Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NZ Chili

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Női szinkronúszás? Felejtős. A világ legszebb sportja szexista és antiszexista szemmel is a női strandröplabda, amely játék szervezői többször aggódtak már, hogy a gonosz férfiak csak a testrészek miatt szeretik. Nos, a Betfair új kampányötlete nem fogja ezt a képet…..
Szeretnéd nyomon követni barátod repülőgépjáratát? Ha igen, a FlightRadar24-et neked találták ki! A Flightradar24 weboldalon folyamatosan figyelemmel kísérhetjük a levegőben tartózkodó repülőgépek pillanatnyi helyzetét.   A kiválasztott sárga repülőgép-ikonra kattintva…..
Természetfilmes blog Filmszemle 2011.05.09 09:45:00
Hát ez is megtörtént, a Magyar Filmszemlén, a 42-en, amely valószínűleg az utolsó is volt, a Vad Magyarország megkapta kategóriájának fődíját. Sajnos nem tudtam ott lenni, ezért a film vágója, Hargittai László, alias Pamacs vette át a díjat, amiről sebtiben fotót is…..
NZ Chili 2011.05.12 00:40:57
A bútorok, kiegészítők, dísztárgyak mellett a bigyók, kütyük, gadgetek világában is hódít a beton. Az AusBerlin kínálatában elérhető USB kulcsok kétféle színben, ennek megfelelően 1 és 4GB-os memóriával rendelhetők. Hogy törékeny? Nehéz? Rontja a zakó vonalát? Nem…..