Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wannabe

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy a Momentum "nagyot alakított" az Echóból való két mondat után kivonulásával, előhozakodnék az ellenzéki oldalon vélhetően népszerűtlen álláspontommal, miszerint nekem egyáltalán nem tetszett ez a performansz. No, nem azért, mert szeretném az Echo Tv-t, egyetértenék borzasztó…..
Wannabe 2019.01.09 21:54:15
@Jakab.gipsz: Igen, európában csak ők. De történik itthon még egy csomó minden, aminek európában nem szabadna.
Akinek van kutyája, tudja, hogy az évek során milyen erős érzelmi szálak szövődnek közöttük. Sajnos azonban a kutya élete rövidebbre szabott, mint az emberé, és az elválás fájdalmas lesz – írja a La Stampa, amely beszámol arról, hogy a probléma most azért került előtérbe,…..
Wannabe 2018.10.28 07:26:08
@Orban VikTROLL: jah, a gyereket beadod az oviba és egy óra múlva vidáman játszik a többiekkel, el is felejti, hogy otthagytad.
Reklámfogás Bámulatos tudomány 2018.10.05 08:42:00
Hat évvel ezelőtt, 2012. októberében, a kanadai Tudomány Világa Múzeum (Science World Museum) összefogott egy kreatív marketingcéggel, és kampányt indított a tudomány, illetve természetesen a múzeum népszerűsítésére. Ehhez találtak néhány valóban meglepő és kevéssé…..
Na a lényeg, nem kell beszarni és jó ha vannak az embernek barátai :D Eszközigénye minimális, és rengeteget lehet vele spórolni, amellett, hogy a szakember is örül, ha nem kell vele foglalkoznia, csak legyen jól megcsinálva! A falak A falak és a plafon kaparásával kezdtük. Amire ehhez szükségünk…..
Wannabe 2018.08.27 09:09:33
@kommentes nikk: pedig össze lehet, elég rideg. Mondjuk nagy kalapács kell.
Orbán új minisztere a Szaniszló Ferenci értelemben vett nemzeti-keresztény kretenizmus jeles képviselője...
Wannabe 2018.04.29 19:21:43
@bbwd: az a baj, hogy te véleményt ütköztetsz tényekkel, holott nem azonos jelentőségűek (pl torinói lepel vs. kormeghatározás)
A balesetem után több műtétre is sor került a csonkomon. Az egyik utolsó direkt egy csonkformát alakító beavatkozás volt. A lábam hiába maradt meg viszonylag nagy kiterjedésben a vádlimnál rézsútosan hiányzott sérült meg, nem volt megfelelő állapotban így a…..
Jó ideje szerettem volna okos otthont kiépíteni. Bár iPhone-t (is) használok az Apple HomeKit rendszerében nem gondolkodtam megnézve és összehasonlítva az árakat más gyártók (főleg kínai) termékeivel. Például egy Philips Hue okos izzó kezdőcsomag 25.000 Ft (2 izzó és a Hue híd) A Xiaominál 7 ezer…..
Wannabe 2017.12.25 13:30:32
Még a kormányközeli média mocsarában is ritka pillanat, hogy egy magát komoly oknyomozóként definiáló tévéműsor kirakjon egy ennyire öncélú, köldöknézegetést kimaxoló kis etűdöt a Facebook-oldalára:  Az Echo TV Informátor című műsorának stábja páros lábbal szállt bele Sebestyén Balázsba, aki azon…..
Wannabe 2017.07.07 22:51:21
@BUZIakinezegetiazadatlapom: ez 20 évvel ezelőtt volt, nembzavar?
Szombat volt és nagyon meleg. Sütött a nap és kalandra vágyott a szívünk. Több helyen kellett volna lennünk egy időben, ezért úgy döntöttünk, hogy inkább ott leszünk, ahol mi szeretnénk. Távol a zajtól, az emberektől, a természetben. Világnak indultunk, sátrat vertünk, babot sütöttünk, kártyáztunk,…..
Wannabe 2017.06.18 23:48:40
Tanácsadójával üzent a Fehér Házba...
Wannabe 2017.06.15 21:46:34
@arpika23: Miből szűrted le, hogy a párizsi klímaegyezmény a co2 kvóták adásvételéről szól?
A régi spanok tudnak egymásról legtöbbet, így egy harminc éves barátság után nem igazán érdemes összerúgni a port olyanokkal, akikkel a katonaságnál együtt tusoltunk, a koleszban egymás lábszagát szimatoltuk, vagy ugyanazoknak a csajoknak csaptuk a szelet. Orbán és Simicska mégis úgy döntött…..
Ha nektek is van otthon mosogatógépetek, akkor tudjátok, hogy milyen nagy segítséget nyújt a konyhában. Azt azonban talán sokan nem tudják, hogy a koszos tányérok és edények mellett még számos más eszköz tisztítására is bátran használhatjuk a mosogatógépet. Könnyen tisztává varázsolhatjuk vele…..
Veled is előfordult már, hogy a barátaid értetlenül néztek: miért bonyolítod tovább az amúgy is bonyolult életed egy kutyával? Esetleg idegenek adnak kérve-kéretlenül tanácsot az utcán? A szüleid már jobban örülnének, ha egy gyereket babusgatnál? Összegyűjtöttük a legidegesítőbb mondatokat, amiket…..
Wannabe 2017.04.11 21:14:55
@Peter100: Kirakom én a kutyát az udvarra, de jelez a kis majom, hogy be akar jönni, mert neki mi vagyunk a családja, velünk érzi jól magát, mindegy hogy hol. Most akkor kínozzam és zárjam ki?
