Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsola73

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound…..
zsola73 2017.07.04 21:22:51
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
A CyanogenMod csapatának és Koushnak tele lett vele a hócipője, hogy szolgáltatói nyomásra, vagy csak úgy, számos, a hivatalos úttól eltérő irányokba ajtókat nyitogató alkalmazást töröltek az utóbbi időben a Marketről (ilyenek voltak az egyklikkes root appok, tethering…..
A Hírcsárda stábja előre követte az ünnep eseményeit, ha nem akar estig várni a Híradóra, kattintson. Spoilerveszély! Budapest 0900 Védett mókusmajom miatt maradt el a zászlófelvonás a Kossuth téren. A ritka példányt Schmitt Pál maga is megtekintette a zászlórúdon. A…..