Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toughnncool

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ismerek magyar borokkal rendszeresen foglalkozó külföldi szerzőt, aki Wojciech Bońkowskinál mélyebben ismerné a borainkat és borászainkat. Nem válik dicsőségünkre, de a net felől nézve valószínűleg ő a legfontosabb idegennyelvű kritikus információforrás a magyar borok…..
Több mint egyéves nyomozás után hivatalosan is vádat emeltek 13 languedoc-i gyanúsított ellen, akik többmillió euró értékben adtak el hamis pinot noirt az Ernest & Julio Gallo által forgalmazott Red Bicyclette márkához. A vádlottak között két borászat és öt szövetkezet,…..
toughnncool 2010.02.07 15:40:31
Előző két középkorú kékfrankosom nem okozott csalódást: a Villa Tolnayt és az Orsolyát is szépnek találtam. Ezen aztán jó fel is bátorodtam, így a mini-maraton végére fokozva a tempót - mintegy dőzsölve - együtt bontottam rögtön kettőt. Egyikük sem újonc itt nálunk:…..
toughnncool 2010.02.07 10:48:19
@HradszkiRobi:
a négyesnek már vége. persze...
aki CBA-ban vásárol 2004-es bort 2010-ben, az ne csodálkozzon, hogy fáradt,legyen az bármilyen bor
egyébként nem vagyok Ráspi fan
Néha én sem örülök, hogy társadalomban kell élnünk, mert olyan dolgokat teszek be, amiket nem veszek ki... viszont kiveszek más dolgokat, amiket meg nem tettem be. Olyasmi ez, mint a bűvészcilinder a nyúllal. Ugye együtt összehordtuk a társadalmat, hogy ne magunknak kelljen…..
Belsőség A Škoda őrzi a lóvét 2009.12.12 18:15:00
Hoppá. Olvasom a hiénanap beharangozó posztjának a kommentjeit, s egyértelmű, hogy a Škoda-cuccokra nagy az érdeklődés. Van is itt egy szép kis bőr pénztárca. Identitását csak a belsejében lévő apró Škoda-felirat jelzi, illetve FBI-módra az elején lévő körvonalat…..
toughnncool 2009.12.12 18:26:19