Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laci084

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krizsó Szilvia veszi át a műsorvezetői feladatokat Baló Györgytől A szólás szabadsága című vasárnap esti műsorban. Jövő vasárnaptól, február 15-étől Krizsó Szilvia vezeti az MTV heti hírháttér műsorát, A szólás szabadságát, de heti egy alkalommal továbbra is…..
Megbüntettek a Celeb vagyok forgatócsoportját Argentínában, mert turistaként utaztak be az országba, ott azonban munkát végeztek. A 104 RTL-es egy ellenőrzésen bukott le, a büntetés sokba kerülhet. Az RTL Klub ártatlannak mondja magát, mert munkatársai itthon kapnak fizetést. Az…..
Nem csalás, nem ámítás, Magyarországon mindent lehet. A Pannon "a szezon legnagyobb köcsöge"-versenybe a számlabefizetési díjjal nevez. Ezt azon kedves ügyfeleinek számolja fel, akik házhoz viszik neki zsebbe a dellát. A Homár érti a tréfát, de nem kedveli. Egy…..
Laci084 2008.07.23 14:58:24
'Devil Inside 2008.07.23. 14:12:22
(Főleg a csekkes téma tűnik nekem kissé idejétmúltnak + még baromi kényelmetlen is.)'

Az a nagy helyzet, hogy a postán fizetésnap utáni napokon órákat várni a rohadt csekkek befizetésére nálunk népszokás. A magyar ember olyan, hogy csípőből ellenez minden változást, ő szereti szívatni magát a régi "bevált" módszerével. Bankszámlája is csak azért van annyi embernek mert a munkáltatók már nem adják borítékban a fizetést (és hányszor hallom ezt visszasírni...) Az ATM-en is csak két menüpontot ismer: az egyenleg-lekérdezést, és a KP felvételt. Utóbbi segítségével a fizetés napján le is veszi az összes pénzt a számláról (nehogy a zotépé lenyúlja), így gyakorlatilag ez az egész havi banki forgalma. A postai befizetéses önszívatáshoz ragaszkodás visszavezethető egy másik legendás magyar tulajdonságra: a panaszkodási kényszerre. Amikor ott állsz a postán sorban olyan jó panaszkodni a többieknek, hogy már megint milyen sok lett a vízdíj/villanyszámla... Aztán persze lehet szidni a postát is amiért olyan sokat kell ott sorban állni.

Szóval ezek után én megértem a szolgáltatókat. Azzal, hogy elengednének 100Ft-ot az átutalásos/beszedéses fizetéskor, a kutyát se lehetne átcsábítani kulturált fizetési módszerekre. Ha viszont pluszban kell fizetni, akkor talán elgondolkodik az istenbarma, hogy neki is kényelmesebb átutalva (akár telefonon, vagy interneten is) fizetni, mint fél napokat a postán tölteni.
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.06.30 14:24:00
A következő bemutatandó játéknak a mentési rendszere szerintem még a "Heat of War"-ét is veri... A jelenetek felvétele egy abszolút rémálom, mert nem lehet szinteket az elejéről kezdeni, csak ott ahol befejezted, vagy kezded a leges legelejéről!És elsőre nem tudhatom,…..
Újlipótvárosi olvasónk jelezte, hogy sarki kisboltjában a dátum szerint még két napig fogyasztható Alföldi tej egész szállítmánya megpimpósodott. Természetesen a jelenség lehet lokális, bár a Homár egyszer már látott ugyanilyet egy néhány órára asztalon felejtett pohárban.…..
A Homár nőstény tagozata egészen közelről ismeri a követeléskezelés intézményét, így van sejtése arról, hogy szegény Gücül megkérdőjelezett T-Online-os tartozása hogy kerülhetett a kifizetés után egyszerre (azaz egymás után) két faktoráló céghez is. Úgyhogy mi csak…..
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..