Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hbeela

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kurjongatva, debil vigyorral gördülök hazafelé az autópályán, zsibbadtan a boldog fáradtságtól. A szemem ráncosra szikkadt az izzó tűzfaltól, a porckorongjaimat kitartón darálja a pályafutómű ütvefúrója. Fékbetét, gumi- és benzinszag van, kikapcsolt telefon nyugalma, 120-as…..
Augusztus 9-én nyílt nap volt a 'Ringen. Ilyenkor hagyomány, hogy Tóth Zoli kolléga és én kivisszük a Corollákat, Telós Bandi pedig nem ér rá, mert állandóan valami halaszthatatlan rabszolgamunka alatt nyög az anyahajón. A mostani alkalom azonban két okból is kivételesnek…..
hbeela 2011.03.23 09:42:43
@Nínó Karotta: @Nínó Karotta: OK, értem, csak a videón nem volt egyértelmű.
Más - a 200SX-et vitted már ki pályanapra (még mielőtt a nemesebb részeit beleborítottátok a Hangyászba)? S13--mal készülök az idei nyílt napokra, és én is a fék kérdésen rágódom - mi a tapasztalatod a 300ZX fékekkel? A Datsun-ra is az költözik át?
hbeela 2011.03.23 17:07:45
@Nínó Karotta: SX-en csak az első fékeket cserélted a 300ZX-ére? A főfékhenger a gyári maradt? Ahogy utánanéztem ez az egyetlen járható út a fék upgrade-re, épeszű költségkereten belül maradva - remélem elég lesz pályára is. Tudom, nem SX fórum több kérdésem nincs. :)