Regisztráció Blogot indítok
Adatok
punkkiss

10 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ál - Arc - Játék Kérdések 2012.07.28 08:05:46
Úgy érzed szabad vagy? Mert napban csillanó szivárvány-tüll szárnyaid vannak s nektártól kóválygón „uralmad” van a légen? Monoton igás rabszolga vagy…az ezeredik senki a zsongó sötétben.   Úgy érzed társas vagy? Mert tested tüllök kavart…..
Ál - Arc - Játék Olga 2011.10.31 19:51:00
Hajnal. Remélve indulok útnak Hajcsatja még mindig a kezemben. Távolodom a bőrétől, hangtalan érintésétől. Elutazom, karba fogni hagyom néhány gondolatom. Reggel. Suhanó koronái a fáknak Hajcsatja még mindig a kezemben. Távolodom könnyes szemétől, búcsút intő…..
Ál - Arc - Játék Perem 2011.10.31 19:43:00
 Az élet peremén álltam.   Választanom kellett, hogy a sarat álljam mit rám dobál a lét, vagy megnézzem mit rejt az ismeretlen mélysötét.   Egyszer már döntöttem.   Nem szálltam ki bár forgatott a kör, hívogatott a halál, de csábítóbb volt a hinta…..
Ál - Arc - Játék Magzatpózban 2011.08.15 17:13:42
tágra zárt szemhéjam mögött is látoma szádat és niincs körülöttem senki akiállat-kínt karmolna hiányodtól fáradt lelkemrehogy szabadíítsa ki belém zárt világom, vesztedre bennem van minden kis részedés Te is csak testeddel apró kis félszegde ösztönös…..
Ál - Arc - Játék Talán 2010.08.29 18:10:00
  Árnyékodként talán elég közel lennék, hogybármely pillanatban melletted lehessekDe elbújsz a nap elől, megfosztasz magadtólszándékkal, hogy ez ellen semmit se tehessek     Levegőként talán elég közel lennék, hogysejtjeidben élve életed lehessekDe…..
  Életlenné lett képeidet nézemSzemem nedvessége tette ezekkéRemélem, érzed ez élhetetlenségem melyLételememmé lett végleg lelked vértjén   Tévelyedetté lett éltem képeiben nézlekNem lévén véletlen, részemmé lettélMerészebb végzetet képzeltem véledMert…..
Ál - Arc - Játék Ma.. 2010.04.27 11:13:00
… … Félhomály volt. A félig elfordított reluxa lapjai között átszűrődő fényben érdekes alakzatok rajzolódtak a falra. A férfi ezeket nézte és magában elmosolyodott.  – Ma. – gondolta, és a monitorra nézett. Nyújtózott egyet, vett egy mély…..
„Az ilyen Woody Allen-típusú, saját lányát levadászó (még akkor is, ha csak a nevelt lánya) perverzektől kiver a veríték” - a szokást kissé megtörve, most nem egy konkrét történet következik, hanem egyik kedves olvasónk véleménye. Nagyon forró témát vetett fel,…..
punkkiss 2010.01.19 18:31:02
Nos fessünk képet a másik oldalról is.. szerintem ez így igazságos..
40 éves vagyok..
DE (és ezt nem én állítom!!!)letagadhatnék 10 évet.. amikor ismeretlen társaságba kerülök és eljön a beszélgetésekben az az idő amikor megkérdezik :"és hány éves vagy?" leesik mindenki álla amikor kimondom 40..
és hogy jön ez ide?

NEM VADÁSZOM 20-on évesekre.. még inkább nem 10-en évesekre.. mégis.. (bár nem tartom magam szépfiúnak sőt egyesek szerint kifejezetten genxter kinézetem van) nem tudnám összeszámolni könnyen az egy éven belül a szórakozóhelyeken általam "elszalasztott" felajánlkozókat.. pedig akit tényleg kívánok azt nem hagyom ki.. miért is tenném.. :)

igen-igen.. a 10-en 20-on éves lányokról beszélek..
hozzáteszem nem vagyok gazdag, nem járok kiöltözve, egyszerű szakadt tornacipő, farmer, póló... nincs csili-vili..
sör van meg jager, no koktél... nyáladzás csak rock..

és mégis.. azon meg sem lepődök már, hogy a wc-ben,vonaton, utcán vagy éppen BÁRHOL, BÁRMIRE hajlandóak a korosztályomat annyira elítélő 16-25 éves korosztály hozzászólói.. tisztelet a kivételnek...

hangsúlyozom : NEM ÉN HAJTOK RÁJUK!!!

akkor és ott berúgva, beszívva meg miegymás nem számít a korom, csak hogy hogy nézek ki, milyen a szövegem... meg elég jól csinálom-e..

szóval ezzel mi a helyzet? akkor én is írhatnék blogot arról, hogy miért engem (minket) vadásznak a 16 éves csitrik..
Vastagbőr Nem kő egy ótó? 2010.01.07 14:01:00
Hm? Valaki? Épp eladó.  :-)  Úgy látszik, pang a bodzabiznisz...
punkkiss 2010.01.07 16:34:16
@Irish Whiskey: a belét még csak kidolgozhatta de az agy kicsit sértő.. a homo sapiensek nevében :)
Ál - Arc - Játék Érzekek.. 2010.01.04 21:20:00
  Nem érzek már ízeket, mertízed járja számatNem látok már színeket, mertkáprázatod támadNem iszok már illatot, mertparfüm-bőröd álmomNem érhet már érintés, mertcsak Tiedre vágyom  Nem hallok már hangokat, mertsóhajod fülembenNem érdekel semmi már, csak…..
  Kényszerpályán haladok. Korom vesz körül. Korom körülvesz.Lejtőn voltam de mintha éreznék valami változást. Egy hegy gyomrában mint Jónás ültem,áthatolhatatlan látássérült sötétben tapogatózva,haladtam merre vitt a  katlanba zárt világom. Nem…..
Ál - Arc - Játék Kontraszt.. 2009.12.18 21:50:00
  Izzó láva vagyok belül, robbanásig hevült vulkánPattanásig feszült húr és mindent söprő orkánTúltöltött rázkódó öreg gőzgéptartályVisszatartott légvétel, mely lila köddel már fáj Árvíz vagyok, szúlóláng, sötét pestis járványHíredt tömeggyilkos…..