Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SAkos12

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hogy mit húzzak a testemre, nekem is nagy dilemmát okozott a kezdetekkor. Kérdezgettem mindenkit, hogy milyen sisakot, milyen kabátot, kesztyűt vegyek. De nagyon megoszlanak a vélemények, mindenki másra esküszik. A szerkesztőségen belül is szenvedélyes viták alakultak ki:…..
SAkos12 2012.04.15 13:06:25
Muffból csak ilyet érdemes venni:

www.urbanrider.co.uk/tucano-urbano/shop-for-accessories/tucano-urbano-bar-muffs.html

Nekem is ilyen van a nagymocin, télen 0,-2 fokban nyári kesztyűben nem éreztem a hideget.
Tény, hogy a szabályok őket védik, a karosszéria viszont az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
 Ennek a videónak több tanulsága van. 1. Van, aki még mindig személyi hívót használ 2. A BMW S1000RR hangja fenomenális 3. A BMW S1000RR feketében is gyönyörű 4. A feketéknek is vannak coloros klubjaik 5. Prostituáltak mindenhol vannak 6. Üres utcákon könnyű gyorshajtani 7.…..
Vannak reklámok, melyeknek már az elején tudjuk, mit akarnak ránk sózni. Persze a régi jó dolgokból nem marad semmi sem, hisz itt van ez, ahol csak az utolsó másodpercekben derül ki, hogy mi is az elpasszolnivaló. Komoly látványvilág, akció, robbanások: sok hűhó egy…..
Vroom Rossi saját pályája 2011.11.22 17:01:00
Valentino Rossi megirigyelte idősebb Kenny Roberts rancsát, s úgy döntött, saját motokrossz pályát építtet. A szükséges engedélyeket meg is kapta szülővárosa, Tavullia feljebbvalóitól, így nincs akadálya az 1800 méteres, Kigyó nevű komplexum megépülésének. A név…..
SAkos12 2011.11.24 21:36:51
@c: Mármint a narancskabátosnak ugye? :D:D
Látják, ennyit érnek az eskük. Vagy legalábbis az én esküm. Nem hívő emberként úgy gondolom, hogy van párszor tíz évem a Földön, aztán nincs tovább, kukacgyomor-töltelékként végzem – esetleg környezetszennyezésként, ha elhamvasztanak. Tehát ebbe a párszor tíz évbe…..
A biztonságos motorozás életet menthet. A felelőtlen száguldozás nem új keletű probléma, úgy tűnik, már negyven évvel ezelőtt is gondot okoztak a nyelező suhancok. Ez az angol baleset-megelőzési kisfilm ugyan elavult már, hisz az irányjelző és visszapillantó tükör manapság…..
autózz! Szorul az indukciós hurok 2010.08.29 11:13:00
Annyira vasárnap van, hogy muszáj volt elsütnöm ezt a remeknek közel sem nevezhető szófordulatot. A mai történetet Attila ugyanis azért írta, mert Pécsett bizonyos helyeken egy örökkévalóság hazajutni, ha nem autóval, hanem robogóval vagy kerékpárral jár valaki, amióta…..
Bolyongott, kémkedett, börtönben ült, motorozott majd meghalt –Thomas Edward Lawrence élete misztikus és tragikus volt. Sir Thomas Robert Tighe Chapmannek, Westmeath hetedik bárójának törvénytelen gyermekeként 1888. augusztus 15-én született. Rossz kapcsolatban élő apja nem…..
SAkos12 2010.05.17 16:05:33
Ja, egész jó film 62-ből:

www.imdb.com/title/tt0056172/

Arábiai Lawrence a magyar címe asszem...