Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁDI (törölt)

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai filmekben az iskola azaz a „gimi” nagyon fontos helyszín: a fingós-dugni akarunk, de lúzerek vagyunk és a szörnyes-sorozatgyilkosos filmek központi eseményei itt folynak. Mert ugye, az amerikai fiatalok utálják a sulit,de éjjel-nappal ott vannak, a büntetéseket…..
Ne aggódjatok nem a csornai kiadásáról Áder Jánosról lesz szó! Hanem a nagy öregről aki a Bosszúvágy filmekben emelkedett sandokani magasságokba! A kultfilmből hamar több rész is született, a végére pedig Bronson mesterre is kb. százan lőttek közvetlen közelről , neki haja…..
A tegnapi videó nagyon inspiráló volt nekem, ezért rögtön utánajártam, hogy miféle film is ez. A válasz: posztapokaliptikus olasz sci-fi! Érdemes megnézni a film trailerjét, van itt minden, mint a bazárban: radioaktív apacsok, Mad Max mopedes banda, kopasz fura akcentussal beszélő…..
Megdöbbentő videó: Chuck Norris tud vérezni! Én ezt nem tudom elhinni, de azért remélem, hogy a vércseppek helyén nagy tulipánok nőttek és az őket beporzó méhek elnyerték a halhatatlanságot. ..
Íme a Zskategória blog hivatalos álláspontja a választásokkal kapcsolatban:a kezünkben levő bizonyítékok alapján világosan látszik, hogy a szavazást Uwe Boll rendezte. Sok statisztás céltalan jelenetek, rossz forgatókönyv, gagyi trükkök és érthetetlen fordulatok lásd: OVB…..
Tele van a hócipőd a politikával? Nincs jobb dolgod péntek este? Imádod Stallonét? Itt a helyed! Ma 21:10-től a film+ segítségével egy igazi klasszikust élvezhetünk itt végig! Lesz benne baltaarcú bácsi baltával, kevésbé baltaarcú néni nagy dudákkal és a Stallone!Gyerekek jól…..
ÁDI (törölt) 2010.04.11 08:08:44
@Bambano: @füligjimmy77: Pedig ma a 80-as évek a reneszánszát éli, minél retrósabb, annál menőbb. Nem csak lányokon, hanem fiúkon is szoktam látni "seggre tapadó" farmert.:) Én úgy vagyok vele, hogy 2010 van és szeretek a mának élni, de ha valaki a 80-ast szereti, hát Istenem, váljék egészségére.:)
ÁDI (törölt) 2010.04.11 10:16:32
@T. Norbert: :) Vajon 2030-ban hogyan fogják majmolni a 2010-es éveket, ha 2010-ben a 80-as 90-es évek volt a menő?:)
Azt hittük mi naívak, hogy a tengerből kiugró Boeing gépeket reggeliző Megacápánál nincs mélyebb! De van! Itt van a Megapiranha, ezek is a partra ugrálnak meg helikoptereket esznek az égből. Reméljük hamarosan még több jelenet lesz publikus! ..
Ez a videó nagyon sok kérdést felvet a japánokkal kapcsolatban. De egyszerűen sokkos állapotba kerültem a videótól és nem tudom megválaszolni ezeket a kérdéseket. Ezt az élményt ismét Trashfan nevű olvasónknak köszönhetjük!    ..
Bárcsak azt mondhatnám, hogy egy áprilisi tréfával van dolgunk, de nem. Trashfan nevű olvasónknak köszönhetően itt van Nikos, aki valószínűleg nem találta a tékában kedvenc filmjét a Love Storyt és ezért beindult. ..
Ez az aranyos vérmedve csak 0:50-nél jön rá, hogy kivel baszakodott, de aztán szemmel látható a felismerés mélysége az arcán. ..
ÁDI (törölt) 2010.03.31 13:10:08
@hágógumi: Ezeket nem én találtam ki, direkt azért linkeltem be, hogy ki lehessen keresgélni a tényeket, ha nem hiszed, járj utána alapon.
ÁDI (törölt) 2010.03.31 14:08:31
@hágógumi: Itt egy másik gyűjtemény, ebben már benne van, amit te írtál, viszont az meg nincs, amit én. Nagyon ravaszak, mert nem tüntetik fel mindkettőt ugyanabban a gyűjteményben.

www.keptelenseg.hu/vicc-szoveg/egy-adag-chuck-norris-17415 mindjárt az 1.

Ezért írtam korábban, h a Chuck Norrisizmus már külön irányzatokra bomlott. Az egyik lehet az Ó- CHizmus, a másik pedig a Neo Ch-izmus.:)
ÁDI (törölt) 2010.03.31 14:14:11
A túszok egy bűnöző utolsó mentsvárai lehetnek, általában nem akar túszokat ejteni ,de ha a rendőrök gyorsak akkor ott ragadnak a bankban vagy épületben és elkezdődik a túszdráma. Az mindig úgy kezdődik, hogy hiába van kb. hetven biztonsági őr a bankban azokat két perc alatt…..
Dolphi lelépett Hollywoodba így a szomorú svédeknek már csak az Ikea meg az Ericsson maradt. Ezért kellett nekik egy saját akcióhős! Ekkor lépett  a színre Frederic Offrein, aki Mikulás és Kenny Rogers titkolt kapcsolatából született, egy félre sikerült svéd pornófilmes…..
ÁDI (törölt) 2010.03.20 14:03:57
Egy nagy virtuális Stohl Andrásként az első forduló szavazását lezárom! A nyertes pedig Michael Ironside, aki az 1165 szavazat 19 százalékát szerezte meg. Mivel ez nem jár jutalommal, ezért sajnos a filmekben leszakadt testrészeit továbbra se tudja pótolni. De azért minden bele…..
Egy igazi ZS veterán kerül ma terítékre! Egyes siteokon máig a B-filmek koronázatlan királyának hívják vietnámi veterán barátunkat. Mert ő bizony ott volt és valószínűleg az ott átélt élményektől kapta az arckifejezést. A háborút egy másik ZS hírességgel Brion Jamessel…..
ÁDI (törölt) 2010.03.18 17:31:27
@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe: @Winston007: :)))))))) És amikor Tom Hanks leüti, elájul pár percre, majd magához tér " Öööaahh, hello Mike! - megfogja a csaj ruhájáról leszakadt darabot, kettévágja.- Dolgunk lesz!
www.youtube.com/watch?v=RlFpOM0SXZs 07:15-nél

