Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éjszakai utazó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdi Gergő a nap hőse. Tavaly nyáron már kezdtem így posztot, amikor arról írtam, hogy a Szingapúrban élő, amúgy banki programozóként dolgozó Gergő elképesztő munkával, Vice emulátorból dumpolgatva visszafejtette az Időrégész kódját, és csinált belőle egy pc-s, sőt böngészős verziót szöveges…..
Éjszakai utazó 2016.11.21 13:59:43
Ahogy írtam is a múlt héten, nagy elvárásokkal ültem le megnézni a kilencedik részt több indok miatt is. Nincs már nagyon lehetőségük húzni az időt a készítőknek, ráadásul a jövő heti szünet miatt kénytelenek voltak odavágni a kilencedik részben. Lássuk,…..
Több mint félévnyi várakozás és közel kétszáz napnyi böjt után tért vissza otthonunkba Dexter. Mindig rossz érzés, amikor egy sorozat utolsó évadát kezdjük el és tudjuk, hogy hamarosan soha többé nem látjuk az évek alatt megszeretett arcokat, de azért mégis előttünk áll…..
Éjszakai utazó 2013.07.07 06:45:54
A Fórum Hungary-nak köszönhetően nem csak két szerencsés olvasónk, hanem én is ingyen megtekinthettem a filmet. Hogy a várakozásaimat felülmúlta-e, vagy éppen hogy alul, az mindjárt kiderül. Silent Hill: Kinyilatkoztatás 3D - Silent Hill: Revelation 3D (2012) Rendezte: Michael…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..