Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaled

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érti ezt valaki? Vagy legalább tudja követni? Mi a franc zajlik itt az Európai Uniós elnökségünk autóbeszerzései körül, és ki mozgatja a szálakat? Az elmúlt hetekben a józanul gondolkodó emberek - még a jelenlegi kormányzat helyes törekvéseit teljes mellszélességgel…..
kaled 2011.01.11 18:48:58
@ö...mikó?: "irigy primitívségre utal..."

Én örülök, hogy végre erről is lehet olvasni, mert bármennyire szarnak is tartom azt amit a fidesz csinál, az utóbbi időben sokminden nem lett kellően kielemezve, annak ellenére, hogy hasonlóan ocsmány, mint a médiatörvény vagy a nyugdíjpénz einstand.

Már bocs, de primitívségre inkább a te válaszod utal, önmagaddal keveredtél ellentmondásba. Kökorszaki a felfogás, hogy presztízskategóriájú autókat kell venni azért, mert ez már "régen is így volt". Ez faszság. Nem tudunk mit felmutatni, amivel külföld felé példát mutatnánk. Kurvanagy lehetőség, amit megint elbaltáznak és a saját zsebüket tömik. Ne magyarázza meg nekem senki, hogy nekünk jövedelmezőbb luxusautókat fizetni ezeknek a szarháziaknak!

Az helyes meglátás, hogy energiát is valahonnan elő kell állítani, de hogy honnan kötöd a magfúziót az autóiparhoz?
Van kb 10 olyan technológia, ami megújuló energiát használ. Ezt kéne támogatni, és ha tetszik, ha nem az elektromos áram ezekből bizony előállítható. Itthon megy még mindig az audi meg bmw majmolás. Borzalmasan gyökér dolog ezt kormányzati szinten előadni.
Sárdobáló A szabadság vége 2010.10.26 17:00:00
A cikkel ma reggel Horváth Andor Márton kezdett el vitatkozni.Ma a Fidesz eltörölte a szabadságot Magyarországon. Ugyanis a kormánynak nem tetsző Alkotmánybírósági ítélet után úgy döntött, hogy megváltoztatja az alkotmányt - egyúttal megfúrva a nyugdíjpénztárakról tervezett…..
kaled 2010.10.27 11:55:59
@Csirke72: igazi fidesz vallás gyakorló vagy ahogy látom, csinálj egy "vicces" videót gyurcsányról vidd oda viktornak, máris ki lesz tömve a zsebed pár millával.
Utána meg recskázhatsz szijjR2 fotójára.

Mást úgyse tudtok. Nézz meg minden vérig sértett fideszes habzó szájú választ bármilyen nekik szegezett számon kérő kérdésre: a gyurcsány és a lopás, meg a kommunista szó biztos benne van. Ennyik vagytok. Másokra újjal mutogatás. Akinek nem tetszik, az kommunista, zsidó, meg magyarellenes.

Te és a hozzád hasonlók, akik személyes sértésnek veszed a narancspártodat érő kritikát vagytok a magyarság igazi ellenségei!
Bomlasztjátok a társadalmat, a szarházi véleményeteket erőltetve mindenkire.

"mi azér csináljuk ezt, mer a gyurcsány elkurta" - kibaszott szánalmas. Ezen kivül nincs érv a fidesz zsebében.

1000x inkább Bajnai, ő legalább tett konstruktiv lépéseket!!!!

Olvassatok már kicsit, ha seggek vagytok bazdmeg! Van elég jobbos elemző, de ha felfogod az agyaddal még abban is benne van, hogy mekkora szart ad elő a kormány!!

mszp = elbaszták tényleg.
fidesz = demagóg, népuszitó, üres szójáték, egyértelmű célj a hatalom megszilárditás, ellenségek elsöprése = viktatúra.

