Regisztráció Blogot indítok
Adatok
endLess

106 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rafa, Nole, Fed...ja, meg Murray. Kétségtelenül a jelenkor legjobb játékosai. Ha szűkítenünk kell a kört, először a skót (ha GS-t nyer, brit) fiút húzzuk ki, így maradnak hárman. A nagy trió tagjai már mind felülhettek a teniszvilág trónjára és természetesen a TOP10 örökös…..
Nyolc év nagyon hosszú idő, a sport világában különösen. Ennyi ideig uralni egy sportágat, vagy egy versenyt szinte lehetetlen. Rafael Nadal mégis megcsinálta. Nyolc egymást követő évben lett Monte Carlo ura, és ez olyan rekord, amit talán soha senki nem fog megdönteni. A Matador…..
endLess 2013.04.24 11:36:09
@Dr Milton: Sajnos ebben nem tudunk segíteni neked, nem is vagyunk pestiek, pedig bizonyára ott indulnak ilyen tanfolyamok.
www.huntennis.hu/?article_hid=13211
Ezt az oldalt már nézted? :)
A pesszimisták azt mondják, ennél már nincs lejjebb. Az optimisták azt hangoztatják, hogy innen már csak felfelé vezethet az út. Egy biztos: a magyar férfi tenisz (már, ha beszélhetünk egyáltalán ilyenről) mélypontra ért. A sportág évek óta válságban van, de most valóban a…..
endLess 2013.04.24 07:23:36
@laci_52: Egyik legjobb barátom Zsiga Máté, junior EB-győztes, és Fucsovics Marci riválisának mondható a korosztályt tekintve. Rajta keresztül én is beleláttam, hogy valóban mennyi lemondással és küzdelemmel jár, ha valaki profi játékos szeretne lenni.
@Lion K: Idesorolhatnánk még a lengyel Jerzy Janowiczot (25.), a szlovák Martin Klizant (31.) és persze a nagy öreg, osztrák Jürgen Melzert is (34.)
Amiket felsoroltál, az mind-mind együttesen csak ritkán tud összeállni. Tudok olyanokról, akik roppant tehetségesek és az ambíció is rendben volt, de hiányzott a pénz. Más esetben az apuka hiába pénzeli a gyerekét, nincs meg benne az alázat...
Zsiga Máté, az SZVTK (Szeged Városi Tenisz Klub) ifjú teniszcsillaga másfél évvel ezelőtt, sikeres érettségit követően mert egy nagyot álmodni, célba vette Amerikát. A beilleszkedés zökkenőmentes volt a húszéves ifjúsági EB győztes számára, jól érzi magát Texasban,…..
Többek között ezért szerethető a mi Djokerünk :) ..
Sajnos mostanában Rafa Nadal mellett a sportág másik ikonját, Roger Federert is hiányolhattuk a teniszpályákról. A svájci géniusz New Yorkban, a US Open-en váratlanul korán, a negyeddöntőben kizúgott. Kár volna tagadni, hogy ez a kudarc fájdalmasan érintette, nem erre készült.…..
Hogy mit csinál az eltűnt Rafa? Tökéletesíti a pókerarcát. A végsőkig tagadja, hogy ő lenne az igazi :) ..
Minden Ami Tenisz! Hiányzol, Rafa! 2012.09.28 11:15:53
All England Club, Center pálya, június 28. Három hónap telt el az eltűnése óta. Kerestetik! A Rafael Nadal névre hallgató teniszezőt utoljára az említett időpontban, Wimbledonban, Lukas Rosol ellen látták játszani. Azóta nem lépett teniszpályára, kihagyta többek között az…..
Minden Ami Tenisz! Garrosra fel! 2011.05.22 20:46:00
 Újfent elérkezett az idő. Ismét kezdetét vette a teniszvilág egyik legkiemelkedőbb versenye, a Roland Garros. Idén 111. alkalommal ragadnak ütőt a világ legjobbjai, hogy Párizsban összemérjék tudásukat. A torna talán legnagyobb kérdése, hogy Novak Djokovics győzelmi…..
Belgrád, Miami, Indian Wells, Dubaj, Melbourne, Madrid, Róma. Szép kis felsorolás, és hogy mi a közös bennük? Kivétel nélkül, mindet bevette már az egyszemélyes szerb hadsereg, alias Novak Djokovics. Lassan nem marad "erődítmény" kerek e világon, melyet a szerb terminátor…..
Minden Ami Tenisz! A római utak 2011.05.13 22:09:00
Roger Federer kikapott. Ez az a mondat, amire régen még mindenki felkapta a fejét, mostanában viszont egyszerűen csak tudomásul vesszük. Lassan már olyan általánossá válik ez a jelenség, mint hogy Berényi Miki valami rosszban sántikál a Barátok Köztben. A Fed fanok nyelnek egy…..
Minden Ami Tenisz! A tenisz Messije 2011.04.25 11:27:00
Már megint Nadal. Pontosabban még mindig Nadal. Monte Carlo után Barcelonában is győzött. Újfent bizonyította, hogy salakon még mindig érinthetetlen. Különösebb gond nélkül masírozott el a döntőig, ahol honfitársával, David Ferrerrel csapott össze. Hát igen, szegény David…..
