Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaze007

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa dolog egy komoly társadalmi problémát ideológiai kérdéssé, értékrendbeli különbséggé zülleszteni, ahogy azt a véleményem szerint minősíthetetlenül primitíven viselkedő Varga Istvánt védelmező hölgy frakciótársai tették. (A korrektség kedvéért: Rogánék zavarba…..
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
kaze007 2011.02.01 12:54:24
@porquenotecallas: hasonlóan a véleményünk a levél ügyében, ellenben a probléma megint a "látszat intézkedés"... arról senki nem beszél mi is a valós probléma: vannak és voltak szabályok az ilyen rendezvényekre is csak nincs senki, aki betartassa... Szabálygyártásból mindig jók voltunk, csak mi van a szabályok betartásának ellenőrzésével??? A probléma a hivatalokkal van alapvetően (mint az iszapkatasztrófa ügyben), a privát szféra mindent elkövet, hogy megkerülje a szabályokat a hatóságok dolga, hogy ezeket a renitenseket kiszűrje és rendre tanítsa. UFF.
comment:com Vágó az ATV-re megy? 2010.12.08 12:30:00
Az események szerencsétlen összjátékán múlt, hogy Vágó István könyve olyan lett, mint a korabeli kabaré, amiben Salamon Béla azt mondogatta, hogy "ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer el kezdek beszélni...", de a végén csak nem tudtuk meg, hogy akkor mi lenne.…..
kaze007 2010.12.09 14:32:08
kaze007 2010.12.09 15:24:28
@ÁkiBáki: Uff. Úgy tűnik ugyanarról beszélünk, csak kicsit más szemszögből, de a konklúzió ugyanaz. Bár mindenkivel ilyen könnyű lenne... :)
kaze007 2010.12.09 15:30:01
@ÁkiBáki: A szomorú az, hogy az igényes helyekre (munkahely) ma csak hátszéllel/csókkal lehet bekerülni, a szimpla tudás/teljesítmény nem elég. És hát sokkal kevesebb a tehetséges, jó szakember, mint amennyi tehetségtelen, de jó kapcsolatokkal rendelkező kókler...
Bérférgek, tahók, szinglik, homoszexuálisok, füveznek és imádják a celebeket. És ők veszik a Magyar Hírlapot. ..
kaze007 2010.08.03 15:14:34
@hurmazs: suhanyc írta meg a frankót a kérdésedre, nagyon találó, íme:
- The average radio listener listens for 18 minutes.
- Mm-hmm.
- The average Howard Stern fan
listens for... are you ready for this? An hour and 20 minutes.
- How can that be?
- Answer most commonly given: "I want to see
what he'll say next."
- All right, OK, fine. But what about the people who hate Stern?
- Good point. The average Stern hater... listens for three hours a day.
- Look, but if they hate him, why do they listen?
- Most common answer: "I want to see what he'll say next."
kaze007 2010.08.03 15:15:22
@Karnamantra: csatlakozom
kaze007 2010.08.03 17:34:07
@csudabogar: Azért néhány dologban elég komolyan tévedsz:
"időközben engedélyezett drogok" - jelenleg ma mo-n van legalizált drog nem egy-kettő (csak nem így hívják!!), amely messze meghaladja néhány még tiltott szer veszélyességét. Ezek közül az alkohol a legkomolyabb, elég előkelő helyen szerepel Magyarország a világranglistán égetett szesz fogyasztása terén (egy stat.szerint évi 13,6 liter/fő), arról nem is beszélve, hogy mennyi családi erőszak és egyéb erőszakos bűncselekmény a velejárója, akinek a családjában él/élt alkoholista (és azt hiszem elég sokan vagyunk) az tudja miről beszélek.
"akadémikusok, kutatók, stb.." - a figyelőben azt hiszem tavaly jelent meg egy cikk hazánkból elvándorolt tudósokról, kutatókról és egyéb nagytudású emberekről, akik egyöntetűen azt mondják, hogy itthon nincs teljesítmény alapú előrejutás, mert minden csak a kapcsolatokon meg a mutyin múlik, még sajnos az MTA is így működik. Ezért, aki TT-ben gondolkozik komolyan, az nem nagyon marad itthon, aki meg igen az húzza az igát a bebetonozott vezetők alatt, amíg bele nem döglik. Továbbá nem tudok olyan területet gazdaságban vagy közigazgatásban, ahol nem ez menne.
Alapvető változásra lenne szükség, amire sajnos elég kevés esélyünk van, legalábbis 20-30éves távlatban.
Uff
Ha egyszer lesz egy fiam, felfogadok mellé két standupos dajkát, és már az első perctől fogva vicceskedésre fogom nevelni, aztán amikor már tényleg kibaszottul humoros, kiviszem Hollywoodba, fogadok neki egy ügynököt, és leülök számolni a pénzt. Elképesztő az a szám, ami a…..