Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Selener

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 22-én 19 órakor az X-Faktor énekesei koncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában. A hetente hárommillió nézőt képernyő elé ültető X-Faktor döntősei máris az ország kedvencei, december 19-én ráadásul az is kiderül, ki nyeri a tehetségkutató műsort. A…..
A Sony Ericsson, az AXN és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően, a T-Mobile előfizetői a Sony Ericsson XperiaTM X10, X10 mini, X10 mini pro készülékeken és a hamarosan forgalomba kerülő Sony Ericsson XperiaTM X8 telefonon élvezhetik az AXN általános szórakoztató, akció-…..
Az HBO legújabb sikersorozata, a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó pilot epizódja az amerikai premier másnapján már elérhető volt az HBO On Demand kínálatában, majd december 6-tól hetente két-két epizóddal érkezik az HBO házi filmtárába az első évad. Az HBO csatorna nézőinek…..
A csütörtöki premiert követően már péntektől elérhetővé válik az AXN Playerben a csatorna legújabb sorozatának, a Jog/Ászoknak az első epizódja. Ráadásul az a szokásostól eltérő módon a legjobb, HD felbontásban kerül fel az epizód az internetre, a lehető legteljesebb…..
 Egészen borzasztó ez a helyzet a vörösiszappal. Sok olyan kérdést lehetne boncolgatni, amik egyrészt politikai fejtegetések lennének, másrészt az általam nagyon fontosnak tartott méregtelenítési témával állnának összefüggésben, de ezt most mellőzöm.Amint itt állt a…..
"Szeretnék ajánlani egy új nyereményjátékot. Elég érdekesnek ígérkezik, és nem könnyű rájönni a megfejtésre. A neve: Filmőrült vagyok.Készült egy videó, amiben a "kérdések" vannak: http://www.youtube.com/watch?v=TEmtjwpCzK0Ehez tartozik egy facebookos oldal is:…..
A www.xperiaxten.com oldalon időközönként megjelenő 3 db kódot megjegyző és azokat kérésre a Sony Ericsson magyar rajongói oldalon elsőként beküldő szerencsés nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson Xperia X10 típusú mobiltelefon készüléket. A részletesen…..
"A www.xperiaxten.com oldalon időközönként megjelenő 3 db kódot megjegyző és azokat kérésre a Sony Ericsson magyar rajongói oldalon elsőként beküldő szerencsés nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson Xperia X10 típusú mobiltelefon készüléket. A részletesen…..
Nyomozz ki egy furcsa bűntényt, bogozd ki a szálakat és nevezd meg a tetteseket. Figyelj az apró részletekre és a nagy összefüggésekre. Ha Te vagy a leggyorsabb, értékes ajándékokkal gazdagodhatsz az Erste Bank jóvoltából. A játék fődíja a kicsi, de sokat tudó Samsung N150…..