Monte Carlo gyönyörű kis város, mégis búcsút kell vennünk tőle. Azért szomorkodásra nincs okunk, hiszen Barcelona sem egy utolsó hely, jelenleg pedig ott zajlanak a főbb történések. A salakszezon ugyanis folytatódik tovább, nincs pihenő. Az első akadályt Rafa könnyedén…..
A legutóbbi Federerrel foglalkozó posztunkban még azt elemezgettük, hogy ismét eljöhet az ő ideje, elkezdhet felzárkózni, összekaphatja magát és megmutathatja a nagyvilágnak, hogy koránt sem kell még őt eltemetni. Ő maga nyilatkozta, hogy kitűnő állapotban van és rendkívül…..
Minden Ami Tenisz! Magyarok lányai 2011.04.14 18:15:00
Régen foglalkoztunk már a tenisz magyar vonatkozású eseményeivel. Most azonban pótoljuk múltbéli hiányosságainkat és a festői Monte Carlo városától egy kissé elszakadva, górcső alá vesszük elsőszámú játékosunk, Szávay Ági és egyik elsőszámú reménységünk Babos Timi…..
Minden Ami Tenisz! Roger gondolatai 2011.04.12 17:17:00
Kukkantsuk hát be egy pillanat erejéig Roger Federer fejébe! Mivel gondolatolvasók azonban nem vagyunk, kénytelenek leszünk a nyilatkozataira hagyatkozni. A svájci klasszist arról faggatták, hogy vajon hogyan alakulhat az immáron Novak Djokoviccsal kibővülő versenyfutás az év végi…..
A hajtóvadászat megkezdődött, Novak Djokovics feltartóztathatatlanul üldözi a világelsőt, a köztük lévő távolság pedig fokozatosan csökken. Rafael Nadal lélekben már fel is készült arra, hogy hamarosan kiránthatják alóla a trónt. Azt a trónt, amelyen két hónap híján egy…..
Minden Ami Tenisz! Évkezdet 2011.04.09 10:59:00
Novak Djokovics megkezdte......ezt az idényt úgy, ahogyan senki sem gondolta volna. Miután decemberben Szerbia megnyerte a Davis-kupát látni lehetett, hogy óriási energiák szabadulnak fel benne, és hogy az a siker akár messzire is repítheti. Na de ennyire? Ebben az idényben egyszerűen…..
Nadal, Nadal és Nadal. Mostanában még a csapból is a spanyol klasszis folyik. Ez azonban cseppet sem meglepő. Rafa ugyanis nem mindennapi dolgot hajtott végre. Spanyolországban már régóta ő az egyik, ha nem a legnagyobb kedvenc, legutóbbi diadala után azonban már többen egyszerűen…..
A reklámok jelentősége manapság óriási, már a mindennapjaink részéve váltak. Semmi sem szabhat gátat nekik, igen gyakran tűnnek fel világhírű sportolók is a plakáton vagy a tv képernyőjén. Rogert és Rafát is megcsodálhattuk már néhány ilyen jellegű videóban, ezúttal…..
A filozófusok már évszázadok, sőt évezredek óta foglalkoznak a determinizmus kérdésével. Nekünk természetesen nem tisztünk eldönteni, hogy vajon mi magunk vagyunk-e sorsunk kovácsai, avagy tetteink valóban eleve elrendeltek, de azért elgondolkodtat, hogy vajon Rafael Nadal számára…..
endLess 2010.09.14 19:29:54
@Jamal_Fraser: Esélye az egyértelműen van rá. Persze még Rogert sem szabad leírni, bővítheti még ő is a kollekcióját (néhány) GS-trófeával.
Elérkezett tehát az év utolsó Grand Slam-tornájának végső felvonása. Két olyan teniszező csaphat ma össze, akik úgy ismerhetik egymást, mint a tenyerüket. Rengeteg kisebb nagyobb viadalon néztek már farkasszemet egymással, legtöbbször nagyon kiélezett meccseket vívva. Ami a…..
Fokozódik az izgalom New Yorkban, hiszen közeledik a finálé napja. Azt hiszem eddig sem lehetett panaszunk a torna színvonalára, ami pedig ezután következik majd, igazi csemege lesz a teniszrajongók számára.Hogy miért? Például Rafael Nadal miatt, aki kirobbanó formában játszik.…..
Minden Ami Tenisz! Amazonok 2010.09.07 16:20:00
Igen nagy érdeklődés előzte meg a Maria Sharapova - Caroline Wozniacki összecsapást, de azt hiszem olyan ütközetet láthattunk, amely minden előzetes várakozásnak megfelelt, sőt még túl is szárnyalta azokat.Sharapova az utóbbi időben nem volt csúcsformában, ezúttal azonban minden…..
Minden Ami Tenisz! Hanescu trükkje 2010.09.06 15:10:00
Nem mindennapi megoldást választott Victor Hanescu a Llodra ellen vívott mérkőzésén. Ha majd egyszer szögre akasztja az ütőjét, bűvésznek még elmehet... ..