Regisztráció Blogot indítok
Adatok
micsoda?

0 bejegyzést írt és 3402 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pozsonyban és Varsóban is csak a pillanatnyilag hatalmon lévő vezetéssel tárgyal, Magyarországon viszont a pártállam ellenségeivel találkozik. ..
2016. november 7-én a TV2 esti híradójában egy olyan „riportot” adott le, amelyben megvetéssel beszéltek a hajléktalan emberekről, akik közül többeket alvás közben filmeztek le. Egy hajléktalan ember megpróbálta elfüggönyözni a dolgait, hogy legyen egy kis magán tere ebben a lehetetlen helyzetben,…..
Ne töröld, szeretjük a blogod! De ha mégis törölni akarod, akkor a következő lépéseket tedd meg: Menj a Beállítások -> Motorháztető alatt menüpontra Majd a lap alján megtalálod a törlésre vonatkozó részt: Fontos megjegyezni, hogy ha törlöd a blogod, az összes hozzá tartozó adat (posztok,…..
A bejegyzés listában találjátok meg a már megírt posztotokat, melyeket akár rendezni is tudtok. Csökkenő, illetve növekvő sorrendbe tudjátok rakni a bejegyzéseket, mind dátum, mind bejegyzés alapján. A bejegyzés címére kattintva tudjátok módosítani a posztokat. Lehetőségetek…..
Mindenki tudná másra költeni a fűtésszámlákkal kifizetett pénz egy részét. Most lesz erre lehetőségünk és akár egy ilyen levelet is kaphatunk 2017 áprilisában!..
micsoda? 2016.11.08 21:50:26
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Bővebben, miért hülyeség, mert én is hiszek benne.
Jön a karácsony, amit egyes országokban előszeretettel ünnepelnek különlegesen ronda pulóverekben az emberek. E szokás bizonyára a házilag kötött karácsonyi pulóverek ajándékozási szokásához vezethető vissza, mert milyen már, ha a nagyi által gondosan elkészített és becsomagolt pulóvert még az…..
Itt volt már az ideje, hogy lecseréljem a régi oldaltáskámat, mivel kissé elnyűttem, és szerettem volna valami mutatósabbat is. Ha pedig rendelek táskát, akkor rögtön kettőt is. Valami rám ragadt a múltkori, női táskás cikkből szerintem. Ez mondjuk para. Szóval rendeltem egy kisebb méretű…..
Mondanánk, hogy szorul a hurok Rogán Antal nyaka körül, ám sokszor olyan érzésünk támad, mintha a propagandaminiszternek nem is lenne nyaka, annyira felülírják a fizika, a biológia, valamint a politika törvényeit a történtek. Rogán nyugodtan élheti életét a luxuslakásában, helikopterezhet,…..
1910. II. Miklós orosz cár gépkocsiját vasúton is lehetett szállítani a külön erre a célra épült vagonban  ..
Együnk-e húst? Vajon rákot okoz-e a kolbász? Miben van igazuk a vegetáriánusoknak/vegánoknak, és mit tanulhatunk a paleósoktól? Mikor lehet kockázatos a húsfogyasztás? Megpróbáljuk szélsőségektől mentesen és objektíven összeszedni, vajon mi értelme létezik a húsevésnek, és milyen veszélyeket rejthet…..
November 4. Gyásznap. Ma 60 éve verték le a Forradalmat. Erre emlékezem ma a Párbeszéd Magyarországért elnökségének nevében. De ’56 több volt mint „egyszerű” forradalom: nemcsak szabadságot követeltek a forradalmárok, hanem egyenlőséget is. Fellázadtak a politikai és gazdasági kizsákmányolás ellen…..
Nemrégiben beszélgettem egy férfi társammal a témában arról, hogy vajon hányan vannak az országban akik elválnak a párjuktól? Kicsit utánanéztem és rátaláltam a KSH 2015-ös adatira, amely leírja ezeket a nyilvánvaló adatokat. Mi lehet az ok? Hogyan tükrözik a férfi társadalom ez irányú helyzetét és…..
A rendszerváltást követő néhány év rémálom volt a magyar társadalom számára, pedig 1994-ben közel kerültünk a teljes összeomláshoz. Megfelelő gazdaságpolitikai lépésekkel sikerült kirángatni a magyar gazdaságot a gödörből, a '90-es évek végén pedig sokan már…..
micsoda? 2016.11.02 08:35:28
@Csaba Szikora: "...ehez nem kell 10 oldalnyi bla-bla." Szerintem is, egyetértek. Már a vízcsapból is az folyik, hogy mi a rossz, és mit kéne rendbe hozni. A baj, hogy diplomás,tapasztalatlanok irányítják az országot. Ennyi is elég lett volna:)
Amikor a nyár elején meghirdettem a Magyarország 2.0 pályázatot, az volt a nem is titkolt vágyam, hogy talán sikerül összeszedni olyan külföldön bevált ötleteket, gondolatokat, melyeket hasznosítani lehetne Magyarországon is. Azt gondolom, jó pár ilyen írás született, és…..
Magyarországon évente többen halnak meg kihűlésben, mint ahányan terrorizmus miatt egész Európában. A Magyar Szociális Fórum összesíti a kihűléses haláleseteket, a szám 100 és 250 között alakul minden évben. A közhiedelemmel ellentétben a legtöbben nem is az utcán fagynak meg, hanem otthon, a saját…..
Egyre jobban megy az utazási irodáknak a hírek szerint. Árbevételük végre elérte a válság előtti szintet, kevesebb cég megy csődbe. Bár reálisan egyre kisebb az esélye, hogy bedől az irodánk, és itthon maradunk - vagy kinn ragadunk - összeszedtünk néhány indokot, hogy miért érdemes inkább másra…..
micsoda? 2016.10.31 18:27:04
@heidt:" Ennek a blogbejegyzésnek viszont nem sok hasznát látom. Mi ezzel a cél? Fikázni azokat, akik utazási irodával utaznak? Azok nem járnak ide. Igazolni magunkat, hogy mi mennyivel különbek vagyunk? Nem vagyunk különbek, csak mások. Én ugyan nem azonosulok az UFB utazókkal, de miért ítélném el őket. Ugyan így az utazási irodásokat sem. Mindenki élje úgy az életét, ahogyan szeretné!"

