Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aaronka

0 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A visszatekerés vége? 2011.03.22 16:00:00
Az óravisszatekergetés lassan nemzeti sport. Hétvégi hírünk és az azt megelőző publikáció eléggé felkavarta az állóvizet, de valahol ez is volt a cél. Semmi nem véletlen, rajta vagyunk a témán, ahogy azt az ATV reggeli műsorában is láthatták. (A képre kattintva az ATV…..
Aaronka 2011.03.22 18:03:46
@borso: Igen, viszi szervizbe. A szervizben vissza is kereshető, ha van szervizkönyv. Tudok olyanról is, hogy gyártottak utólag szervizkönyvet.Mondom, ne tudom mi a megoldás.
Jajj,de csúnya! Brutál Audi Coupe 2011.02.20 17:00:00
Még mindig nem jutott el az agyamig, hogy hogy lehet ilyet csinálni egy Coupe-val.... Talán az S1-et akarta utánozni? Vagy esetleg az NFSU2 alapján akarta egyedivé tenni..? Nem tudni, ellenben egy biztos: nagyon büntet. ..
(Pénteken kettő darab írást is kaptunk a West Balkán tragédiáról, az egyik már megjelent pénteken, a másik peidg most.) Mielőtt gondolataim leírnám, szeretném őszinte részvétemet kifejezni a három elhunyt lány családjának és barátainak. A tragédia, amelyet átélnek,…..
A válasz attól függ, hogy ki teszi fel a kérdést. Lázár János is feltette a kérdést olyan embereknek, akiknek ad a véleményére, mikor új szolgálati autót keresett magának. Ezt válaszolták neki: Ez egy 5000 köbcentis V10-es motorral felszerelt, 450 lóerős Audi S8.…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
A hatalmas marketinggépezettel, és itt a C:c-n is elképesztő posztáradattal beharangozott Lost évadzáró nálam ma hajnalban kiütéssel megnyerte a minden idők legrosszabb sorozatlezárása versenyt. A korábbi zseniális évadok után az utolsó pár rész egy átgondolatlan, sebtében…..
Aaronka 2010.05.25 21:51:51
@Hamlet: kösz. a szörny még az elején volt. széttépte a gép pilótáját, akinek a hulláját egy fa tetején találták meg. És amikor mozgott, dőltek a fák jobbra balra.
Komolyan mondom, nem hiszem el. Nem olvasnak Orbánék újságot, internetet? Nem veszik észre, mennyien bíznak bennük? Abban, hogy majd ők igazságot szolgáltatnak, visszaszedik az ellopott milliárdokat, lecsukják az elmúlt 8 év bűnözőit, hogy TESZNEK valamit? Nem veszik észre, hogy a…..
Bár régóta ígérjük, hogy lesz ilyen is - mégis ez az első sörbeszámolónk. Nem akarunk persze az erre szakosodott, tematikus blogokkal versenyezni - de úgy érezzük, tudunk újat mondani a sörmárkák terén. Magyarországon ma méltánytalanul periférikus helyet foglalnak el a piacon…..
Akinek még lettek volna kétségei azzal kapcsolatban, hogy az élvonalbeli angol futball szép csendben a világ egyik legvisszataszítóbb üzletágává fejlődött, azoknak is eltűnhetett az összes illúziójuk szombat este. Nekünk nem voltak ilyenjeink, és tisztában voltunk vele, hogy a…..
Vastagbőr Egy sikeres ember 2009.10.22 10:01:00
"Gerendás József vagyok, magyar-kanadai állampolgár, nős, családos, 1965. szeptember 10.-én születtem Budapesten. A Shalom-Szálloda Rt. tulajdonos elnök-vezérigazgatójaként dolgozom Budapest V. kerületében (Hotel Hold, Budapest, 1054 Hold u. 5.). Polgári családban…..
Vastagbőr István Dani mikrofonja 2009.10.22 15:30:00
Nagyon hánytunk eddig Danira, mert mindössze egy dongalábú, kis buzinak tartottuk, rémes ruhákban,  ki olyan műsort vezet amit minden normális tévénél egy csöcsös szőkének osztanának ki. (Elnézést, egy norm tévében nem is lenne ilyen műsor.) Persze lehet, hogy csak a…..
Aaronka 2009.10.22 19:21:32
Remek írás, változtatás nélkül tesszük közzé. Lehet emészteni, gondolkodni. (Nagy szarban vagyunk ...) "A nyugdíjvita során mindenképpen szükség van a legtöbb, eddigi hozzászóló által elfogadott tétel megkérdőjelezésére. Ezek a következőek: A nyugdíjrendszer…..
