Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SadRedBucket

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel Földünk felszínének több mint 70%-át óceánok borítják és ezek 95%-a még felderítetlen, bátran kijelenthetjük, hogy nem csak a világűr meghódítása jelent nagy kihívást az emberiség számára. A technikai fejlődés lehetővé teszi, hogy jobban megismerjük a mélytengeri élőlényeket, valamint új,…..
  Te, aki most nem érzed még a saját bőrödön a járványt, mert az életedbe simán belefér,  hogy sorban állsz a lisztért meg a wc papírért, pénzed pedig van bőven.....
Tájékozatlansága miatt nem kevés gyűjtő éveken át fizeti a „tanulópénzt”: a kelleténél drágábban veszi gyűjteményi darabjait, vagy kevesebbet kap értük, mint amennyit lehetséges volna. Bár alapvetően a ritkasága teszi értékessé a gyűjteményi darabot, sok más tényező is szerepet játszik egy…..
SadRedBucket 2019.03.23 09:37:23
Biztosan mindenki járt már úgy a csemegepultnál, hogy a kért 20 deka párizsi helyett 23-at kapott, és az eladó megkérdezte, hogy "maradhat-e" a többlet. Valami ilyesmi történt Kispesten is, csak itt épp egy teljes házzal került több "véletlenül" egy okiratra, elindítva egy immáron kilenc éve tartó…..
SadRedBucket 2019.02.05 18:51:12
Vannak barátságok, amelyek felnőtt korban köttetnek. Ilyen lehet az, amikor két barátnő az egyetemen találkozik és a vizsgák, szigorlatok buktatóit együtt ugorják, nem ritkán kéz a kézben, egymást segítve. Ezek a barátságok sokszor a diploma átvétele után is megmaradnak. Ilyen kapcsolatról mesélt…..
A múlt heti posztban már írtam a Magyar Honvédségnél rendszeresítésre kerülő új lőfegyverekről, de akkor nem igazán volt mód kitérni több fontos részletre. Valahogy a sajtóban sem durrant akkorát a hír, nem lett kivesézve a téma, pedig már több konkrétumot is elmondtak Szolnokon. Ezért érdemes…..
Október 28-án, hajnal 3:30-kor csörgött az órám és abban a pillanatban ki is ugrottam az ágyból, hogy időben érkezzek az év utolsó, de annál izgamasabb Süel fotózására. " A  színek a ruhádra valók..." kampányunk fotóit készítettük el napfelkeltében, méghozzá a Lánchíd közepén. Nehezített terepen,…..
SadRedBucket 2017.11.06 09:05:31
@suelknitwear: azzal, hogy csak felnott noket jelenitetek meg a kampanyotokban a csaladon beluli eroszak elszenvedoit diszkriminaljatok. a legtobb aldozat gyerek, ezen belul is fiu gyerek. alsagos, kepmutato a kampanyotok. kihasznaltok par "tulelot", de a tobbit otthagyjatok az ut szelen. szegyelljetek magatokat.
SadRedBucket 2017.11.12 23:02:09
Az alábbiakban olvasható gondolatok egy magyar joghallgatótól származnak. ..
Ez a cikk saját jogon szól a bántalmazott férfiakról. Nem az a célja, hogy más jelenségek vagy csoportok viszonylatában tárgyalja a férfiak ellen elkövetett párkapcsolaton belüli erőszakot vagy, hogy lekicsinyítse a nők elleni bántalmazást. Célom annak érzékeltetése, hogy a sztereotípiák hatására…..
Sziasztok! Tibi vagyok, hivatalos történelem- és írásmániás, a blogon heti rendszerességgel találkozhattok majd a posztjaimmal. Évek óta érdekel ez a téma, különösen a társadalomtudomány és az újkori történelem, de szívesen olvasok/írok mindenről, amiben van kellő érdekesség és nem unalmas…..
SadRedBucket 2017.10.04 06:49:24
SadRedBucket 2017.10.04 14:04:59
@Punxsutawney Mormota: allitolag az elejen nem volt szokatlanul zakkant, de volt neki egy sulyos nyavajaja, egyesek szerint vagy kozvetlenul az ment az agyara, masok szerint csak a para allt bele, hogy meg akartak olni.

megjegyzem, nem tartott sokaig a kaosz a halala utan, mennyi lehetett, par ora, mire a praetorianusok megtalaltak a nagybacsit a fuggony mogott?

mas: szerintem nem az olom vizvezetek okozta a bajt, hanem valami olom-szenhidrat alapu edesitoszert hasznaltak, amit direktbe fogyasztottak, az olomcso nem oldodik ilyen erosen.