És amikor a végén a hídon elkapja Tom Hanks-at. " Csak 3-man vagyunk Bourne : Te, meg én.....és Mike"
www.youtube.com/watch?v=QsGL5HkhSd0&feature=related 01:12-nél.

Nekem megvan vhs-en, igazi zs minőség, épphogy csak nem hangalámondásos. Winston, ha gondolod összejöhetnénk és megnézhetjük, az egyik kedvenc filmem:))))))))
ÁDI (törölt) 2010.03.18 17:42:11
@Shaq Baqoor: Akasztják a hóhért, sebaj majd szólunk Robert De Niro-nak és Pamacsnak, hogy vallasanak ki, te kis ápoló:)))))))
ÁDI (törölt) 2010.03.19 12:06:31
@dutch: :) Köszi, nagyon rendes vagy, de annyira nem fontos. Kb. 2 évente egyszer megnézem. Majd ha valamelyik plázában vagy könyvesboltban meglátom dvd-n, akkor esetleg hajlandó leszel kiadni rá 999 Ft-ot.:)
Ezek a szerencsétlen bambusz páncélos kannibálok nem tudják kivel baszakodnak. Sho Kosugi ugyanis egy halnindzsa, aki kopoltyúkkal felszerelkezve a víz alól indít támadást. ..
Hinduk, törökök és egyéb ázsiai népek filmesei rettegjetek! Itt vannak a nigériaiak , akik ha nem egymást irtják bozótvágóval akkor akciófilmeket gyártanak! Itt is van 1997-ből ez a méltánytalanul elfeledett alkotás, amelynek a címe: O Le Ku. Nyers fordításban valószínűleg a…..
WTF rovatunk zászlóshajója is lehetne ez a Bobzen által beküldött videó. 1967-et írunk és a jelenet a The Prisoner című sorozatból van. Ami tényleg hihetetlen, hogy ez létező harcművészet?! Valaki erősítse meg már, mert ezt frankón nem hiszem el. Addig is itt ez két piros…..
Eléggé szubjektív lesz ez a szavazás és biztos, hogy még sok más karaktert is hiányolni fogtok. Ezért küldjetek Ti is be néhány javaslatot és csinálunk második fordulót. De a lényeg: szavazzunk ki volt a legjobb genya kedvenc filmjeinkben! Igyekeztem tényleg egy best of csapatot…..
ÁDI (törölt) 2010.03.07 14:07:22
@Hagakure: Ott a pont:)))! A mortal kombat "seggszálja" és az egyéb geci ázsiai karakterek megtestesítője alap.
A maszkos hercegnőnek öltözött csajszik harcolnak, a velencei farsangról itt maradt gonosz ellen. ..
ÁDI (törölt) 2010.02.23 11:44:46
@Márai Coelhó:

Időben szólok, hogy a rágalmazás már nagyon régóta büntethető.
Ez nagyon durva! Hány kiló drog elfogyasztása kell egy ilyen jelenet megalkotásához?Köszönjük a videót BlackBlack nevű olvasónknak!..
ÁDI (törölt) 2010.02.20 11:30:46
@Prophet: A Blahán. :)
Emlékeztek még erre a hindu Nagy Sándor MSZP politikus klónra? Ha nem itt egy videó amivel felfrissítem az emlékeiteket: Barátunknak ugyan vannak gondjai a lábemeléssel, de biztos legalább egy fél falunak elegendő curryt elpusztít helyben. Ennek ellenére lelkesen verekszik, szuper…..
ÁDI (törölt) 2010.02.11 16:42:36
@Winston007:

:) Látod, ezért javasoltam már korábban Márait Zssablon karakternek korábban.
ÁDI (törölt) 2010.02.11 16:44:08
@Winston007: Bocs eltúloztam a "korábban" szót.:)
ÁDI (törölt) 2010.02.13 10:00:31
@Márai Coelhó: 1 nappal utána tudsz csak ilyen okosakat írni? Főleg mások szövegével?:)
És vajon találkozott Richard Burtonnel? Ezekre a kínzó kérdésekre holnap választ kapunk! Előtte egy kis bemelegítés a munkásságából: Vietnámis-patronos puskás. DERRR KAMPFGIGANT:) Német nyelvű vietnámis, a vietnámi katona sablonkarakter ihletője. ..
Mai posztunk Tarzan egyik nagy csatáját mutatja be a gonosz gorilla maszkos statiszta ellen. Mint mindig most is sok-sok kérdés felmerül bennem: miért nem használja a 30 centis belező kését, miért akarja lefejelni állandóan a mini King Kongot? Szokás szerint nem kaptam választ.…..
ÁDI (törölt) 2010.02.09 17:55:28
@xido: Ez tényleg nagyon jó észrevétel.)