Mivel Szalainéval indult minden, az ő ügyének kipattanása óta kapta fel az ország  a BKV-témát, ő lett a botrányok megtestesítője, egy két lábon járó mázsás metafora, érdekelt, hogy ki lehet ő, milyen ember? Már az elején foglalkoztatott a kérdés, hogy mit tudhat…..
Ezennel megalapítom az NLK awardot, vagyis a Nap Leghülyébb Kommentje díjat.         Az első díjazott "ceka", a modoros nylonnáci: ceka 2009.09.01 12:10:39   Az "egész pénzvilág", élükön a bankokkal, szar, szemét, tolvaj,…..
Aaronka 2009.09.01 16:47:30
@Liberté__73: Tudom, ő a mindent uraló zsidó elnyomásról beszél szép választékosan.Számomra ez is jelzi mekkora nagy veszélyt jelentenek ezek a nácik ebben az országban. Lehet nem nekem lesz igazam, de ez a nácizás nem fog semmit elérni. Nincs mögötte tartalom, csak hőbörgés. Én kurvára nem félek tőlük. Inkább a "másiktól".
Aaronka 2009.09.01 17:05:07
@Viktus: elfogadott közbeszéd??? hol?
Mert az RTL Klub mindent megtehet.Mert nem számít, hogy hónapok óta tudni lehet a magyar-portugál kezdési időpontját, most, egy héttel előtte esik le valakinek, hogy jé, ütközik a Barátok közttel. És mert nem lényeges még az sem, hogy ha most szombaton borul a papírforma, és…..
Vastagbőr Te blokkolnád Lulut? 2009.09.01 12:00:00
Költői kérdés, természetesen. De nem azért, mert tudom a választ, csak egyszerűen nem akarok senkiben csalódni. Tudjuk, hogy van az a pont, amikor már elönti az örökítő anyag az ember agyát és bárkit, bárhol, bármikor - kár, hogy ezt általában megérzik a nők a randikon és…..
Aaronka 2009.09.01 12:44:43
Aaronka 2009.09.01 12:49:36
@Von Siebenbuergen: Kösz Elkísér mondjuk moziba? Vagy focimeccsre?
És a kényszerfrancia az mi? Hüvelykujjal nyomom a szemét ezerrel??
Aaronka 2009.09.01 13:01:47
@Von Siebenbuergen: naon profi vagy. kösz. ma már megérte bekapcsolni a gépet.
Ha nem látom a saját szememmel, nem hiszem el ... Nagyszínpad, este 21:30, a "Nap Sztárja", Fatboy Slim, vagyis Norman Cook, egy 46 éves angol csávó. Kijön a faszi a Nagyszínpadra, felmegy egy összetákolt emelvényre, beteszi a CD-t, amit kb. idefele a saját magánrepülőjén…..
Aaronka 2009.08.14 17:00:29
@Geza: kicsit sok kurucot olvasol...
A Sziget első, rasszizmus elleni napján stílszerűen mi is a témával kezdünk. Nézzétek meg Lily Allen Fuck You (Very Very Much) című számának magyar verzióját. "Magyar színészek egy csoportjának elege lett a homoszexuálisokat érő verbális és sokszor fizikai…..
A rakamazi plakátragasztási ügy után a tatárszentgyörgyi cigány kisebbségi önkormányzat elnökhelyettesének, Horváth Lídiának kigyulladt házánál is megdőlt a rasszista támadás teóriája. Már az elején sejteni lehetett, hogy nem stimmel valami, ugyanis - a bezárt házat…..
Minden jó, ha jó a vége. Vagy nem? Pontosan egy hónapja robbant ki a "Demszky vs. Lada a két hajléktalan nővel" sztori. Dióhéjban annyi történt, hogy egy hajléktalan anya és a lánya egy forgalmi engedéllyel nem rendelkező Ladában laktak a Váci úton, a szervízúton, de…..
Marekblog Harcosok klubja 2009.02.08 11:24:00
Kezdem azt hinni, hogy Magyarországon nem lehet kulturáltan szórakozni. Nem, mert elég pár kötekedő tróger, részeg punk, brutális biztonsági őr (Simon Tibi! Simon Tibi!), neadjiste’ egy-két balhét kereső cigány, aztán máris előkerülnek a bökők, viperák és egyebek, és…..