mantrázzátok csak az önigazoló szar szövegeteket, mert azon ostoba fajankók közé tartoztok, aki soha nem ismerik be a saját tévedésüket.
Szemmel láthatóan a Fidesz dacosan igyekszik megmagyarázni, igazolási alapot keresni döntéséhez, mely szerint nem fizeti ki az én befizetésemet a magánnyugdíjpénztáramnak. A magyarországi nyugdíjrendszer 4 elemből épül felAz egyik legtöbbet hangoztatott érvük az, hogy…..
kaled 2010.10.19 21:40:59
Na én pont emiatt nem szavaztam a fideszre, ellentétben a sok idiótával, aki képes volt a "kisebbik rosszra" szavazni. Már az előző kormány idején is látszott, hogy egy dilettáns bagázsról beszélünk, aki minden nekik szegezett kérdésre kb azt válaszolja, hogy azér' mert a zemeszpé, meg a gyurcsány elkúrta. Konstruktív, jövőbe látó ötletek sehol, ellenben összecsapott látszatmegoldások tömkelege, narancssárga köntösbe bújtatva.
Aki kurvaokos, és azt hiszi, jobban jár az állami nyugdíjjal az egyszerűen tájékozatlan és életében nem látta az úgynevezett korfát, amelyről egy általános iskola 8-os is meg tudja mondani, hogy bizony kevesebb gyerek születik, mint régebben. Ha valaki arra blazíroz, hogy majd viktor megcsinálja a demográfiai robbanást, akkor az egyszerűen spekulál. Én viszont kurvára nem akarom, hogy az én pénzemmel spekuláljanak. Azt megteszem én, és vállalom is érte a kockázatot. De 2010-ben ne döntse már el helyettem a viktorkirály, hogy nekem mi a jó! Eljutottunk közel európai színvonalra bizonyos dolgokban, erre egy csapásra megyünk vissza a kommunizmusba, ráadásul egy jobboldalinak beállított önzetlen jócselekedetként...hagyjuk már ezt a demagóg baromságot.

Bízom benne, hogy összekapják magukat, mert az kurvaélet, hogy nagyobb lesz itt a szar, mint az öszödi beszéd után. Egyelőre SEMMIT nem tett le a fidesz az asztalra, ami komoly reform lenne. SEMMIT!!! Látszatintézkedések és lyukak tömködése folyik mindössze. A minisztériumokban káosz, de mindenhova betolva a fideszkáderek, nfü-nél káosz. Komolyan aggódom az ország jövője miatt..
Néhány hete arra kértem az Urbanista olvasóit, hogy írják meg, mire kíváncsiak a főpolgármester-jelölteket indító pártok programjából – én pedig felteszem a kérdéseket nekik. Nem politikáról, nem ideológiáról és nem kritikákról szólnak az interjúk, hanem szigorúan…..
Olvasom az Indexen, hogy a bankok sírnak, panaszkodnak, tönkreteszik őket a devizahiteleseket segítő tervezettel. Tekintsünk már kicsit vissza, mi is volt ennek az előzménye. Magyarország lakosságának nem volt szinte semmilyen és még mindig nincs igazán színvonalas pénzügyi…..
kaled 2010.09.11 17:28:47
Eléggé egyoldalú azért ez az egész iromány.

Ha ennyit éltél kedves cikkíró az előző rendszerben, akkor egy valamit azért alaposan meg kellett volna tanulnod, méghozzá azt, hogy: "a törvény nem ismerete nem mentesít a felelősségre vonás alól".

A banknak még jó hogy a hülye ügyfél a jó ügyfél, mindenki annak örül, ha van sok hülye, aki a pénzét nekiadja...miért kellett volna nekik változtatni ezen? nemértem.

(és tekintsünk el itt az erkölcsöktől, mert egyrészt profit orientált piaci vállalatokról beszélünk, másrészt hol lehet az üzleti életben manapság erkölcsösségről beszélni? maximum egy álomban)

Az okos ember azt csinálta, hogy szépen nem vett meg dolgokat, amíg nem volt rá pénze. Ilyen egyszerű.

Az emberek lehet, hogy nagyon nem voltak agyontájékoztatva, de ne add már elő, hogy ez a világon egyedi. Mindig a szegény magyarokkal baszik ki mindenki...de kurvaszar nekünk!!! Ugyanmár!

Szépen megtanulja most mindenki, hogy nincs kolbászból a kerítés! Csak az a baj, hogy én és szopni fogok, aki nem véletlenül még nem vettem fel idáig hitelt, de ha szeretnék akkor azt hála a sok tájékozatlannak már csak drágábban fogom tudni megtenni.

Csak azt remélem, hogy ha mondjuk felveszek én is hitelt, akkor majd megint valaki odaáll mögém, hogy elvegye a fizetésképtelenség kockázatait. Ilyen mondjuk sajnos nem lesz.

És már azon is meglepődnék, ha ez a dilettáns kormány mindent ugyanígy gondolna az önkormányzati választások után. Ha megvan megint a "kétharmad", akkor magasról fognak mindenkit leszarni.