Nagyon helyesen gondolod, köszönöm.
Ugyanis mindig utazási irodával megyek nyaralni, nyelvtudásom annyi, hogy nem adnak el. Szeretem ha vezetnek a szállásig, és nem kell
agyalnom, szervezkednem, hibáimon mérgelődnöm. Egy utazási irodával megyek évek óta, semmi panaszom. Na és ha egyszer valami gikszer beüt, nem megyek át máshoz. Viszont két hétnél kevesebb időre nem megyek. Persze az sem biztos, hogy olcsóbb az egyéni szervezés, pláne ha pénzbe kerülő hiba is becsúszik (az is megérne egy posztot, már ha valaki meri vállalni:).
Pécs ma az egyik legélhetőbb magyar város, és olcsóbb, mint gondolnánk. Baranya megye székhelyét még nem érték utol az egekbe szökő ingatlanárak...
Kerepesi Tibor Cicaharc 2016.10.28 11:14:20
Biztos mindenki látott már anyamacskát, amikor nem akarja tovább táplálni kölykeit és elkezdi pofozgatni, hogy hagyják békén, de óvatosan, karmokat behúzva, nehogy megsérüljön a kölyök. Valahogy ez jutott eszembe Orbán-Vona kapcsán. Pofozkodnak a Parlamentben, de vigyázva egymásra, mint régi…..
travelBug Bandera, Texas 2016.10.27 15:45:17
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Ma kicsit lazábbra vesszük a figurát, és Balira látogatunk méghozzá Ágnes segítségével, aki egy kéthónapos kiruccanás első negyedét követően írta meg a benyomásait. A magam részéről remélem, hogy a végén is megírja, mert igazán érdekes lenne látni, változik-e és ha igen, miként a véleménye. Szóval…..
Reágáló Ütős beszédek 2016.10.25 01:40:09
Munkásabb lesz, mint remélhettük. Bájos idős hölgyek és urak pofoztak a hatalom ellen tüntető sípolókat. A rajongásuk határtalan a Nemzet Atyja iránt. Mint Türkmenisztánban.Nyilván az ünnep méltóságát megőrizendő történt a néhány tetllegesség. Nem, nem személyekkel van a baj, hanem a rendszerrel.…..
micsoda? 2016.10.26 16:16:55
@Ballib cenzúrázók réme 18: Azért csak jobb a füttyögés, mint a 2006 -os "ostrom" ezt te is beláthatod:) Akkor is kellett egy fordulat, és most is arra fele megyünk, ha továbbra is ballib csürhének tartjátok a füttyögőket.
micsoda? 2016.10.26 20:43:20
@Ballib cenzúrázók réme 18: Jól van legyen igazad, de tudod mi jár annak akinek igaza van:)
Satyrant Mind a legtöbb arab államban, úgy Katarban is az alkoholfogyasztás mellett a homoszexualitás is illegális, és korbácsolással, de akár több évig évig terjedő szabadságvesztéssel büntetik. S bár a tiltások országában szégyelni- és titkolnivaló, a melegség mint tabutéma már itt is gyakorta…..
A mai tüntetések lementek. Orbán kapott füttyöt, Vona előre menekül és előrehozott választást emleget, civilek és pártok végre és örömteli módon közösen demonstráltak - sok ezer ember előtt. Gyurcsány beszéde volt a legerőteljesebb, de jól szerepelt Molnár Gyula is. Karácsony Gergely úgy érezte,…..
micsoda? 2016.10.24 13:49:07
@pamut:" Milyen borzalmas gyűlölet-szekta ez a fidesz, milyen rettenetes agymosással, tömegpszichózissal bírta Orbán elérni hogy nem csupán fiatalabb hívei, de még nyugdíjas öregasszonyok is puszta ököllel esnek neki másoknak?
Mi ez a sötét tömény rettenetet?
Hogy bírta orbán elérni hogy ilyen vadállati lényekké züllessze le a híveit?"
micsoda? 2016.10.24 13:56:52
@micsoda?: Bocsi, a gondolkodás később jött:)

"Milyen borzalmas gyűlölet-szekta ez a fidesz, milyen rettenetes agymosással, tömegpszichózissal bírta Orbán elérni hogy nem csupán fiatalabb hívei, de még nyugdíjas öregasszonyok is puszta ököllel esnek neki másoknak?
Mi ez a sötét tömény rettenetet?
Hogy bírta orbán elérni hogy ilyen vadállati lényekké züllessze le a híveit?"

Hát igen, ahogy a fotókat nézem sírhatnékom van, Hova jutottunk? Már nem a migránsok az ellenségek, hanem egymásnak vagyunk ellenségei. Mit is kiabált a nacsasasszony? narkos kodusok, narkos koldusok........