Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ez denevérország

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan régen a Burzsuj blog tette közzé a hírt, mely szerint egy Hassan al Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah nevű úriember eladna egy pár igazán érdekes autót. Barátunk, Hassan, akit mindenki csak brunei szultánként ismer, az utóbbi időben némiképp gondterhelt, hiszen nem mennek…..
A mai napon kollégánk és barátunk, Árpád, valamint kedvese, Dóri, Isten színe előtt esküdtek örök hűséget egymásnak. A sajátos szertartáson ott voltunk (Bobby Hebb Sunny-jára vonultak ki), ajándékainkat átadtuk és ezúton mi, mindannyian, sok boldogságot és csak a legjobbakat…..
ez denevérország 2010.05.23 07:28:39
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
ez denevérország 2010.03.04 13:35:35
ez denevérország 2010.03.04 17:41:33
@mnandy: á köszi, my bad. Akkor mégis mehetek kajálni, nem ismerem meg a Fásys szálat.... Na, írás közben mégis elkaptam, megemlítették! :) Teljesen hülye lettem, nagy hiányérzet lesz itt jövő héttől..
Belsőség Kati az úton - 4.rész 2010.03.04 12:15:00
Ma reggel kaptam ezt az üzenetet és két képet Katitól: Hello Omm! Én lettem az első, a busz megérkezett időben, 7.55-re. Küldök képeket utólag, meg előre (ezek még az előző poszt képei voltak - omm -). Még a vonaton megtudtam, hogy a svédek sem szeretik a bonyolult, hosszú szavakat,…..