Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujpest.blog.hu

13 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az újpest-központi aluljáróban ma reggel először a virágosok, azátn az újpesti közteresek ünnepeltek. A csata végét nem volt időm kivárni, de gondolom a virágosok hamar visszajöttek utána. :)Az ünneplésből a BKV utasok is kivették a részüket, akik hosszú sorban álltak a…..
Az alacsonyabb forgalmú időszakokban teljesen felesleges a nagy csuklós buszokat járatni. A BKV újpesti forgalomi irodája úgy döntött, segít a BKV-nak benzintpénzt spórolni, és kisebb, fordulékonyabb, praktikusabb járműveket is szolgálatba állít. :) ..
ujpest.blog.hu 2010.02.28 22:12:01
@Kétkedő: A kocsi mögött lévő épület a forgalmi iroda......
30-as buszról szeretnél átszállni a metróra? 5-10 percenként egy busznyi ember szeretne - csak nem nagyon hagyják nekik. Egy köpésre az Önkormányzattól, a József Attila utca sarkán valaki vagy valami folyamatosan akadályozza a gyalogos közlekedést. Hol a helyi boltosok parkolják…..
  Nem is értem miért nem jutott korábban senkinek eszébe egy kis gerilláskodás a legklasszabb magyar ingatlanos oldalon. A II. kerületre szakosodott egyPár blog meghirdette eladásra a Moszkva teret. Kár, hogy képet nem töltöttek fel hozzá, bár gondolom kis költségvetésű…..
ujpest.blog.hu 2010.02.08 19:35:31
Egy illegális pornófilmforgatást számoltak fel a rendőrök a hétvégén Újpesten, adta hírül kedden a TV2 hírműsora. A Tények úgy tudja, hogy egy szado-mazo film forgatásáról vittek el több embert. Néhányukat személyi szabadság megsértésével gyanúsították meg, vagyis nem…..
A mai napon nyilatkozta a TASZ (Társaság a Szabadságjogokért) elnöke, Dénes Balázs a következőt:Mi kértünk már végrehajtást az újpesti önkormányzat vezetője, Derce Tamás polgármester ellen, mert jogerős bírósági ítélet mondta ki, hogy ki kell adni bizonyos adatokat.…..
ujpest.blog.hu 2010.01.15 00:14:31
@Stefidzsi: nem, ezt meg kellene kérdezni a TASZtól
Újpest Járható maradt Újpest 2010.01.13 10:16:39
A sztrájk második napján is járható maradt Újpest. Az autóforgalom nagyobb volt a szokásosnál, de folyamatosan járható volt az összes útvonal. Érezhetően az elkerülő útvonalak (jellemzően kis utcák) forgalma növekedett. A fő útvonalakon mintha kevesebb autó lett volna. A…..
Egyik újpesti úton sem láttam megadugót, mindenhol kicsit megnövekedett a forgalom, de időnként üres utakat is lehetett látni. A legtöbb összegyűlt autó a Pozsonyi úton volt, de néhány lámpaváltással ott is át lehetett jutni. A belváros irányában a legközelebbi komolyabb…..
Újpest Beteg gyalogos lámpa 2010.01.09 13:32:00
A minap a Külső-Szilágyi út és az Óceánárok kereszteződésében az alábbira lettem figyelmes: Először nem értettem a helyzetet, azt hittem, hogy valami kiegészítő lámpát szereltek fel, aztán amikor átváltott, megértettem a szituációt. A zöld prizma kiesett a helyéről…..
ujpest.blog.hu 2010.01.10 22:01:35
@Lesley: :)
Előrebocsájtom, hogy egyáltalán nem vagyok szigetrajongó, de ellene sem vagyok.Sok újpesti embert megkérdeztem az utóbbi években, hogy zavarja-e a sziget zaja. Nem találkoztam egy emberrel sem, akit zavart volna.Először nekem is furcsa volt, hogy hazajöttem, és azt hittem a szomszéd…..
Újpest Esti csend Újpesten 2010.01.06 23:58:00
Érdekes felhívás jelent meg a criticalmass.hu oldalán. A biciklisek nem akarják, hogy a Külső-Szilágyi úton bicikliút épüljön, és ezért levelet küldenek a Fővárosnak, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnek, és az Újpesti Polgármesternek. Szó szerint idézem az ott megjelent…..
Az Óceánárok utca és az M0 felhajtó sarkán valaki kidöntött egy 30-40cm vastag betonoszlopot. Nem tudjuk elképzelni mi kellett ehhez, de vagy egy kamion, vagy nagyon gyorsan kellett menni. Mindenesetre a rendszámtábláját otthagyta... (GOC-337) Ha valaki tud a baleset részleteiről,…..
Újpest Útfelújítás fagyban 2009.12.19 10:15:00
A minap a Templom utcában elkordonozott részre lettem figyelmes. A munkások éppen gyülekeztek. A felújító cég helyszínen lévő embere elmondta, hogy 2 évvel ezeőtt újították fel az utcát, és megsüllyedt a csatorna. Ezt kell garanciálisan javítaniuk. Eddig minden szép és jó.…..
Újpest Szülők polca 2009.12.19 09:36:00
A Deák téri metróállomáson találtam ezt a hirdetést: 2010. elején indul a Szülők Polca szolgáltatás Káposztásmegyeren, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Babits Mihály Könyvtárában (IV. Lóverseny tér 5/a.) A Cri Du Chat Baráti Társaság és a Babits Mihály Könyvtár…..
Újpest Megszülettünk! 2009.12.13 22:39:00
Körülbelül egy éve fordult meg a fejünkben először ennek a blognak a gondolata. Egyéb elfoglaltságok miatt akkor még nem tudtuk megvalósítani, de ez alatt az idő alatt folyamatosan érett a gondolat. Mára úgy gondoljuk, mindenképpen szükség van egy ilyen fórumra!Újpesten lakunk.…..