Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moha bá

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pamacs és penge Zokni helyett 2011.12.14 10:33:00
Itt a karácsony, a legjobb alkalom arra, hogy olyan dolgokat kérjél, amelyekre normál esetben eszed ágában se lenne pénzt kiadni, ajándékötletként azonban ezerszer jobbak, mint megkapni az ikszedik variációt valamiből, amire nyolc évvel ezelőtt óvatlanul azt mondtad, hogy tetszik,…..
 Nincs a férfikozmetikumok világában még egy olyan márkanév, amely annyira ismert lenne, s annyi mögöttes tartalmat hordozna, mint a Pitralon. Egyszerűen mindenki ismeri, s még akkor is tudja, miről van szó, ha soha életében nem is találkozott vele – márpedig ilyenek egyre…..
Pamacs és penge Csajok és pengék 2011.04.15 11:16:00
 Érdekes téma, és különösebben nincs is földolgozva. Na, nem mintha itt most komoly kultúrtörténeti tabló következne, a babilóniaiaktól – elvégre a nők számos korban és kultúrában, különböző eszközökkel, anyagokkal és helyeken…..
Pamacs és penge A papa nem örül 2011.02.11 08:05:00
Irodalom hétvégére, ezúttal Gárdonyi Gézától. Olvasási idő kb. 12 perc, eszpresszó nem elég hozzá – de megéri, meglásd. Jelenetek a köznapi élet színpadjáról Gedeon ingujjban. Nem a bibliai Gedeon, csak Kovács Gedeon. Nem is hős, csak soványlábu írnok. Ámbátor az…..
Pamacs és penge Servus Barbus! 2011.02.02 10:30:00
 Figyelitek azért, szép lassan körbejárjuk a környező országok klasszikusnak mondható hagyományos borotválkozási termékeit (jelzem, horvátok, bolgárok, sőt, újabb lengyelek is már a spájzban vannak). Most sem megyünk messzire: elég átlépnünk Szlovákiába, és már vár…..
 Solve Sundsbo (egészen pontosan Sølve Sundsbø) neves norvég divatfotós. A The New York Times számára most olyan színészekkel készített videó- és portrésorozatot, akik az idén valamilyen kiemelkedő alakítással tűntek ki. A jelenetekben minden szereplő egy-egy…..
 Külföldön vagyok, munkásabb posztra még pár napig nincs időm. Hogy teljesen persze azért ne merüljünk sztendbájba, most a Franciaországban élő és dolgozó, de amerikai Jon Carnoy rendező és forgatókönyvíró kisfilmjét láthatjátok. Az időpont 1942, a helyszín egy…..
 Annyit mondok: nagy dolgok vannak készülőben. Merthogy megjött az igencsak bőségeses és változatos összetételű mintacsomagom Colleentől, a The Gentlemen's Quarter-tól. Tartalma borotvakrém és -szappanminták vegyesen, egy aftersév- és egy kölniminta, a következő…..
Hiába a Karib-tenger, meg a trópusi klíma, meg a rengeteg banán, hondurasinak lenni szívás. Ha éppen nincs államcsíny, vagy nem viszi el mindenedet egy hurrikán, még mindig ott a lehetőség, hogy fejbelőnek egy utcai rablásban, vagy drogkereskedő bandák vesznek rá, hogy a seggedben…..
Amikor március elején megírtuk, Dobos Menyhért, az MTV választási igazgatója nem akar szerepet adni Krizsó Szilviának és D. Bányász Gergőnek a választás éjszakáján, az MTV egyik sajtósa azt állította, hogy senkit nem "száműzött" Dobos, és számon kérte rajtunk,…..
Pamacs és penge Narancspamacs 2010.03.18 07:00:00
 Íme a legújabb Omegám. Jól néz ki, nem? Használni azonban nem fogom, sose. Hogy miért? Lépj tovább és meglátod. Hát ezért. Kicsit nagy a drágám. Húsz centi magas és jóval több, mint fél kiló. Ekkora arcom azért még nekem sincs. Az Omega ezt a modellt afféle…..
 Chaplin A diktátor című filmjében szerepel ez a híres jelenet: ő, mint borbély a rádióból szóló zenére, méghozzá Brahms V. magyar táncára borotvál („make your work a pleasure”). Úgy az ötlet, mint a megvalósítás zseniális. Kedvencem a bőrön…..
Pamacs és penge Gillette Fat Boy 2010.02.24 11:28:00
 Van a Gillette-nek egy abszolút kultikus darabja: a Fat Boy. Többedmagával minőségi terméke a márka talán legjobb időszakának, mégis messze a legkeresettebb modell, és mindig kétszer-háromszor annyiba kerül, mint azonos állapotú modelltársai. Hogy ez indokolt-e,…..