Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naezadurva

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha napján én is járok azon az úton, ahol a mai poszt beküldője, Réka. A kerékpárosokkal ugyan még nem volt bajom, annyira sosem volt szűk az út hosszabb szakaszon, hogy ne lehetett volna bármelyiküket rövid időn belül megelőzni. Ellenben eszetlen autóstársaim simán…..
naezadurva 2011.09.29 09:37:21
@schnee: Ami azt illeti, engem is kiborítanak az indokolatlanul tötymörgők. De lassan közlekedni mégis csak szabad, életveszélyesen pedig nem.
Varánusz 2012: a mutyiadók kora 2011.09.28 05:43:00
Megtárgyalta a jövő évi költségvetést a kormánykoalíció, mondja az MTI. Csupa vidámság minden, nagyon boldogok, hisz tovább folytatódik az egykulcsos kétkulcsosra egyszerűsítése, 200 ezer naplopónak mondják: Start! - irány a munka világa! Amúgy a kormány kompenzál…..
Bár még el sem csitultak a magyar kormány korábbi unortodox lépései miatt a nemzetközi vizeken a hullámok, kormányunk újabb méretes kősziklát dobott a háborgó vízbe: 180 forintos árfolyamon bárki végtörlesztheti frankhitelét mégpedig úgy, hogy az árfolyamkülönbözetből…..
naezadurva 2011.09.14 17:35:12
@luciferko: A Bacardi-Martini pont ma jelentette be, hogy 20 év után kivonul. Egy kis google, és lehet találni még más céget is bőven, aki a megváltozott gazdasági-jogi környezetre hivatkozva hagyja el Magyarországot. A baj az, hogy ilyenkor az alkalmazottakat nem magukkal viszik, hanem kirúgják.
Mitch Winehouse, Amy Winehouse édesapja egy amerikai talkshow-ban kifejtette, hogy szerinte a lánya a túlzásba vitt alkoholmegvonásba halt bele. "Amy mindent mértéktelenül csinált. Mértéktelenül ivott, és nem ismerte a mértéket az alkohol megvonásában sem." - mondta a…..
A „márkák a művészetben” sorozatunk harmadik részeként ismét egy olyan céget szerettünk volna találni, amely mára – a McDonald’s-hoz és a Coca-Colához hasonlóan – az Amerikai Egyesült Államok, így a nyugati világ és a globalizáció egyik jelképévé…..
Ha azt mondják még három hónappal ezelőtt, hogy Anders Behring Breiviket kiengedik és boldogan élhet, gondolom, mindenkinek a hátán felállt volna a szőr. Mégis, a legfrissebb közvéleménykutatások alapján, a norvégok 74%-a szerint helyesen döntött a Királyi Bíróság, mikor…..
A Budapesti Közlekedési Központ szerdán váratlanul bejelentette, 2011. július 15-étől újonnan kialakított kerékpáros nyomon közlekedhetnek a kerékpárosok a Margit híd északi és déli szélső forgalmi sávjában. A kerékpáros piktogramokat 14-én éjszaka festik fel az úttestre.…..
Az egykori SAS-kommandós Bear Grylls az a férfi, aki hivatásszerűen kerül veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetekbe a világ legelhagyatottabb részein, csak azért, hogy mi megtanuljuk, hogyan élhetünk túl egy hajótörést, vagy azt, ha a beduinok egyedül hagynak minket a sivatag…..
A Homár igyekszik távoltartani magát a napi politikától, de a junkfoodadónál azért már kinyílt az ollója a zsebében. Ki mer abba beleugatni, hogy milyen szart tömünk a pofánkba? Jó, persze, ez csak egy újabb kamu indok egy újabb kamu adó bevezetésére, nem kell izgulni. Viszont…..
naezadurva 2011.07.07 11:50:35
Varánusz Tanúskodik, Pelikán? 2011.07.07 06:03:00
"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik, és aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló." Vagy kém. Mert " a kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg!…..
naezadurva 2011.07.07 09:48:07
  A közélet tisztaságáért, a közpénzekkel történő átlátható gazdálkodásért küzdő oknyomozó portált indított Átlátszó.hu néven Bodoky Tamás néhány társával a napokban. Közérdekű adatkérésekkel bombáznák a hatóságokat és cégeket – miközben ők…..
naezadurva 2011.07.07 09:36:26
Amikor írtunk a Mötley Crüe-dobos idei terveiről, nem nagyon tudtuk elképzelni, hogyan is akarja megvalósítani nagyravágyó tervét, miszerint egy hullámvasúton dobol majd az idei turnén, és a dobcucc egy teljes kört is megtesz majd vele a szólója alatt. Nos, megvolt a turné…..
Subba Szupercukiság: Höri 2011.06.06 07:15:00
naezadurva 2011.06.06 16:45:10
Azt persze nem lehet állítani, hogy kerékpárgyártó nagyhatalom lennénk, de azért van, amire büszkék lehetünk. A Csepel ugyan inkább a múltat képviseli, de egy kis hazai manufaktúra már jövőt jelentheti. Ha minden igaz, akkor idén végre egyenesbe érkezik az m55 Bike projekt, a…..
 Itt vagyunk Kamuton, figyeljük az előkészületeket, és el vagyunk képedve. Álmunkban sem gondoltuk volna, milyen gondos tervezéssel, összpontosítással, szinte emberfeletti erőfeszítéssel készül a falu a parkavatóra. Ott vannak rögtön a játszótéri hinták, amelyek a park…..
Kedves Egymillióan!A segítségeteket szeretnénk kérni az április 15-én, 21-én tartandó demonstrációk költségeivel kapcsolatban. Az előző tüntetések költségeit kizárólag a ti segítségetekkel sikerült fedezni. Nincsenek mögöttünk cégek, szervezetek, politikai erők, csak…..
A tilalom helyes, de csak akkor leszünk igazságosak a dohányosokkal, ha módszeresen szankcionáljuk az egyéb súlyosan egészségtelen termékeket is. Egy fideszes törvényjavaslat szerint júniustól tilos lesz dohányozni az összes aluljáróban és a tömegközlekedési eszközök…..
A jelenleginél egyel zordabb teleken praktikus és legalább annyira feltűnő kerékpáros kiegészítő a KtraK által kínált készlet. Segítségével percek (esetemben órák) alatt felkészíthetjük a bringát a hóban történő zavartalan közlekedésre, csupán 529 dollárt, azaz, napi…..
Amikor megláttam ezt a reklámot, ami valójában nem is reklám, hanem egy néhány perces, gyönyörű infografika, elismerően csettintettem. Igényes, szemmel láthatólag sok pénzből készült, jól átgondolt film ez, tele tanulságos, néha megdöbbentő adatokkal, amelyeket érdemes…..