Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TTW132

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A leszállás pillanata a sztriginói repülőtéren (Аэропорт Стригино) UWGG, Nyiznyij Novgorod mellett. Miki barátom régebben kételkedett, hogy létezik-e ilyen város... én újra leellenőrzöm - létezik :)  *** UUWW Moszkva fölött kóvályogva. Picit elsiettem (hogy tehettem ilyesmit?) a megközelítés…..
Két kép a segítség, hogy hol is járunk..      és    ...
pályára állás             Ott a távolban CAH024 emelkedik. A lenti képen - valójában ugyanaz - nincs segítség az észrevételhez, de ott van azért 3 órámra:..
TTW132 2011.11.03 00:04:06
@Takoca: Szia, köszönjük a jókívánságot és a képeket: szuperek - körbe is néztem, nagyon hangulatosak: érzem a jellegzetes Tuskó illatot is.
Megérkeztünk Mexikóba!   jobbra, balra kinéz - minden tiszta, lehet hajtóművet indítani  itt már zümmögnek a gépek  sietősre vettük a figurát - párhuzamos felszállás  a célkifutó - befutó?..
Immár kerek egy éve, hogy elindult Tu-134-es világ körüli túránk! Peti 2009. december 6-án szállt fel Ferihegyről Kassa felé TTW132 (Tatrawings One Three Two) hívójelű Tupoljevével, én két nappal később, december 8-án indultam utána CAH024 (Carpath Zero Two Four) hívójelű…..
TTW132 2011.04.28 08:16:50
@Takoca: Üdv Pilóta Kolléga (?) :)
A csendes felszín alatt döbbenetes mértékű munka folyik - Los Angeles légikikötőjében veszteglünk - de ma, 2011. április 27-én továbbindulunk Mexikón át Kuba felé.
A veszteglés oka: masinakarbantartás.
Gépkarbantartás miatt veszteglünk már jó ideje KLAX - ban.Kerestem itthttp://www.lawa.org/welcomelax.aspxképet a gépünkről, de nem leltem, ezért saját fotó:         Nemsokára irány a messzi dél - bár innen nincs is olyan messze...
A legutóbbi repülés is Alaszkában történt, de most már irány dél, tovább a megkezdett úton.Innen ide. Felszállás után határozott forduló inb DOOZI.Az orosz tajga fölött már megszoktam a köd, eső, hó és mindenféle szállongó, zavaró körülmények jelenlétét, szóval…..
Utunk 1/3-ához értem. Bevárom kollégámat, addig kiveszem éves szabadságom és nagyokat csavargok a hegyek között - nem felettük, mert kibéreltem egy kisebb gépet, nevezetesen egy dc-3 - at (helyi jellegzetesség; nem tűnik fel annyira mint a Kis Tuskó errrefelé (a karibuknak biztosan…..
Nagy kihagyás volt blog-téren, de nem a repülésben. Miki barátom már Japán felé közeleg nekem kicsit több időm adódott, ezért már Alaszkában leledzem. Közelebbi infó:www.airnav.com/airport/PAYANagyon furmányos repterek vannak errefelé és a környék egyenesen csodálatos - no nem…..
Végre sikerült felébrednem és gép elé kerülnöm kicsit hamarabb, mint szoktam - hétvége lévén.Irány Irkutszk - a Bajkál-tó partján:http://www.irkutsk.org/baikal/Őszintén szólva attól tartok, hogy a szemünk átváltozik, ilyen makissá, mert az időeltolódás miatt mindig…..