Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-MJ-

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem fogunk még hallani a ZTE Blade-ről: a nagyon olcsó androidos telefon nagyon kényelmesen használható. Mi is kipróbáltuk a mobilt és ajánljuk azoknak, akik jó okostelefont szeretnének olcsón vásárolni.  Kezdjük a külsővel: Blade, vagyis Penge a mobil neve, ezt…..
-MJ- 2010.12.11 15:44:36
Pontosítanék:
A gombok nem érintőgombok, rendes fizikai gombok.
A képernyőnek tényleg szép képe van, csak mindegyik greyscale-hibás. (Teljes sötétben világító fekete képernyőnél még pixelhibákat is látni, de az igazán nem zavaró)
Érdekes, az enyémnek az akkumulátora egy feltöltéssel kb. két évszázadig bírja. A telefon modaco fórumán
(
android.modaco.com/category/453/zte-blade-blade-modaco-com/ ) többen is vannak, akik írták, hogy a telefonuk roppant gyorsan lemerül. Ilyenkor általában valami probléma van a szoftverrel. A dolog telefononként változik, mert ami az egyik ember telefonján zabálja az akksit, a másikén tökéletesen fut.
Az Angry birds a komplexebb pályákon akadozik.
A jack kimenet valamilyen oknál fogva meglehetősen halk, függetlenül attól, hogy milyen fülhallgatóval használom.
Vége a lassan nevetségessé váló kakaskodásnak a skótok és a bajorok közt. Egy éve azon izmoznak, ki tud erősebb sör főzni, és ki tudja nevetségesebbé tenni a másikat. A skót BrewDog végig sokkal ügyesebben bánt a médiával, jobban kommunikált, nem meglepő tehát, hogy most…..
Az Apple-rajongók túlkapásainál csak az anti-Apple-tábor zúgolódása lehet nevetségesebb. Hogy miért? Mert előbbi azért rajong, amije van, a másik tábor pedig azt gyűlöli, amije nincs. További magyarázat értelmetlen.Megjelent az iPhone 4, az ellenséges tábor (hogy egyáltalán…..
Nem mindig könnyű követni a magyar házisörök terjedésének logikáját, itt is leginkább az információhiány, az érdeklődéshiány igazgat, de az, hogy a Blaha Lujza téri aluljáróban lehet kapni házisört, valószínűleg sokat árt az ügy megítélésének, miközben hasznos és…..
Csehország északi fülecskéjében, Varnsdorf faluban működik a Kocour, a közép-európai szinten jelentős, posztmodern cseh kézműves sörfőzde. A posztmodern sörfőzdét onnan lehet megismerni, hogy nem a helyi tradíciókat követi szolgaian, hanem mániája az újítás, a tradíciók…..
Hétfő este végre megejtettük a régóta tervezett extrém-sör-kóstolást: összemértük a világ két legerősebb sörét: a Tactical Nuclear Penguint és a Sink the Bismarckot. A Kertész utcai Szimpla konzorcium második egységében, a valaha étteremként működő Duplában, annak is a…..
Kicsit féltem, hogy ebből is kudarcélmény és receptkritika lesz, mert egy nem túl szimpatikus weboldalról, a receptura.hu-ról halásztam a receptet, de ehhez hasonlót máshol nem találtam: a savanyított hal kirántása nem csak huszárvágásokra fogékony amatőrszakács énemet…..
Szabó Béla a kanizsai zöld mágus idén megtette az első lépést a világhír fele, amikor a tapolcai Starcsevics Lászlóval, a Stari Sörfőzde tulajdonosával leszerződött a „Zöld Sör” gyártására és palackozására. És mivel én pont arra jártam a hétvégén, és a…..
Egy kis flamand falu mellett áll egy vénséges vén fa, amin nemrég titokzatos írásjeleket fedeztek fel. A jeleket tanulmányozó leuveni tudósok Mierth-legendának nevezték el a leletet. A legenda az elfelejtett Erthel-törzs történetét meséli el. Az hosszú életű erthelek az Urthel…..
Álljon most itt egy összefoglaló mindazokról, akik egy levegőt szívnak velünk, a kulturális különbségek mégis élhetetlenné teszik őket. Vegyük számba az igazi állatokat!Mit érdemel az alvás intézményét magasról leszaró, kukorékoló kakas?Mit érdemel a molylepke,…..
 A tegnapi történet folytatása. Windows Live Messenger nélkül nincs élet(???), ezért megoldást kellett találni arra, hogy a gépen ismét működjön ez a "nélkülözhetetlen" program :)Röviden az előzmény: a gép vírusos lett, mire a User nekiállt uninstallálni a…..
Ennyit változott a világ, ennyire picik lettek a tárolók harminc év alatt. A bal oldali monstrumon a piros gomb akkora, mint a jobb oldali SD-kártya. A bal oldali IBM által összeállított tár nyolc darab 2,5 GB-os részből áll és majdnem kétezer kilogrammot nyom. Az egész monstrum 648…..
Serteperte reakciója juttatta eszembe ezt a kétéves cikket, azon spekulálok, hogy milyen volt a sör a reformkorban.Tehát: milyen sört ivott Petőfi? Semmilyet. És bővebben: nem volt egy nagyivó, de ha valamit, akkor hazafias borokat ivott. Mivel a kedvence a sült csiga volt,…..
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Órák óta halott a felvi.hu, áradnak a felháborodott és tanácstalan levelek az Index és a Homár postaládájába, egyelőre nem tudni, hogy meghosszabbítják-e az online jelentkezési határidőt a felsőoktatásban. Az ügyön indexes újságírók dolgoznak, ha tudunk valamit, rögvest…..
MJ, az egyetlen legény a gáton, aki képes volt a Folyékony Kenyér kedvéért befáradni egy kocsmába és végezni ott egy korrekt sör- és helykóstolást. Ezért most már biztos, hogy övé a tálca Gösser - azt is tudjuk, hogy barnát kért. Közben azonban meglegyintette az otthoni…..
-MJ- 2009.12.12 23:01:00
@drbuboo: Kösz a tippet, én is elgondolkoztam ezen, hogy nem jó ez így, majd legközelebb (ha beindulna a házisör-projekt) úgy csinálom. Mellesleg számomra oly mindegy, hogy sima bor, vagy habzóbor :o)
@RAMBO: Aki csak sörös, annak valószínű, hogy nem fog ízleni.
Azóta még egy ember megerősítette, hogy van némi söríze (ami gondolom a pörkölt gabona, lásd pirítós miatt van)
Esetleg ha jobban megpírítottam volna (elég felszínesre sikerült), vagy több pirítös került volna bele, dominánsabb lenne ez az íz.