Regisztráció Blogot indítok
Adatok
basszusmáá

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár jóhiszeműen nem gondolja, hogy a Morgan Consulting takarítócég munkatársai minden alkalommal pucéran menekülnek és elégetik összes felszerelésüket, ha rettentő szakértelemmel poloskákat detektálnak, amikről később kiderül, hogy nem az. Viszont ilyen esetben azzal…..
basszusmáá 2011.07.27 09:12:49
@StZ: Ezek a GYIK-ek haláliak, szerintem normális ember ilyeneket nem kérdez! Férjkölcsönző-muhahahaha
Frensysnek sikerült egy olyan Whirpool-mosógépet vásárolnia az Auchanban, ami minduntalan elkalandozik, ezért még a legrövidebb mosási programja sem ér sohase véget. A Homár különösen szereti a mosógépszerelőket, de még így is meglepő a "processzorcsere" utáni…..
basszusmáá 2010.06.21 21:56:06
@trónkövetelő:
Nos nekünk is ilyen van, öt emberre mosunk, naponta megy a gép.Nekem is nyávogott, mint a rozsdás vasmacska, szétszedtem-összeraktam, azóta kussol a dög.
B.A.-nak hiába volt Az Érd-Budapest-Gödöllő útvonalon belül Érdtől Pestig érvényes teljesárú vasúti bérlete, mellette pedig diákigazolványa, a Budapest-Gödöllő szakaszra vett diákjegye miatt megbüntették. Az indok: ha hosszabb távon jogosult a kedvezményre, rövidebb távon…..
basszusmáá 2010.05.07 20:11:51
@atpijkamo: XDDDDDDDD
Bajader az Ingatlan.comon találta meg egy éve vásárolt lakásuk hirdetését. Elképzelhető, hogy az ingatlanosok kedvenc, dizájnos lakásaikkal csalogatjáka naiv ügyfeleket? Engedd meg, hogy te legyél a szelep, akárcsak Feuerstein kormányzó fején a Szaffiban. Árulják a fejem felett…..
basszusmáá 2010.04.30 20:40:26
@ave: ki akar itt hajót???
itten ingatlan kerestetik, nem (r)ingóság!!!
Idős embert csúnyán megvezetni és szarul végzett munkáért horror összegre lehúzni különösen ízléstelen dolog. A lenti levél szerint így járt alkotasu apja, akitől egy új boiler árát kérték el a tisztításért, amit ráadásul szakszerűtlenül is végzett el Gázcsőmester,…..
Közeleg a Torkos Csütörtök, úgyhogy az ilyenkor szokásos leleményekre melegítünk Náncsi néni 30. évi jubileumi akciójával. Az ételeket 30 évvel ezelőtti árakon adták, amit az italárakkal kompenzáltak: Megint bedőltünk....és még mindig Magyarországon, Budapesten vagyunk a…..
A világháló végtelen mocsarából emelt ki mindannyiunk okulására egy "ingyenes" ingatlanhirdetési oldalt Andrea. A Seychelle-szigeteken bátran bejegyzett Experient Enterteiment Ltd. (nem elírás) több domainen futó oldala a hirdetés feladásánál legörgetve olvasható…..
Volt egyszer egy sztorink, ahol naiv ügyfélnek egy 30 napig ingyenes hirdetés után számlázott az Ingatlanbazár.com, hogy árakat amúgy azüta sem lehet felfedezni a honlapjukon. A névazonosságon beaggódott Ingatlanbazár.hu szerint már több feljelentés érkezett a rendőrséghez,…..
basszusmáá 2010.01.21 18:28:03
@mpapp_XXII: Ezaz komám, toljad nekik!!! Mindenki adjon fel kamu hirdetést és töltsön fel hozzá 1 terrabájtos képet, hadd omoljon a szerverük összefele!!!!!!
Egyébként szvsz. a post kamu, az ingatlandeposok írtak be.
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
Tudom, hogy a rákok alapvetően nem esznek borsot, de az én szememet kicsit csípi ez a csomagolás. Magyar terméknek titulált brazil bors. Tiszta sor, hogy a bors nem terem meg kishazánkban, de akkor hogyan is kerül rá a logó? De persze lehet, hogy a csomagolás magyar. Vagy a festék…..
Gyors kis linkgyűjtemény a PPO-botrányboz. A legfrissebb és legfontosabb, hogy a jelek szerint megijedt a pénzleszívó cég és az ügyvédjük már azt is meglebegtette, hogy adott esetben visszafizetnék a pénzt. Az erről szóló Index-cikkben felmerül az erotikus vonal is. A Homár…..
basszusmáá 2010.01.16 12:03:17
@szgyula: Nehogymááá igazad legyen!!! Emberek! Ne dőljetek be @szgyulának! A pénzeket igenis vissza lehet követelni! @szgyula biztos PPO-s, vagy PPO biztos.
Valamelyik mindenképp.
Egy hete közöltük Attila levelét, aki megrökönyödve vette észre, hogy az Ingatlandepo kiszámlázott neki egy hirdetést, amit nem is adott fel. Mára kiderítette, hogy mégis ő adta fel, vagyis valaki a rokonságából, úgyhogy speciális körülményre tekintettel töröltük az eredeti…..
Paaaaaaaarti!Gyula is saját kárán tanulta meg, miért nem szabad decemberben online ajándékokat vásárolni. A Pixmaniatól legalábbis: December 12-én rendeltem karácsonyi ajándékokat a Pixmania-tól, a www.pixmania.hu-ról. Az oldalon hatalmas bannerek hirdették, hogy ez…..
Vanabble a mogyoródi MOL kútnál autópálya matricát és benzint vásárolt, nem is először. Ahogy írja, azt már megszokta hogy a számlájukon sosem szerepel a benzinen kívül semmi egyéb, amiért fizettek, most mégis felkészületlenül érte őket, ahogy a kutas kezelte a…..
basszusmáá 2009.12.30 03:59:24
basszusmáá 2009.12.30 04:00:17
A magyar filmekben az épkézláb sztorik hiánya mellett az életidegen dialógusok szokták megkínozni a közönséget. Alant adunk egy kis valódi nyersanyagot a forgatókönyvíróknak arról, hogyan beszél, de legalábbis ír két igazán dühös kortárs magyar ember. Két ember személyes…..
basszusmáá 2009.12.30 03:46:11
@Eric_Cartman: lehet hogy átvitte a számát a té-komhoz, vagya másikhoz,a pannnnonho'.Oszt maradt 70-es.