Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dexion

0 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Ha bulizni mész, mindenképpen vigyél magaddal divatos mobilékszert. Az extravagáns, egyedi ékszerek illenek a modern és okos telefonokhoz. A Blikk is ezt ajánlja! Subba tipp: csillogó kövek.- Van egy platós haszonjárműd? Mázli! Most fuxra cserélheted.- Jövő héten kezdj új…..
Odáig teljesen rendben van, hogy a fiatalok olyan előadókkal tapétázzák ki a szobájuk falát, akiket az idősebbek képtelenek megérteni. Majd kinövik. A német Tokio Hotel mégis különleges eset, hiszen ők azért egy kicsit tényleg furcsán néznek ki. És hogy valaki vegye a…..
A népszerű kattintgatós honlap ezen a héten két olyan személyt is a felszínre hozott, akik máshogy szexuálisak, mint a többség.- Mónika például keményen szereti.- Soffye babával kapcsolatban pedig szinte semmiben nem vagyunk biztosak...
És az is elég csúnya...
Már jó ideje nem foglalkoztunk a népszerű klikkelgetős honlap furcsa és fergeteges lakóival, tekintsük hát most át csak címszavakban az utóbbi hetekben felbukkant érdekesebb szereplőket.- Minden idők legkeményebb wiwes képe. - Magyarország jobbat érdemel! - Hajléktalanoknak…..
Turizmus-idősekEltévedésükre emlékeztek a miskolci nyugdíjasok Bükkszentkereszt, 2007. január 5. péntek (MTI) - Két évvel ezelőtti eltévedésükre, majd pedig szerencsés megtalálásukra emlékeztek miskolci nyugdíjasok a Bükkben pénteken. Két évvel ezelőtt tévedt el egy…..
Napokkal ezelőtt Om Malik írta a blogjában, egyre több GMail-felhasználó jelzi, hogy minden átmenet nélkül eltűntek a leveleik, nemrégiben pedig egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket erre a másik topikra: Lost Everything in My Account..email,contacts,sent mail.. A Google hivatalos…..
A Subba már korábban is kitüntetett figyelemmel kísérte a lengyel televíziózás mindennapjait. Emlékezzünk meg most arról az adásról, amelyben a heti lottósorsoláson az összes lehetséges számot sikerült kihúzni a kalapból...
Hát az, hogy megújult volna a Kész átverés, inkább a vicc kategória, de értjük mi, úgy mégse lehet beharangozni egy műsorvezetőváltást, hogy kedves nézőink, egyik bolond lecserélődött egy másik bolondra, ezért kérjük, nézzék meg a Szombat esti láz promóját. (Merthogy…..
Tudták, hogy Baló György elhatárolódik a feleségétől? Nem arról van szó, hogy a dolgozószobában duzzog, miközben a felesége a konyhában dohog magában, nem. Baló György nyilvánosan elhatárolódik, ráadásul egy sajtóközleményben. Hogy miért? Mert a felesége részt vesz a…..
A Cool most aztán nagyot dobott: előkaparta valahonnan (ja, biztos egy londoni klub kokainban úszó VIP-páholyából, és semmiképp sem a mátészalkai diszkóból) Császár Elődöt, aki már egy jó ideje Shane 54-ként nyomul, talán mert zavarja, hogy minden szélsőjobbos tüntetésen az…..
Hát igen, fény derült a képek titkára, a tippelt nehéz családi helyzet/kényszerítés/nem én vagyok a képen szentháromság mellett egy huszárvágással újabb elemmel gazdagodott a népi folklór, a lerobbant a kocsim, meg kellett csináltatni cíművel. A blikk.hu szerint…..
Sportot a héten nem nagyon ajánlottunk, hát mára azért maradt egy csemege, Arsenal-Liverpool a Premier League-ből, igazi rangadó a sport2 műsorán 17:00-től. Ezzel párhuzamosan a sport1-en a magyar hokisok esnek neki a franciáknak, jó meccsnek tűnik ez is, igazi sportrajongók igazi…..
dexion 2006.11.12 16:45:54
Hiába mondja azt a Blikk és a Színes Bulvár Lap is, hogy a holnap esti Fábry Show-t csak tizenhat éven felülieknek ajánlja az RTL Klub, és vastag sárga karika lesz meg pinázás, a csatorna azért inkább kifütyüli a Kelemen Anna és Fábry Sándor beszélgetéséből a nemi szerveket,…..
Kovács Ági óriási karcsapásokkal úszik egy Blikk-címlap felé. Nem elég, hogy a Szombat esti lázban szambázik, de még műsort is vezet az m1-en. Út Peking felé. (Bővebben itt) Ráadásul mindkét műsor szombat este debütál. A kimért sportriporter vagy a flitteres miniszoknyában…..
comment:com A Tv2 ráfaragott 2006.11.04 20:54:00
A rettegés arénája megy a Tv2-n. Nem a Vörösmarty térről mentek át a tüntetők randalírozni a BS-be (bruhaha), csak elindult az amerikai akciófilm. Tom Clancy poszthidegháborús kémsztorija a budapesti zavargások, és még inkább a Megatánc helyett. A csatorna utcai harcokra…..
comment:com A vetélkedők gyöngye 2006.11.06 14:07:00
Will Shatner, akit mi főleg TJ Hookerként ismerünk, de hírnevét a Star Trek eredeti inkarnációjában szerezte, mint Kirk kapitány, mostanában pedig egy Denny Crane nevű kurvapecér ügyvéd szerepében tündököl a Boston Legal című vicces sorozatban (tényleg, ezt miért nem veszi…..
comment:com Röhög a nagycsoport 2006.11.03 18:05:00
Azt ismerik, hogy "Olyan tuskó vagy, hogy lefullad a fejedben a motoros fűrész"? Naná, hogy ismerik, mert biztos találkoztak már olyan szerencsétlennel, aki kockás füzetbe gyűjti a poénokat, előfizet a Szaft című erotikus humormagazinra vagy egyszerűen csak az óvoda óta…..
comment:com Tyra Banks megkattant 2006.11.04 15:18:00
A hölgy egy meglehetősen keresett és jó karban levő szupermodell, a Topmodell amerikai anyukájának a műsorvezetője, stb, persze van neki műsora is, amiben pl. bevallotta, hogy halálosan fél a delfinektől (mi sem értjük, lehet gyermekkorában a házukat egy megvadult delfinraj rombolta…..
dexion 2006.11.04 15:56:38
comment:com Hoff a kurva 2006.11.04 13:01:00
Kurválkodással lehet igazán nagy pénzt keresni, csak a szórakoztatóiparban ezt nem így hívják, hanem haknizásnak, pedig színtiszta szopásról van szó, higgyenek nekünk. David Hasselhoff, a bajor háziasszonyok nagy kedvence és az ún. futballista frizura egyik élharcosa még a…..