel, az öszödi beszéd 2006. szeptember 17.-ei…..
Már a videomegosztókra pr-célból felkerült asztalcsapkodásból sejteni lehetett, hogy a Story Tv-n újjáéledt A la Carte nem az az értelmiségi beszélgetős műsor, aminek szánták. Végül is érvek ütköztetésének, meg értelmes párbeszédnek elég gyenge, hogy Dessewffy Tibor…..