asszem, caligula még nem volt annyira beltenyesztett: csak a ket nagyanyja volt asszem 1 foku unokatestver (Julia es Antonia neni) :-)
SadRedBucket 2017.10.04 14:10:30
@SadRedBucket: olom(ii)acetat
A történelem során a vezetői pozíciók egyik legnagyobb kockázata mindig az orgyilkosság volt. Egy uralkodónak folyamatosan tartania kellett attól, hogy vetélytársai elteszik láb alól. Voltak királyok, akiket politikai ellenfeleik végeztettek ki, míg mások saját alattvalóik kezétől pusztultak…..
SadRedBucket 2017.04.10 20:19:49
A háborúzás nem éppen női szerepkör, ha a hagyományokat nézzük. Éppen ezért a történelem során a királynőktől maximum azt várták el, hogy lelkesítő beszédeket tartsanak az ütközetek előtt. Néhány női uralkodó azonban ennél jóval tovább ment. Íme 5 királynő, aki vakmerő és könyörtelen hadjáratokat…..
Legutóbbi posztom arról szólt, hogy mit akarnak a nők, mire is vágynak valójában a kapcsolataikban. A kérdést megválaszolására több forrás és vélemény állt rendelkezésemre, mivel magam is nő vagyok, mindamellett amolyan „jó hallgatóság” típus. Gyakran előfordul, hogy hosszabb beszélgetésekbe…..
1940 júniusúban Hitler parancsot adott a Svájc lerohanását felvázoló terv kidolgozására a német szárazföldi erők parancsnokságán.Svájc valóban több volt egy semleges országnál Németország szemszögéből? Úgy gondolják, hogy a svájci bankárok mosták tisztára a németek aranykincsét. Egyes feltevések…..
SadRedBucket 2016.06.01 16:33:39
@brmbolec: Ja. Azért elfeledett.
Kevéssé ismert azoknak a honvédeknek a sorsa, akik a német megszállás és a nyilas hatalomátvétel után kerültek a Harmadik Birodalom területére. Voltak közülük, akik számára Dániában ért véget a háború (róluk könyv is született, amely sajnálatos módon magyar nyelven nem…..
SadRedBucket 2016.04.19 09:34:15
@Hungarian Geographic: Ó, drága, Isten kíméljen meg attól, hogy ilyen helyzetbe kerülj!
Nem, a cím egyáltalán nem túlzás. Sőt, inkább a finomítása annak a vérfagyasztó ámokfutásnak, amelyet Friderikusz Sándor rendezett az önmagáról elnevezett műsor keddi adásában. A program egyetlen témája annak a Kiss Lászlónak a szerecsenmosdatása volt, aki a jogerős ítélet szerint tettestársaival…..
A 19. század második felének egyik pusztító betegsége volt a skarlát, ami akkoriban a kisgyerekek között a vezető halálok volt, minden harmadik fertőzött gyermek nem élte túl. Most visszatért, és ami a legdurvább, hogy egyelőre a szakemberek sem tudják, miért...
Mikor? Melyiket? Saul fanyalgói 2016.03.04 07:59:32
A Saul fiának egy alternatív plakátja. A Saul fiának és alkotóinak természetesen a Mikor? Melyiket? blog is nagyon-nagyon gratulál! Korábban írtunk is már a filmről, először még csak a lebegtetésekor, majd a megnézése után. Közben meg minden fórumon jöttek a különböző fanyalgások, hogy a Saul…..
Évente több mint öt és fél millió kislányon végeznek nemiszerv-megcsonkítást. Több évszázada folyik ez a gyakorlat a családokban a csecsemőkortól a pubertásig, főként Afrikában és a Közel-Keleten. Az utóbbi évtizedekben azonban Nyugaton is megjelent mint “kulturális…..
SadRedBucket 2015.11.26 14:01:31
@ProhiOtti: Azért kemény lehet zsidó manusznak lenni: csak azért csinálja szegény, hogy gyereket nemzzen, közben meg nem is élvezi. A zsidó nősténybezzeg! Ott minden fordítva van. Nem csoda, hogy kirínak mindenhonnét!
Valahol Budapest külterületén szinte vadonatúj, 0-km-es Roverek sorakoznak egymás mellett, amiket az idők során benőtt az elburjánzott növényzet...
A cikk: Miért nem helyes legalizálni a prostituáltak használatát?   A bejegyzés címe és az illusztrációnak használt képek már előre definiálják a tartalmat. A prostituáltak használata? Ez nem egy kliens által használt kifejezés, ez egy olyan emberé, aki elvileg védené a…..