Designban, vagy magyarosabban ipari formatervezésben az utóbbi időben az Apple a világ egyik legjobbja. A Samsungot meg eközben mindenki piszkálta, hogy csak másolja a cupertinoi céget. A Galaxy S8-cal viszont megtörtént az elképzelhetetlen: a Samsung egy kicsit lenyomta az Apple-t...
"Tisztelettel kérünk minden terroristát, hogy szíveskedjenek tudomásul venni: EZ ITT LONDON, így akármit is tesznek,  mi továbbra is ugyanúgy megisszuk a teánkat és a szokott módon végezzük tovább a dolgunkat." – írta George Freeman  brit konzervatív párti képviselő a Twitter-oldalán. A szöveget épp…..
Wannabe 2017.03.23 19:26:03
Wannabe 2017.03.23 19:27:07
Örömmel tudatjuk, hogy Retróországban újabb lélektani határ szakadt át. Pártunk és kormányunk ugyanis lényegében felébreszti Csipkerózsika-álmából az egykori Magyar Honvédelmi Szövetséget (MHSZ) azáltal, hogy mostantól nem csupán a focistadionok, de a lőterek is gombamód szaporodnak majd kis…..
Wannabe 2016.12.16 14:46:56
@viragildi: Az, hogy megint sikerült egy huszadrangú, rétegigényt jelentő dolgot előemelni, csak ne kelljen a fontos, mindenkit érintő területekkel foglalkozni (eü, oktatás?) De ha mást nem, legalább lőni majd tudunk, gólt is, meg céltáblát is. Amíg nem kerülünk kórházba, mert abba belehalunk az biztos.
Otthonaink tervezésekor talán egy álomszerű köd rakódik ránk, s igyekszünk a kínálkozó lehetőségek közül személyiségünknek és a funkcióinknak a legmegfelelőbbet  kiválasztani. Ugyan ez egy nem könnyű és nem rövid folyamat, de amikor végre a részletek egésszé állnak össze, úgy érezzük, jólesően…..
Wannabe 2016.12.03 13:29:32
@_ng_: Lehet hogy nem is a hőtágulásra, hanem a dilettánsokra gondol? :)
Néha van az úgy, hogy egy sajtóközleményt érdemes teljes terjedelmében, kommentár nélkül lehozni. Na, ez most van. Tájékoztatunk benneteket, hogy a Petőfi rádió soha nem kereste, és soha nem tárgyalt Balázsékkal a Morning Show kapcsán. Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával…..
Wannabe 2016.12.02 18:14:33
@szcsongor: Te tényleg az alapján alkotsz véleményt, hogy előkerült egy kb 20(!) éves felvétel az akkor talán már épp nem kamasz S.B-ról, amint _adáson kívül_ hülyéskedik az operatőrnek? Nem lehet, hogy azóta felnőtt, érett, családot alapított, szóval hogy a kamaszból ember lett?
Nem az a lényeg, hogy Balázsék maradnak-e a Morning Show-val, hanem, hogy a Class Fm nem kapott frekvenciát és november 19-étől már nem is sugározhat tovább. Ennek az oka pedig – a Médiatanács szerint – pont Balázsék műsora volt. Persze, ez csak egy kifogás, a felszín alatt más politikai és üzleti…..
Wannabe 2016.11.17 10:32:34
@kheiron: te sem hallottad azt a műsort, csak szajkózod amivel az agyad mossák...
Érdekes interaktív tévéfimet vetített le az ARD a napokban: egy bírósági tárgyalásról szólt, aminek végén a nézőknek kellett eldönteniük, hogy mi legyen az ítélet. A történet szerint egy Al-Kaida-sejt a levegőben eltéríti a Lufhthansa egyik Airbus A320-as gépét (164 fővel a fedélzeten), majd a gépet…..
  Budapesten lépett fel Louis CK, amerikai stand up komikus (nem mellesleg író, rendező és színész), akit itt a blogon már többször körberajongtunk, hol a standupos munkássága, hol a sorozata kapcsán. Ott voltunk mi is az előadáson. Három szubjektív beszámoló következik.   Két dologban voltam…..
Minap olvastam egy cuki cikket arról, hogy milyen jelei vannak annak, ha a kutyánk szeret minket. Többek közt ilyeneket sorolt: ásít, lábadra ül, neked dől, a szobádban alszik, rád ugrik, amikor hazaérkezel, odahozza a játékát… Na, jó, volt benne pozitív is, mint pl. nyugodtan…..
Sok oka lehet annak, hogy miért füllentünk szülőként. Előfordul, hogy szeretnénk valamiről meggyőzni a csemetét, és már csak néhány kegyes hazugságra vagy buta mondatra marad energiánk. Az is benne van a pakliban, hogy mi is ugyanezeket a mondatokat hallgattuk gyerekként...  1. Nekem mindegy, azt…..
Loius C.K., az amerikai stand-up-világ egyik legfényesebb csillaga, emellett a Lucky Louie és a Louis című sorozatok alkotó/főszereplője idén nyáron olyan közel jön hozzánk, mint még soha: Prágában lesz fellépése, augusztus 22-én. Jegyeket itt lehet venni, holnapól. Hogy miért nem sikerült akkor már…..
Wannabe 2016.05.17 12:06:06
@scsaba1: Ezek szerint nem sokmindent láttál még tőle.
www.youtube.com/watch?v=yzh7RtIJKZk