Bankadó, meg ezek a megszorítások a hitelekre? gondolkozzatok már emberek! Ennyi erővel kobozzuk el a banki vagyont és osszuk szét!! Szimpatikusnak tűnő lépés a szavazatokért cserébe, semmi más ez az egész.
Kettős Mérce Lebukott az LMP! 2010.07.26 07:59:00
  Ha nem vigyáztok: A világ jövendő urai!    Tegnap Schiffer András, egy MTI-nek adott interjúban - ahogyan a máskor alulinformált, de most különösen jól teljesítő Mandiner is megírta - bevallotta, hogy az LMP összefeküdni készül az MSZP-vel! Az LMP…..
Jófej élőlényekkel kapcsolatos ismeretterjesztő rovatunk következik, aminek keretében megismerkedhetünk a koatival, más néven ormányos medvével. A koati Dél-Amerika bármely kevésbé hűvös pontján felbukkanhat, életmódja sok hasonlóságot mutat a mosómedvéével (ami szintén…..
kaled 2010.07.25 10:47:00
Gulyásdemokrácia Szívás 2010.05.10 13:29:42
Igazán aranyos volt az a két KDNP-s ellentüntető, akik nagyon lelkesen bemutatták, hogy ők bizony nem értenek egyet a könnyűdrogok legalizációjával. Kevésbé aranyos az a néhány tucatnyi majdnem ugyanilyen lelkes júzer, akik a net minden létező pontján magyarázzák, hogy az élet…..
kaled 2010.05.10 16:51:04
@bblloogg: Tökéletesen igazad van.

Ha már jogom van alkoholisának lenni, akkor ne kelljen "bűnt elkövetnem" hogy füvet szívhassak.

Lehet mindent nagyon szépen szabályozni, álszent szöveg csupán, hogy egy füves cigitől az ember egyenes úton jut a heroinhoz.

Nekem sajnos volt szerencsém végignézni, hogy a hozzám legközelebb álló emberek haltak meg az alkoholizmus és a szervi szövődmények következtében.

Akármennyire is a heroinnal példálózik mindenki, aki fű ellenző, egyszerűen hülye aki azt állítja, hogy egy bepukkantott, otthon dvd-ző ember több kárt okoz a társadalomnak vagy önmagának, mint a !!gyerekeivel a hátsó ülésen!! ittasan vezető, a "szerettei" életét mérgező alkoholista.

Apám, nagyapám ebbe halt bele, nagybátyám pedig nincs messze tőle, csak sajnos nagymamám orra előtt teszi tönkre magát.

Vagy legyünk következetesek és minden tudatmódosítót tiltsunk be a picsába, vagy ha már az alkohol és a dohányzás is szabadon gyűjti az áldozatait, akkor a fű sem lehet kivétel, és korlátozottan legalizálni kell.
Mi is az a Bad Beat? Definíciója szerint az a kéz, amely egy másik, esélytelen lappal szemben alul marad. Sok teremben (online is van ilyenre példa) fizetnek úgynevezett Bad Beat Jackpot-ot, amely arra hivatott, hogy ha valakit ilyen Bad Beat ér, akkor kapjon bánatpénzt. Ez persze nem…..
kaled 2010.01.17 17:24:14
@dex.ion: ez igy van, most is a munkhelyemen játszom és néha hangosan felkiáltva szidom a kurva anyját a sok halnak, meg mindennek ami éppen eszembe jut :D Ilyenkor persze a munkatársaim (leszámitva 2-3 poker buddy-t értetlenül néznek)

Nem azt vitatom, hogy gusztustalanok ezek a helyzetek, csak ilyenkor a legszarabb tovább játszani, ha nem tudod magad túltenni a bukáson.

A legtöbbet ilyenkor bukom.. amikor egy fasz lemákol, és idegesen folytatom a játékot.

Egy-két ismerősöm, aki zsigerből jól játszott, a bad beatek miatt eljutott odáig, hogy nem játszik online mert csalnak a szoftverek. Ez természetesen egy nagy baromság.

Az ilyen helyzeteket meg kell tanulni a megfelelő higgadtsággal kezelni, mert különben csak egy lesz az ember a nagy sokaságból aki azt hiszi, tud pokerezni :)
Egy marabu a Schönbrunni Állatkert idei első újszülöttje, Újév napján bújt ki a tojásból. A látogatók még nem láthatják a kicsit, amelyről egyelőre nem tudni, hogy hím vagy tojó. A madarat a szülők közösen gondozzák, előre megemésztett, felöklendezett hal-, madárfióka-…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..